• Ja zdania nie zmienię Autor: ~Wierny [195.158.227.*]
    Wziąłem 1,5 miesiąca temu za pośrednictwem OPF pożyczkę hipoteczną pod zastaw mojego domu - 800 tys zł. Środki miały byś spożytkowane tylko na jeden cel - zakup akcji OPF. Została mi jeszcze ponad połowa i nie planuję nic zmieniać. Wierzę , że będzie dobrze bo za dużo w tej spółce dobrych ludzi by upaść co tylko potwierdzają formacje świecowe i analiza techniczna jeśli się dobrze wgryźć w temat. Będę bronił kursu choćby do ostatniej złotówki , do ostatniego zniesienia FIBO , do ostatniego pipsa...
  • Re: Ja zdania nie zmienię Autor: ~hiena [83.145.187.*]
    o już jest źle jak takie posty lecą. Prezesem byłeś tej spółki czy co?
  • Re: Ja zdania nie zmienię Autor: ~ObserwatoR [74.119.192.*]
    Szacun! Może być jak na YOLO, czyszczenie i wywołanie paniki, a później zmiana branży i wielki wzrost kursu. Do spółki wchodzą nowe osoby, a to oznacza zmianę wizji i nowe kompetencje, kontakty.
  • Re: Ja zdania nie zmienię Autor: ~Gracz [31.61.246.*]
    Nowe osoby bo kolejne po zrozumieniu sytuacji rozłożyły ręce. Nowa wizja? Po co spółce co ma 200mln długu i zaległości w płatnościach. Lepiej otworzyć nową firmę bez złego PRu i bez długu jak się ma pomysł
  • Re: Ja zdania nie zmienię Autor: ~Mason [185.138.164.*]
    @Gracz
    Nazwę można zmienić, branże też, a jest dużo firm, które chciałby wejść na giełdę bez czasochłonnego IPO, patrz przykład BBA i Ekipy.
  • Re: Ja zdania nie zmienię Autor: ~Przewodnik [93.174.30.*]
    Jak byś kupił 100% akcji OF to twoje saldo zadłużenia wzrośnie z 800tys do 200mln i 800 tys czy wystarczy Ci hipoteki?
  • Re: Ja zdania nie zmienię Autor: ~Jan [5.173.33.*]
    To chyba zapomniałeś ujawnić się w akcjonariacie
  • Re: Ja zdania nie zmienię Autor: ~smrodek [83.145.187.*]
    nie ma co liczyć na reaktywacje Opena tego już nie bedzie, w grupie kapitałowej Pozostał Noble Founds oraz Open Life + Open Brokers. W grupie jest także spory dług. Na te chwile odcieli to co topiło grupę czyli OF. Teraz pytanie co z resztą. Jest upadłośc wiec krwawiąca rana została zatrzymana tylko że rana jest na tyle rozległa iż pacjent może nie przeżyć próby reanimacji.
  • Re: Ja zdania nie zmienię Autor: ~Pozytywista [185.138.164.*]
    Jeszcze raz podkreślam Dariusz Krawczyk, czyli nowy prezes to wysoka liga, więc tutaj będzie jeszcze szczęśliwe zakończenie.
  • Re: Ja zdania nie zmienię Autor: ~Mariusz [37.225.92.*]
    Chodźcie na Browar Czarnków póki cena jest dobra. Tutaj już nie zarobicie.
[x]
OPENFIN 0,00% 0,05 2023-02-02 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.