Wziąłem 1,5 miesiąca temu za pośrednictwem OPF pożyczkę hipoteczną pod zastaw mojego domu - 800 tys zł. Środki miały byś spożytkowane tylko na jeden cel - zakup akcji OPF. Została mi jeszcze ponad połowa i nie planuję nic zmieniać. Wierzę , że będzie dobrze bo za dużo w tej spółce dobrych ludzi by upaść co tylko potwierdzają formacje świecowe i analiza techniczna jeśli się dobrze wgryźć w temat. Będę bronił kursu choćby do ostatniej złotówki , do ostatniego zniesienia FIBO , do ostatniego pipsa...
Szacun! Może być jak na YOLO, czyszczenie i wywołanie paniki, a później zmiana branży i wielki wzrost kursu. Do spółki wchodzą nowe osoby, a to oznacza zmianę wizji i nowe kompetencje, kontakty.
Nowe osoby bo kolejne po zrozumieniu sytuacji rozłożyły ręce. Nowa wizja? Po co spółce co ma 200mln długu i zaległości w płatnościach. Lepiej otworzyć nową firmę bez złego PRu i bez długu jak się ma pomysł
nie ma co liczyć na reaktywacje Opena tego już nie bedzie, w grupie kapitałowej Pozostał Noble Founds oraz Open Life + Open Brokers. W grupie jest także spory dług. Na te chwile odcieli to co topiło grupę czyli OF. Teraz pytanie co z resztą. Jest upadłośc wiec krwawiąca rana została zatrzymana tylko że rana jest na tyle rozległa iż pacjent może nie przeżyć próby reanimacji.