• Miałem sen... Autor: foratan [5.173.115.*]
    ... Dziedzic zapodał info i było takie parcie, że goście chcieli sprzedać po 9 zeta i nie dali rady bo tak wieszali papiera ..
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.147.66.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Miałem sen... Autor: mk-gda [37.248.157.*]
    Muszę przyznać, foratan, że jestes gość, Przewidziałeś wszystko, każdą jedną detonację, każdy wyciek labrygi.
    Wisielcy cię nienawidzą, ocaleni z uiorania kochają.
    2,34 zł, ktoby pomyślał....
  • Re: Miałem sen... Autor: ~kikiposz [193.200.82.*]
    Dnia 2021-12-21 o godz. 12:06 mk-gda napisał(a):

> 2,34 zł, kto by pomyślał....

Dzisiejszy kurs to zaledwie preludium do właściwych detonacji. Musimy sobie dać ostro i bez znieczulenia, jak pisał kolega nis.
    Pozdrawiam umoczonych długoterminowo!

https://live.staticflickr.com/3628/3334404614_52e23da76f_b.jpg

• Re: Miałem sen... Autor: ~revi [46.204.24.*]
    To może on jest tym Bokunem czy tym drugim piaskowym dziadkiem?
  • Re: Miałem sen... Autor: ~kabanos [37.248.175.*]
    kikiposz, ja miałem sen, że biegłem w te pędy do latryny z klocek już na progu i.... nie zdążyłem!
    Dnia 2021-12-22 o godz. 14:48 ~kabanos napisał(a):
    > z klocekiem już na progu i.... nie zdążyłem!

Ja tak mam zawsze po lekturze raporcin.

Pozdrawiam umoczonych długoterminowo!

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.185.223.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Miałem sen... Autor: ~kabanos [162.158.203.*]
    Dnia 2021-12-22 o godz. 14:48 ~kabanos napisał(a):
    > kikiposz, ja miałem sen, że biegłem w te pędy do latryny z klocek już na progu i.... nie zdążyłem!

Koledzy zajęli ci wszystkie wolne miejsca w latrynie?
    Dnia 2021-12-22 o godz. 23:09 ~kabanos napisał(a):

> Koledzy

Ty już sam ze sobą gadasz? Drenaż kieszeni widocznie szkodzi. Podjedz sobie kiszonej kapust, zapij barszczem i czekaj na detonację.

Pozdrawiam umoczonych długoterminowo

• Re: Miałem sen... Autor: ~tygrys_myszowaty [89.76.218.*]
    Ja też miałem sen ...
    Poszedłem ze swojakiem na piwo i każdy z nas zapłacił za siebie.
    Wiem, odjechałem na maxa.
  • Re: Miałem sen... Autor: mk-gda [37.248.159.*]
    Dnia 2021-12-24 o godz. 22:04 ~tygrys_myszowaty napisał(a):

> Poszedłem ze swojakiem na piwo i każdy z nas zapłacił za siebie.

Zaszalałeś. Pamiętam, jak na Walnym swój się spruł i zapuścił womita. Obżarł się i nadźgał za darmochę, choć przypuszczam, że jeszcze wtedy pieniądze miał. Teraz po drenażu na Fluidzie i eksporcinie, zostały mu tylko butelki po berbeluszce i konfekcjonowanie kloców.

• Re: Miałem sen... Autor: ~tygrys_myszowaty [89.76.218.*]
    Niby wiem. Niemniej chciałbym, aby ten sen był proroczy - swojak zasługuje na odrobinę sympatii, bo znacznie się różni od pozostałych wisielców. Raz, że nie porzucił nicka, co wśród upultanych i skompromitowanych jest normą. Dwa - że potrafi wysilić wyobraźnię i naganiać nie korzystając z klasycznych gotowców w rodzaju odjazdu z peronu i cichego podkubywania akcji ze słabych rąk (kto pamięta z Fluid-a legendarny już tekst o tym, jak kurs się będzie wybijał razem z przebiśniegami, ten wie o czym mówię). A że lubi się ulululać to cóż ... sam za kołnierz nie wylewam, więc gdybym go za to potępiał wyszedłbym jeśli nie na suwerena, to co najmniej na hipokrytę - i to przed samym sobą. Więc szczęść mu Potworze - niech się odkuje na innych spółkach. I zawsze jest nadzieja - bo wygląda na to, że z moich "rekomendacji" inwestycyjnych ( w Borutę i Biomed) nie skorzystał, co z grubsza licząc odchudziłoby go o jakąś połowę posiadanego jeszcze kapitału.
  • Re: Miałem sen... Autor: ~Oko [5.172.235.*]
    Dnia 2021-12-25 o godz. 20:09 ~tygrys_myszowaty napisał(a):
    > z moich "rekomendacji" inwestycyjnych ( w Borutę i Biomed) nie skorzystał, co z grubsza licząc odchudziłoby go o jakąś połowę posiadanego jeszcze kapitału.

swój przywykł do drenażu portfela, więc pewnie będzie tu wisiał do końca, jak na Fluidzie. Tym niemniej, dobre rady o kapuście i maślance, powinien bardziej brać sobie do serca a raczej do jelyta grubego, napęczniałego niczym twarz po litrze berbeluchy.

[x]
EKOEXPORT 0,62% 1,63 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.