Myślę, że tam Prezes i tak nie ma decydującego głosu tylko LC. Jak on zdecyduje to sprzedadzą Open Life
, Noble lub Open Brokers jakieś spółce związanej z LC i kasa na przetrwanie będzie, albo kolejny kredyt w GNB. Pytanie czy LC już zdaje sobie sprawę, że Open jest nierentowny i należy go wygaszać...
Patrząc na życiorys kolejny też z przypadku "szkoła oficerska i bank komunalny" jaki to ma związek ze sprzedażą? To już lepiej zrobiliby jakiś awans w pionie, kogoś kto zna firmę pamięta czasy kiedy była liderem i co wtedy się sprawdzało. Pytanie kiedy nowy oficer wyda rozkaz "zgaszenia światła"
Bzdura!!! 100000 to wartość nominalna. Zamiast udawać mądrego wystarczy zetknąć do ostatniego sprawozdania i przeczytać jaka była wartość do sprzedaży.
Wartość nominalna to nie cena transakcyjne. Zgodnie z przepisami nie może być niższa niż wysokość kapitału zakładowego. OB miało KZ na poziomie 100 tys, stąd taki komunikat. Gamoniu jak nie wiesz o co chodzi i się na tym nie znasz na zamknij głębokie gardło
A tobie co się stało ze obrażasz? Jest komunikat o wartości nominalnej akcji, były infa za ile chce to pchnąć. To ja się pytam za ile to faktycznie poszło? Za 100k czy za tyle na ile było wyceniane? Jak za wartość z wyceny to skąd kasa na taką transakcje. Rozumiesz gamoniu o co się pytam,?
Zanim zaczniesz kogoś obrażać sprawdź czy masz rację Obejrzyj sobie wywiady wideo które udzielała prezes Tomicka tam wyraźnie mówi za ile zamierza sprzedać o b wszyscy tak bardzo czekali na tą transakcję ale jakoś kurs nie szarpnął na północ
W którym miejscu kogoś obraziłam? Napisałam, że wartość aktywa do sprzedaży była określona w ostatnim raporcie kwartalnym i wynosiła za Ob 13125000. Za ile poszło nie wiem.
Sorry, ale Tomicka nieczęsto już prezesem więc jakie znaczenie na za ile chciała sprzedać? Ważne za ile obecny prezes sprzedał. I zerknij do sprawozdania.