• Molmedica leczy molekułami COVIDA? Autor: ~Rocketman [89.73.136.*]
    Czy to prawda że Mol-Medica pochodzi o Molekularnego Centrum Medical ?
    Tutaj jest szansa na potworną rakietę, co?
    Tylko jak to kupić, chyba wszystkie akcje wyzbierane...
  • Re: Molmedica leczy molekułami COVIDA? Autor: ~mieetek [213.205.198.*]
    Anty by zawalu ze szczescia dostau....
  • przeciez fajnie gość napisał Autor: ~antydoradca [89.64.63.*]
    popatrzcie jak teraz fajnie prowadzą działalność w rapach PGF, OZE costam, Sundragon czy Solarcostam.
    Mieetek pewnie od nich tam akcje też kupuje
  • Re: przeciez fajnie gość napisał Autor: ~mieetek [90.253.36.*]
    Pgf dystrybucja az milo...., pgf sprzedalem, dosc dawno z zadowoleniem, czekam na zmartwychwstanie Molmedica...
  • czekasz? Autor: ~antydoradca [89.64.63.*]
    chyba na przedawnienie......
    tu masz ok 100 mln zł przed tobą - i nikt wam dobrze nie zrobi. My sobie w taki czy inny sposób przejmiemy i centrum i dzoałki w ZG. W tobie razem z ok 88 mln długów zostanie brak aktywów
  • Re: czekasz? Autor: start_gain [178.19.183.*]
    Dnia 2022-02-22 o godz. 16:06 ~antydoradca napisał(a):
    > chyba na przedawnienie......
    > tu masz ok 100 mln zł przed tobą - i nikt wam dobrze nie zrobi. My sobie w taki czy inny sposób przejmiemy i centrum i dzoałki w ZG. W tobie razem z ok 88 mln długów zostanie brak aktywów

Właśnie pamiętałem, że gdzieś pisałeś o zbliżającym się przedawnieniu dodając, iż to ostatni dzwonek na podjęcie jakichś kroków.
    Mógłbyś przypomnieć do kiedy "mamy" czas (i co de facto jeszcze na tym etapie warto byłoby spróbować zrobić)?
  • W swiecie pisowskim Autor: ~antydoradca [89.64.63.*]
    to nigdy nie wiadomo, kto w pisie cos bezczelnie przewalil, i w jakiej ustawie przewidzieli uniewinnienie. To wszystko zalezy o co bedziecie spolke i ludzi ciagnac po sadach. Czasem to 5 lat czasem 10. wiekszosc spraw zamyka sie w 5 latach. Ale - jak pisalem - o co wam chodzi - to kompletnie nie wiem. Bo prosty czas na wykazanie podstawowych niescislosci raczej juz wam poszedl sie bujac.
    Takie sprawy sa trudne - bo musisz udowodnic ZAMIAR. Czyli nie to, ze sa to kompletne niedorajdy - bo to wiadomo. tylko ze popelniali bledy swiadomie. Np jak wyprowadzili Lomianki
    Oczekiwanie na obligow - bylo od poczatku bez sensu - bo my poruszamy sie tylko w obszarach na ktore mamy papiery do egzekucji. Reszta jest poza zasiegiem.
    Czyli np wykazanie, ze Lomianki zostaly wyprowadzone ze strata dla spolki (czego nie twierdze - i nie mam na to dowodow), dla obligow jest w zasadzie bez znaczenia (chyba, ze pieniadze by wplynely) - ale honorowo wykazac ze byl to byc moze przekret (nie mam na to dowodow - bo to nie moja sprawa) SWIADOMY to wam daje szanse.
    Tyle
  • Re: W swiecie pisowskim Autor: start_gain [178.19.183.*]
    Dnia 2022-03-09 o godz. 12:54 ~antydoradca napisał(a):
    > to nigdy nie wiadomo, kto w pisie cos bezczelnie przewalil, i w jakiej ustawie przewidzieli uniewinnienie. To wszystko zalezy o co bedziecie spolke i ludzi ciagnac po sadach. Czasem to 5 lat czasem 10. wiekszosc spraw zamyka sie w 5 latach. Ale - jak pisalem - o co wam chodzi - to kompletnie nie wiem. Bo prosty czas na wykazanie podstawowych niescislosci raczej juz wam poszedl sie bujac.
    > Takie sprawy sa trudne - bo musisz udowodnic ZAMIAR. Czyli nie to, ze sa to kompletne niedorajdy - bo to wiadomo. tylko ze popelniali bledy swiadomie. Np jak wyprowadzili Lomianki
    > Oczekiwanie na obligow - bylo od poczatku bez sensu - bo my poruszamy sie tylko w obszarach na ktore mamy papiery do egzekucji. Reszta jest poza zasiegiem.
    > Czyli np wykazanie, ze Lomianki zostaly wyprowadzone ze strata dla spolki (czego nie twierdze - i nie mam na to dowodow), dla obligow jest w zasadzie bez znaczenia (chyba, ze pieniadze by wplynely) - ale honorowo wykazac ze byl to byc moze przekret (nie mam na to dowodow - bo to nie moja sprawa) SWIADOMY to wam daje szanse.
    > Tyle

Rozumiem, dzięki za wpis.
    Tak jak wspominałem w innym wątku - wiem, że ktoś z naszego porozumienia działa coś we własnym zakresie (przez prawnika rzecz jasna), pozostali raczej się nie odzywają, tutaj też nikt nie zgłasza woli działania (kilkukrotnie zagajałem "tędy" do mieetka, bez odzewu), niejaki Michał Pietruszka /poniekad inicjator zawiązania porozumienia miejszościowych i współpracy z Nomad Partners/ przepadł jak kamień w wodę i od lat nie odpisuje na grupie.
    Z tego co piszesz, to opcja zrobienia tutaj czegokolwiek jest niewiellka (szczególnie po czasie oraz w pojedynkę), jest jakaś nadzieja, że przywołana tutaj osoba wraz z reprezantacją prawną zdążyła złożyć odpowiednie zawiadomienia jeszcze w ustawowym terminie.
  • Re: W swiecie pisowskim Autor: ~jan [5.173.5.*]
    Czas na sprawiedliwość.
  • no ja wam pisałem Autor: ~antydoradca [89.64.62.*]
    o tym byście się organizowali jeszcze jak były notowania. No ale wirrówka zrobiła słusznie. Wywalili co się dało i macie 2 grupy właścicieli: ubranych po wysokich i niskich cenach.
    Wasze interesy (akcjonariuszy) nie są sprzeczne z interesami obligów. Bo wy jesteście za nami - zresztą na samym końcu.
    No ale ochoty też u was nie widac - bo to dość kosztowna zabawa. A jeśli taki mieetek ma 4 mln akcji które kupił po 5 groszy - to stracił symbolicznie 200 tysi..... czy warto koło tego chodzić? nie wiem
    bo nawet pisząc potencjalne scenariusze to moim zdaniem po egzekucjach nic tu nie zostanie......

A co do złożenia powiadomienia. Jeśli ktoś coś złożył, i byłes wsród poszkodowanych, to dostałbyś wezwanie. Ja miałem taką przygodę z jedna spółką - i tam właścieciel miał jaja - czyli wykupił zobowiązania - powiedzmy po cenie nominalnej
  • Re: no ja wam pisałem Autor: ~mieetek [90.254.128.*]
    chętnie oddam po nominale
[x]
MOLMEDICA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.