Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,02 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

W swiecie pisowskim

to nigdy nie wiadomo, kto w pisie cos bezczelnie przewalil, i w jakiej ustawie przewidzieli uniewinnienie. To wszystko zalezy o co bedziecie spolke i ludzi ciagnac po sadach. Czasem to 5 lat czasem 10. wiekszosc spraw zamyka sie w 5 latach. Ale - jak pisalem - o co wam chodzi - to kompletnie nie wiem. Bo prosty czas na wykazanie podstawowych niescislosci raczej juz wam poszedl sie bujac.
Takie sprawy sa trudne - bo musisz udowodnic ZAMIAR. Czyli nie to, ze sa to kompletne niedorajdy - bo to wiadomo. tylko ze popelniali bledy swiadomie. Np jak wyprowadzili Lomianki
Oczekiwanie na obligow - bylo od poczatku bez sensu - bo my poruszamy sie tylko w obszarach na ktore mamy papiery do egzekucji. Reszta jest poza zasiegiem.
Czyli np wykazanie, ze Lomianki zostaly wyprowadzone ze strata dla spolki (czego nie twierdze - i nie mam na to dowodow), dla obligow jest w zasadzie bez znaczenia (chyba, ze pieniadze by wplynely) - ale honorowo wykazac ze byl to byc moze przekret (nie mam na to dowodow - bo to nie moja sprawa) SWIADOMY to wam daje szanse.
Tyle

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MOLMEDICA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.