• Kto to jest winny? Ja wiem Autor: ~mike75 [83.25.56.*]
    Winny jest... Glapa - że zaproponował na poważne stanowisko szefa KNF łapówkarza - nie chcę wchodzić w to, czy było to polecenie Glapcia czy nie... Łapówkarz w tym czasie nie pilnował przekrętów na GetBack.
    Te obligacje Getback w ogóle nie powinny ujrzeć światła dziennego. I tu jest problem.
    Ale czy Glapa będzie siedział? Raczej wątpię ( a powinien ).
    I powiem tak - w gruncie rzeczy mam to gdzieś, czy Pisowcy mnie zabija, będą torturować czy mnie wsadzą - ja naprawdę ponad swoje siły przez rok pracowałem a oni mi to wszystko zabrali i dali akcjonariuszom PEAKO ( czyli Państwu, żeby dalej mógł 500 plus i inne tematy prowadzić ). Ja naprawdę MOI UKOCHANI PISOWCY MAM GDZIEŚ CO ZE MNĄ ZROBICIE - PROPONUJĘ WYSŁAC PŁATNEGO ZABÓJCĘ SPOZA SEKTORA RZĄDOWEGO ( będziecie mieć czyste ręcę ) I PO TEMACIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Kto to jest winny? Ja wiem Autor: ~Fred [31.179.123.*]
    Sam sobie jesteś winny, nie trzeba było iść do ognia, teraz się nie skarż, że się poparzyłeś.
  • Re: Kto to jest winny? Ja wiem Autor: ~mike75 [83.25.56.*]
    Do jasnej cholery! Wasz Premier ( nie mój ) Pinokio - niech sobie ma te 40 mln PLN - ale na ile oszukał Kościół i Skarb Pańśtwa zaniżając wartość tej transkacji zakupu ziemi? Przecież to jest POLSKI PREMIER! POWINIEN BYC CZYSTY JAK ŁZA! A JEST PODOBNIE JAK CAŁY PIS OLBRZYMIM KŁAMCĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Powiem tak - wolę być uczciwym GOLASEM niż zakłamanym PISOWCEM! Koniec i kropka!
  • Re: Kto to jest winny? Ja wiem Autor: ~mike75 [83.25.56.*]
    I jak umrę i przestanę pisać - a będę pisał nawet jak dostanę odszkodowanie! Bo takiego chamstwa przez całe moje życie nie spotkałem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    To w imieniu moim następne teksty będzie pisał siłą DUCHA NAJŚWIĘTSZEGO Św. Piotr... Tak, MOI UKOCHANI PISOWCY!
    Macie teksty na najbliższe 500 lat! Choć obawiam się, że ja w dobrym i bezpiecznym zdrowiu ( w związku z tym, że krzywdy innym nie czynię - szybciej pomagam i to z własnych pięniedzy, nie z ukradzionych państwowych jak Wy ) trochę dłużej dotrwam niż WY. NIECH ŻYJĄ MOI UKOCHANI PISOWCY ( po co wzbudzać fale nienawiści? ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Kto to jest winny? Ja wiem Autor: ~98 [31.179.123.*]
    Nudzisz, znowu pijesz?
[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.