Niestety nie spodziewałbym się żadnych konkretnych odpowiedzi nawet na konkretne postawione pytania. Czat to nie jest oficjalna droga informowania inwestorów - patrz ESPI.
1. Co było główną przyczyną opóźnienia Warhammera i Wizards CoOp? W listopadzie 2020 podano informację, że przesuwacie termin o pół roku ze względu na dopracowanie wersji na nowe gogle Oculus Quest2 (teraz to 2022). 2. Jaka jest Państwa reakcja na dosyć chłodne oceny Warhammera przez branżowe media? 3. W jednym z wywiadów deklarowali Państwo docelowo jeden duży tytuł rocznie, jak blisko/daleko jesteście do wspomnianego celu? 4. Proszę o kilka słów o nowym projekcie VRSlasher? Czy to będzie fabularyzowana gra, czy system walki będzie opierał się o broń palną, czy jak dotychczas białą? Czy w pierwszej kolejności wyjdzie na OQ2? 5. Czy VR Iron będzie stawiać na gry rodzinne, opierające się na CoOp? O tytule LfD VR trudno coś takiego powiedzieć. 6. Kilka słów o promocji. Warhammer AoS do momentu premiery praktycznie nie miał budowanego napięcia, które przekładałoby się na zainteresowanie wśród graczy. Państwa konta na social media są praktycznie w stanie agonii. Jeden gif na pół roku, to zdecydowanie za mało. Czy jest szansa na poprawę tego stanu? Zastrzeżenie to pojawia się wśród inwestorów od dwóch lat.
Dokładnie. Te odpowiedzi to czysta żenada. Btw. nie odpowiedziała na ani jedno moje pytanie, czyżby bała się odpowiedzi? Niech spółka jeszcze zaliczy jeden skok na wykresie i pcham to w opór. Szkoda marnować czasu
Ustaw sie na okolice 28 jak lubisz sprzedac tanio. Widac ze ktos chce wejsc do akcjonariatu, ulica zmeczona idealna sytuacja dla wiekszych ktorzy maja i kaske i czas
Masz i swoje odpowiedzi i teraz z kwiatami do p. Karoliny albo raczej p. Aleksandra :P A serio to patrz wyżej co napisałem na czacie nie będzie żadnych konkretów które moga wpłynąc na kurs spółki - ESPI i tyle w temacie.
Swoje odpowiedzi tez dostałem i bardzo to doceniam. Wprawdzie pytania i odpowiedzi poszatkowane jak kapusta do kiszenia ale sam sobie jestem winien bo prosili o zadawanie pojedynczych pytań. "Spokój i cierpliwość
Niestety nie odpowiedzieli dlaczego nie odpisują na maila do relacji inwestorskich a większość odpowiedzi można zamknąć słowami "wkrótce" ale widzę kilka pozytywów: - Gdy tylko będziemy mogli podzielimy się z Państwem naszym pomysłem na Metaverse - czyli jakieś pomysły w tym temacie są a wiadomo, że taka współpraca rozbiła by bank - VRSlasher - tytuł, o którym będziemy informować niebawem oraz projekty związane z naszymi dofinansowaniami GameInn - Iron VR niebawem przedstawi Państwu założenia swojego najnowszego tytułu - Niebawem rozpoczniemy także prace nad zakontraktowanym z grupą Movie Games - Alaskan Truck Simulatorem, który ma potencjał, aby zawojować rynek symulatorów samochodowych w VR. - Iron VR
NC czy GPW ma swoje prawa i za bezmyślne mielenie jęzorem można zapłacić srogą cenę (choć niektóre pseudo spółki z tego żyją). Powiedzieli tyle ile mogli. Pytanie o relacje inwestorskie pewnie było zbyt "intymne" na czata :) Najważniejsze , że tak jak napisałeś sporo pozytywnych aspektów można było wyłapać.
Faktycznie pośpieszyłem się z osądem, myślałem że to koniec czatu. Odpowiedzieli na wszystkie moje pytania.
Jeden z głównych wniosków to brak premiery nowych gier w 2022. Pewnie tylko IronVR coś wyda. Dwa, to chyba nie ma co liczyć na WAoST na OQ2 w pierwszym kwartale. Trzy, to jedyne znaczące info jakie może wpaść w przyszłym roku, to albo jakaś super umowa z chińskim producentem gogli, albo wejście jakiegoś silnego inwestora. Oczywiście jeszcze mogą zaskoczyć wyniki sprzedaży jeśli zdążą WAoST na OQ2 i PSVR w drugim kwartale wprowadzić.
Niestety wszystkie te rzeczy są w trakcie rozmów, pracy, negocjacji i żadnych konkretnych terminów... co może równie dobrze oznaczać jakiś szybki wzrost jak i kolejny całoroczny marazm wraz z osuwaniem się kursu. Tak, czy siak rozważam skeszowanie się w jakimś stopniu, bo wiele spółek z dużą płynnością zyskuje na inflacji, a tutaj tylko niepewność...
Nie mecz sie. Zycie jest krotkie.
Od wielu miesiecy madre osoby pisza tutaj ze to jest spolka na longa czyli dla malo kumatych na lata a nie tygodnie czy miesiace. Pod koniec roku mozesz sprzedawac taniej wiec rozwaz za i przeciw. Chyba ze zawsze sprzedajesz tanio a kupujesz drogo kazdy lubi co innego
Kolejne dobre info które można było łatwo pominąć to duży patch dla WH w tym tygodniu i hardcore mode do końca miesiąca:) hardcore mode był bardzo ciepło przyjęty w kontekście the wizards więc liczę na niego przed świąteczną wyprzedażą :)