• Irracjonalność rynków finansowych Autor: ~Andrzej [37.225.7.*]
    https://bithub.pl/kryptowaluty/wszystko-co-wiesz-o-zachowaniu-rynku-to-klamstwo-oto-jak-zostales-rozegrany/
    Dlaczego wykres Wycroffa nie ma sensu
  • Re: Irracjonalność rynków finansowych Autor: maskopatol [5.173.145.*]
    Już pojawiało się tutaj na forum stwierdzenie, które można też wywnioskować z tego tekstu. Musi na Asbisie powstać sygnał do zakupów. Najśmieszniejsze jest to, że musi zacząć rosnąć, żeby ludzie zaczęli kupować. Oby faktycznie jakiś mityczny gruby bądź grubi kupowali, bo wtedy to oni/on taki sygnał w końcu by dali.
  • Re: Irracjonalność rynków finansowych Autor: ~Seksoholik [37.248.156.*]
    MAM PYTANIE TYLKO SERIO. CZY NIE BOICIE SIE PROCESÓW I ODSIADKI ZA TO JAK NAGANIALIŚCIE MIESIACAMI I LUDZIE POTRACILI TU PRZEZ WASZĄ DZIAŁALNOŚĆ MAJĄTKI - BO TACY SĄ I PISZĄ OTWARCIE, ŻE DALI SIĘ NAMÓWIĆ NA ZAKUP DUŻYCH ILOŚCI POD WPŁYWAEM WASZYCH REGULARNYCH WPISÓW - BARDZO ZRESZTĄ CZASAMI NAMOLNYCH. WIEM, WIEM - JESTEŚCIE ODWAŻNI W KUPIE I PRZED MONITOREM JAK KAŻDY INTERNETOWY ROZBUJNIK :) ALE JA PYTAM SERIO. PEWNIE TERAZ SIE POKLEPIECIE WZAJEMNIE PO PLECKACH, ŻEBY DODAĆ SOBIE ODWAGI NA FORUM ALE TO WIELE NIE ZMIENI BO CHODZI O FAKTY...!!! A na złożenie wyjaśnień - przesłuchanie nie zapraszają w grupie żeby było raźniej i odważniej a POJEDYŃCZO. I zaczyna się inna śpiewka, nie ma już tej odwagi co na forum - tylko skrucha i świadomość, że się wdeptęło w duuuże guufno. Maskopatol - czy twoja sprawa rusza powoli, bo ktoś chyba pisał? Dostałeś jakieś pismo? Jestem już bez akcji i nie jestem po żadnej ze stron ale pytam z ciekawości bo w pewnym sensie fascynuje mnie pewność siebie internetowych "przestępców", czy wogóle nie bierzecie pod uwagę kwestii rozliczenia wcześniej czy później przed obliczem prawa?
  • Re: Irracjonalność rynków finansowych Autor: ~Frajer [31.0.45.*]
    Dobre pytanie! Myślę, że odpowiedzą ci na nie fałszywie - będą chcieli je wykpić, wyśmiać żeby się nie dołować. Nie lubią pytań o swą niechlubną działalność tutaj, bez licencji doradców inwestycyjnych. Jestem ciekaw...! Im się wydaje, że są w grupie to są ponad prawem a hasło: każdy podejmuje sam decyzje - gwarantuje im uniewinnienie w każdym sądzie a prokurator ich wręcz przeprosi za stawiane zarzuty. To niestety błąd myśleniowy ale im poprawia nastrój i pozwala odsunąć myśli o trudnych tematach odpowiedz. za swoje czyny!!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.225.7.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.225.7.*]
  • Re: Irracjonalność rynków finansowych Autor: ~Andrzej [37.225.7.*]
    Pisze się... rozbójnik.
    W szkole Cię nie nauczyli?
    Czekamy już rok na wezwanie , niedługo suchary stracą ważność i trzeba będzie je wyrzucić
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.215.*]
  • Re: geniusz w akcji Autor: prof_wiatr [95.49.21.*]
    Zobacz wątki dotyczące AsbisZobacz profil Asbis  
    Autor: ~Andrzej [37.225.7.*] 2021-12-04 10:04
    Opublikowano przy kursie:  22,55 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%
    Re: Kursy dywidendy
    U mnie strata ponad 1300 zł ale dokupilem akcję taniej po 45-50 groszy więc zapłaciłem 1000 zł taniej.Idzie przeżyć

Anżej- chwali się, że inwestuje ETH, Bitcoin, a nie na konta w $----ciekawostka
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------\ 
    Autor: ~Andrzej [37.225.20.*] 2021-10-21 09:14
    Opublikowano przy kursie:  25,00 zł , zmiana od tamtej pory: -2,80%
    I dokupiłem 4 k akcji
    Cena średnia ok 25,05 oddam jak będzie cena 50 zł plus dywidenda 10 procent plus obracanie kasą za dywidendę 5 lub 11 miesięcy
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Zobacz wątki dotyczące AsbisZobacz profil Asbis
    Autor: ~Andrzej [37.225.2.*] 2021-12-03 15:33
    Opublikowano przy kursie:  22,45 zł , zmiana od tamtej pory: -0,22%
    Kupione za dywidende po 22,40 22,45 zł
    Dobrze, że nie wczoraj bo był zapłacił 40-50 groszy więcej a tak prawie 1 tys złotych taniej kupiłem
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    MISTRZ DOPRAWDY MISTRZ.
    Warto czasami poczytać
  • Profesor porażka" Autor: ~Andrzej [37.225.7.*]
    Zacytuj tutaj swoje prognozy ceny na Budimexie ...bląd tylko 40%
    pisłeś..za chwile bedzie 370 zl a spadło do 218 zł
    Ty to dopiero jestes geniusz inwestycji
    HAHAHA
  • Re: lepiej zbierać cebulę niż.. Autor: prof_wiatr [95.49.21.*]
    kupować ETH.....za złotówki.....
  • Re: Profesor porażka" na Dom Develpoment Autor: ~Andrzej [37.225.7.*]
    Zobacz wątki dotyczące Dom DevelopmentZobacz profil Dom Development
    Autor: kami2812 [83.26.221.*] 2021-09-25 01:14
    Opublikowano przy kursie:  129,80 zł , zmiana od tamtej pory: -5,24%
    Re: @~powiew [79.185.103.*]
    I co Profesorze?
    Szydziłeś i śmiałeś się ze mnie jak sprzedałem po 138zł przyznając mi tytuł "gołąbka", dzisiaj po miesiącu lecimy w dolną odchłań... i tu będzie za parę dni 119zł lub niżej, bo trzeba zapłacić potężną karę w Warszawce...., Zarząd wywala akcje, bo już wie co ich czeka...
    Naganiasz na Asbis-ie i Budimex-sie i ludzie tam już potracili kupę kasy dzięki Tobie..., lepiej zamilcz... i nie oszukuj uczciwych ludzi....
  • Re: Profesor porażka" na Dom Develpoment Autor: ~Andrzej [37.225.7.*]
    Zobacz wątki dotyczące Dom DevelopmentZobacz profil Dom Development
    Autor: kami2812 [83.26.222.*] 2021-11-26 23:25
    Opublikowano przy kursie:  111,60 zł , zmiana od tamtej pory: 10,22%
    Re: i po akcjach menażerskich
    Ty już lepiej miej chociaż trochę honoru i się tu nie wypowiadaj...
    Ile ludzi przez Ciebie straciło grubą kasę?
    Pierwsze co to powinieneś przeprosić i się tu więcej nie pokazywać..
    Jak pisałem, że sprzedawać przy 138zł, bo poleci na 118zł lub niżej, to mi ubliżałeś i naśmiewałeś się, że jestem "gołąbek" giełdy..., dzisiaj mamy 111,60zł...
    I co powiesz dzisiaj, tym wszystkim ludziom co ich ubrałeś i nagoniłeś...
    To samo na Budimexie miało być 370zł, jest 230zł....
    Nie cierpię oszustów i ludzi bez honoru...
  • Re: MISTRZ CEBLUARZ Autor: prof_wiatr [95.49.21.*]
    Boli, bo musi boleć
    I już było 21,55, to ile jesteś w plecy?
    A to nie koniec.....
  • Re: MISTRZ CEBLUARZ Autor: ~Andrzej [37.225.53.*]
    Hahahaha
    Mam średnią 15 zl
  • Re: MISTRZ CEBLUARZ Autor: ~Prawo [46.204.33.*]
    G. nas obchodzi budimex - tu jest asbis i tu ludzi ocyganiłeś i za to grozi ci odpowiedzialność karna i cywilna!!!! Wiesz gdzie jest miejsce oszustów...?!!!
  • Profesor porazka Autor: ~Andrzej [37.225.53.*]
    Cmoknij mnie w pompę
  • Re: Irracjonalność rynków finansowych Autor: ~Prawo [46.204.33.*]
    No i co anżej teraz powiesz wszystkim, którzy ci zaufali?!!! Co?! Wiesz gdzie kończą oszuści?!!!
  • Re: Irracjonalność rynków finansowych Autor: ~Andrzej [37.225.53.*]
    Jesteś malutkim manipulantem
  • Re: Irracjonalność rynków finansowych Autor: ~Prawo [46.204.33.*]
    Zastanawiałeś się ilu ludzi przez ciebie straciło majątki, nerwy, zdrowie?! Czy liczysz sie tylko ty?! My sie zbierzemy i wspólnie dojdziemy sprawiedliwości - sądy nie rychliwe ale sprawiedliwe. Min Ziobro działa skutecznie - opowiesz mu o cmokaniu w pompę i nie tylko...! Zwrócisz każdą złotówkę - takie czasy...!
  • Re: Irracjonalność rynków finansowych Autor: ~Andrzej [37.225.53.*]
    Haha
    Nie rób z siebie durnia
    Sorry już nim jesteś
[x]
ASBIS 1,73% 67,80 2026-05-28 09:35:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.