Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  22,55 zł , zmiana od tamtej pory: 195,57%

Re: Irracjonalność rynków finansowych

MAM PYTANIE TYLKO SERIO. CZY NIE BOICIE SIE PROCESÓW I ODSIADKI ZA TO JAK NAGANIALIŚCIE MIESIACAMI I LUDZIE POTRACILI TU PRZEZ WASZĄ DZIAŁALNOŚĆ MAJĄTKI - BO TACY SĄ I PISZĄ OTWARCIE, ŻE DALI SIĘ NAMÓWIĆ NA ZAKUP DUŻYCH ILOŚCI POD WPŁYWAEM WASZYCH REGULARNYCH WPISÓW - BARDZO ZRESZTĄ CZASAMI NAMOLNYCH. WIEM, WIEM - JESTEŚCIE ODWAŻNI W KUPIE I PRZED MONITOREM JAK KAŻDY INTERNETOWY ROZBUJNIK :) ALE JA PYTAM SERIO. PEWNIE TERAZ SIE POKLEPIECIE WZAJEMNIE PO PLECKACH, ŻEBY DODAĆ SOBIE ODWAGI NA FORUM ALE TO WIELE NIE ZMIENI BO CHODZI O FAKTY...!!! A na złożenie wyjaśnień - przesłuchanie nie zapraszają w grupie żeby było raźniej i odważniej a POJEDYŃCZO. I zaczyna się inna śpiewka, nie ma już tej odwagi co na forum - tylko skrucha i świadomość, że się wdeptęło w duuuże guufno. Maskopatol - czy twoja sprawa rusza powoli, bo ktoś chyba pisał? Dostałeś jakieś pismo? Jestem już bez akcji i nie jestem po żadnej ze stron ale pytam z ciekawości bo w pewnym sensie fascynuje mnie pewność siebie internetowych "przestępców", czy wogóle nie bierzecie pod uwagę kwestii rozliczenia wcześniej czy później przed obliczem prawa?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ASBIS -3,69% 66,65 2026-05-27 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.