MAM PYTANIE TYLKO SERIO. CZY NIE BOICIE SIE PROCESÓW I ODSIADKI ZA TO JAK NAGANIALIŚCIE MIESIACAMI I LUDZIE POTRACILI TU PRZEZ WASZĄ DZIAŁALNOŚĆ MAJĄTKI - BO TACY SĄ I PISZĄ OTWARCIE, ŻE DALI SIĘ NAMÓWIĆ NA ZAKUP DUŻYCH ILOŚCI POD WPŁYWAEM WASZYCH REGULARNYCH WPISÓW - BARDZO ZRESZTĄ CZASAMI NAMOLNYCH. WIEM, WIEM - JESTEŚCIE ODWAŻNI W KUPIE I PRZED MONITOREM JAK KAŻDY INTERNETOWY ROZBUJNIK :) ALE JA PYTAM SERIO. PEWNIE TERAZ SIE POKLEPIECIE WZAJEMNIE PO PLECKACH, ŻEBY DODAĆ SOBIE ODWAGI NA FORUM ALE TO WIELE NIE ZMIENI BO CHODZI O FAKTY...!!! A na złożenie wyjaśnień - przesłuchanie nie zapraszają w grupie żeby było raźniej i odważniej a POJEDYŃCZO. I zaczyna się inna śpiewka, nie ma już tej odwagi co na forum - tylko skrucha i świadomość, że się wdeptęło w duuuże guufno. Maskopatol - czy twoja sprawa rusza powoli, bo ktoś chyba pisał? Dostałeś jakieś pismo? Jestem już bez akcji i nie jestem po żadnej ze stron ale pytam z ciekawości bo w pewnym sensie fascynuje mnie pewność siebie internetowych "przestępców", czy wogóle nie bierzecie pod uwagę kwestii rozliczenia wcześniej czy później przed obliczem prawa?