pięknie wypunktowałeś mrozu dlaczego ma być drożej: - bo firma ma się dobrze - ma nadwyżkę gotówki, którą bezpiecznie inwestuje udzielając pożyczek -ma hit sprzedażowy SANMED C-460, który w IV i I kwartale będzie napędzał sprzedaż -ma kolejny hit MARINE SOFT, który został produktem roku 2021 -szykuje kolejny hit - tkaniny z wykorzystaniem najnowszych technologii, m.in. nanorurek
Dnia 2021-12-04 o godz. 23:42 mroz napisał(a): > oby oby bo rok temu wróżyłeś 20 zł :), nie wiem dlaczego tylko moder usuwa moje posty...
Nie wiem, czy wróżyłem. Raczej wyrażałem opinię, że powinno rosnąć. I nie pisałem, do ilu, choć uważam, że dycha za akcję to godziwa cena patrząc np. na taki Ekopark. A byli tu tacy, co stówę i więcej widzieli :-). Przede wszystkim musi wrócić zainteresowanie papierem, bo obroty poniżej 100k dziennie to żenada.
Dnia 2021-12-03 o godz. 23:24 ~Zielony napisał(a): > Dobieram systematycznie
UUfffff
Mamy tzn, macie kolejnego "dobieracza" - kolekcjonera akcji snw Ilu już tu ich było ??? Np. taki (już zapomniany) wolny-/+ 'dobierał' na poziomie 3,85 ,....... inni 'geniusze' "analitycy" uśredniali zawsze na dołkach , żeby ostatecznie sprzedać z ,... zyskiem
Ps. Jak zwykle dodałem kilka nowych zielonych łapek ,....
Wystarczy jeden impuls żeby wejść na wyższy poziom cenowy. Kiedy to nastąpi? Tego nie wiemy, ale raport pokazał, że firma nie przynosi strat, sprzedaż jest na odpowiednim poziomie. Będzie ciekawie
Wystarczy jeden impuls ale faktem jest, że prezesowi nie zależy ba impulsach. Robi wszystko, żeby na giełdzie było jak jest. Ciekawe jaki ma w tym cel?! Zaniżania kursu również jest celowe... obrać z akcji do ostatniego.
Dnia 2021-12-07 o godz. 07:31 martyna11 napisał(a): > Wystarczy jeden impuls ale faktem jest, że prezesowi nie zależy ba impulsach. Robi wszystko, żeby na giełdzie było jak jest. Ciekawe jaki ma w tym cel?! Zaniżania kursu również jest celowe... obrać z akcji do ostatniego.
Ale długo już to obieranie trwa. Niedobitki sprzedają, obroty śmieszne, co zupełnie wypacza kurs. Ale ktoś te niedobitki kupuje. Pewnie scett pamięta, bo jakże mogłoby być inaczej, jak w 2007 roku obrót na Sanwilu pewnego dnia wyniósł 50 baniek i przegrał tylko z Orlenem :-).
Dnia 2021-12-07 o godz. 08:20 cmpunk napisał(a): > Dnia 2021-12-07 o godz. 07:31 martyna11 napisał(a): > > Wystarczy jeden impuls ale faktem jest, że prezesowi nie zależy ba impulsach. Robi wszystko, żeby na giełdzie było jak jest. Ciekawe jaki ma w tym cel?! Zaniżania kursu również jest celowe... obrać z akcji do ostatniego. > > Ale długo już to obieranie trwa. Niedobitki sprzedają, obroty śmieszne, co zupełnie wypacza kurs. Ale ktoś te niedobitki kupuje. > Pewnie scett pamięta, bo jakże mogłoby być inaczej, jak w 2007 roku obrót na Sanwilu pewnego dnia wyniósł 50 baniek i przegrał tylko z Orlenem :-). >
cempuś , cempuś ,... Prawdziwie mi się ciebie żal zrobiło ,... piszesz te swoje głodne kawałki jak wyżej już od ,...5.xx złotych POLSKICH . A to jakieś j.w. "niedobitki" a to "GROSZOŁAPY*", a to "świetne" raporty i wskaźniki Wk/c. c/z, o straszeniu COVIDem już nie wspomnę (a Zarządowi snw przecież zależy na jak najszybszym wygaszeniu pandemii, bo w tym upatrują swoją "SZANSĘ na Sukces"), i ostatnio mocno zaniedbałeś te działkę ,....
A co do obrotów z 2007r. Uffff Nie wiem co pamięta schettt , ale ja wiem , że KAŻDA spólka na GPW nawet hold snw z Lublina ma swoje 5 minut. ,.... i mógłbym wymienić kilka , a nawet kilkanaście takich "walorów" jak hold snw , których dzienne obroty (jednorazowo) przekroczyły obroty PKN, ale to były obroty JEDNORAZOWE na zasadzie 'owczego pędu'
------------------------------------------- * cempku ujadasz tak na tych j.w. groszołapów , a oni jak widać na inwestycjach w snw najlepiej wychodzą ,.... teraz tak podejrzewam mogą zrobić jeszcze przed końcem roku jakąś podbitkę ok. +10% jak ostatnio po "rewelacyjnych" kolejnych wynikach , a później realizacja jak co roku STRAT do celów podatkowych .
Dnia 2021-12-30 o godz. 18:02 cmpunk napisał(a): > Dnia 2021-12-30 o godz. 16:35 ~PanNikt napisał(a): > > Tylko na tyle Was stać? Dawajcie poniżej złotego bo mnie ręka świerzbi żeby kupić. > > Trzeba tu jeszcze poczekać, żeby było tak, jak od dwóch dni na Coalu.
Niech się P.NIKT uzbroi się w trochę cierpliwości , bo 1 zł tak samo jest tu pewne jak niedawne 2 zł po którym zostało tylko wspomnienie ,.... tak samo jak po 3 zł 4 i 5 zł ,....
A ty cempuśiu jesteś nie do zdarcia kiedyś to porównywałeś 'holding' snw do MERCATORA , teraz do j.w. Coal Energy , niedługo będziesz porównywał do 4 MAss czy Bras (one też rosną po 30 - 40% w sesji) - twoich ulubionych ,... HAHAHHHhhahahaaaaaa
gdybyś to napisał jutro (31,XII.) , to można by było to tłumaczyć , że juz jesteś zaprawiony przed SYLWESTREM MARZEŃ albo z żalu po nieudanym roku na snw ,..... i nie wiesz co piszesz po pijaku,...
HAHAhhhhaaa
Ps. Zajrzałem na chwilkę na ten Coal Energy i wielka ciekawostka ,... kogo tam znalazłem ???? twojego dobrego druha nijakiego sandmal76
Autor: sandman76 [178.235.186.*] 2021-12-30 10:07 Re: na wykresie dziennym oRGR przepraszam,, miało być godzinowym, nie dziennym :)
Jak widać ten sandman76 za coś tam już PRZEPRASZA,.... a kiedy ww. sandman76 przeprosi DAWCÓW kapitału z snw , którym roztaczał "świetlane" wizje na snw i wieścił MEGA wzrosty po kolejnych 'rewelacyjnych" RAPORTACH ,.....
Dnia 2021-12-30 o godz. 20:55 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2021-12-30 o godz. 18:02 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2021-12-30 o godz. 16:35 ~PanNikt napisał(a): > > > Tylko na tyle Was stać? Dawajcie poniżej złotego bo mnie ręka świerzbi żeby kupić. > > > > Trzeba tu jeszcze poczekać, żeby było tak, jak od dwóch dni na Coalu. > > Niech się P.NIKT uzbroi się w trochę cierpliwości , bo 1 zł tak samo jest tu pewne jak niedawne 2 zł po którym zostało tylko wspomnienie ,.... tak samo jak po 3 zł 4 i 5 zł ,.... > > A ty cempuśiu > jesteś nie do zdarcia kiedyś to porównywałeś 'holding' snw do MERCATORA , teraz do j.w. Coal Energy , niedługo będziesz porównywał do 4 MAss czy Bras (one też rosną po 30 - 40% w sesji) - twoich ulubionych ,... > HAHAHHHhhahahaaaaaa > > gdybyś to napisał jutro (31,XII.) , to można by było to tłumaczyć , że juz jesteś zaprawiony przed SYLWESTREM MARZEŃ albo z żalu po nieudanym roku na snw ,..... i nie wiesz co piszesz po pijaku,... > > HAHAhhhhaaa > > Ps. > Zajrzałem na chwilkę na ten Coal Energy i wielka ciekawostka ,... kogo tam znalazłem ???? > twojego dobrego druha nijakiego sandmal76 > > Autor: sandman76 [178.235.186.*] 2021-12-30 10:07 Re: na wykresie dziennym oRGR > przepraszam,, miało być godzinowym, nie dziennym :) > > Jak widać ten sandman76 za coś tam już PRZEPRASZA,.... > a kiedy ww. sandman76 przeprosi DAWCÓW kapitału z snw , którym roztaczał "świetlane" wizje na snw i wieścił MEGA wzrosty po kolejnych 'rewelacyjnych" RAPORTACH ,.....
A ty panie goło i wesoło, przeproś za naganianie na Brasa i robienie popeliny, że leci na złotówkę :-)
cempek , znajdź chociaż jeden mój wpis (masz jak nikt do tego talent) o tym że BRASS lub/i 4MASS będą po 1 zł , to ci dam tę złotówę ,... dla ciebie 1 zł to majątek po "udanym" roku 2021 na snw
a i dzięki za życzenia Noworoczne ,.... widać w nich twoją całkowitą frustrację snw i brak nadziei na zmiany w 2022r.
Dnia 2021-12-30 o godz. 21:54 ~J-23 napisał(a): > cempek , znajdź chociaż jeden mój wpis (masz jak nikt do tego talent) o tym że BRASS lub/i 4MASS będą po 1 zł , to ci dam tę złotówę ,... > dla ciebie 1 zł to majątek po "udanym" roku 2021 na snw > > a i dzięki za życzenia Noworoczne ,.... > widać w nich twoją całkowitą frustrację snw i brak nadziei na zmiany w 2022r.
Nie chce mi się szukać, ty masz w tym wprawę, ja już się twoich nicków naszukałem :-). BTW, czy Piccolo, pryta i Achtungi kupione? :-D