Dnia 2021-12-30 o godz. 20:55 ~J-23 napisał(a):
> Dnia 2021-12-30 o godz. 18:02 cmpunk napisał(a):
> > Dnia 2021-12-30 o godz. 16:35 ~PanNikt napisał(a):
> > > Tylko na tyle Was stać? Dawajcie poniżej złotego bo mnie ręka świerzbi żeby kupić.
> >
> > Trzeba tu jeszcze poczekać, żeby było tak, jak od dwóch dni na Coalu.
>
> Niech się P.NIKT uzbroi się w trochę cierpliwości , bo 1 zł tak samo jest tu pewne jak niedawne 2 zł po którym zostało tylko wspomnienie ,.... tak samo jak po 3 zł 4 i 5 zł ,....
>
> A ty cempuśiu
> jesteś nie do zdarcia kiedyś to porównywałeś 'holding' snw do MERCATORA , teraz do j.w. Coal Energy , niedługo będziesz porównywał do 4 MAss czy Bras (one też rosną po 30 - 40% w sesji) - twoich ulubionych ,...
> HAHAHHHhhahahaaaaaa
>
> gdybyś to napisał jutro (31,XII.) , to można by było to tłumaczyć , że juz jesteś zaprawiony przed SYLWESTREM MARZEŃ albo z żalu po nieudanym roku na snw ,..... i nie wiesz co piszesz po pijaku,...
>
> HAHAhhhhaaa
>
> Ps.
> Zajrzałem na chwilkę na ten Coal Energy i wielka ciekawostka ,... kogo tam znalazłem ????
> twojego dobrego druha nijakiego sandmal76
>
> Autor: sandman76 [178.235.186.*] 2021-12-30 10:07 Re: na wykresie dziennym oRGR
> przepraszam,, miało być godzinowym, nie dziennym :)
>
> Jak widać ten sandman76 za coś tam już PRZEPRASZA,....
> a kiedy ww. sandman76 przeprosi DAWCÓW kapitału z snw , którym roztaczał "świetlane" wizje na snw i wieścił MEGA wzrosty po kolejnych 'rewelacyjnych" RAPORTACH ,.....
A ty panie goło i wesoło, przeproś za naganianie na Brasa i robienie popeliny, że leci na złotówkę :-)