jeszcze jedno pytanie... czy stolec,muszla klozetowa i wszystkie związane z tym tematem rzeczy to wasze hobby??? ciągle piszecie o tym...hehe nie to żebym się śmiał...ale każdy wasz wątek na tym forum sprowadza się do tego samego... macie jakieś problemy??? jest weekend,bawcie się.... a wy w kółko to samo... nie macie kobiet?nie korzystacie z życia?tylko ta labryga i ten brąz.... serio??
Stracony, to była dobra sugestia. Na próbę odpaliłem w wyszukiwarce bankiera "KGHM" - i miałeś rację: rzeczywistość, nawet w kolorze miedzianym (z definicji), nie musi być w tonacji brudno - brązowa. No nic myślę - jedna udana próba nie znaczy jeszcze, że srajtaśma sygnowana logiem GPW stała się papierem wartościowym. Odpalam w wyszukiwarce "PKN" - i tygrys_myszowaty, pomimo że tendencyjnie szukał chociażby jednego zaplutego toy - toya, musiał się poddać. I przyznać Ci rację, Stracony - spółka notowana na GPW nie musi śmierdzieć (z definicji). Pełen entuzjazmu powróciłem na forum EEX aby podzielić się z Tobą radosną wieścią - i od razu owionął mnie ten charakterystyczny fetorek ... Rzecz jasna. możliwości są dwie: albo forumowicze mają nieświeży oddech, albo to od spółki capi jak z kibla. Nie rozstrzygając (po paru głębszych mogę być tendencyjny) pragnę jedynie zauważyć, że wchodząc na forum KGHM i PKN moderator nie uzależnił mojego uczestnictwa od tego, żebym najpierw chuchnął. Tak że Stracony - zanim się po raz kolejny wypościsz w trybie moralnego oburzenia, najpierw zajrzyj pod deskę - znaczy się przestudiuj chociaż jeden raport od deski do muszli. A zaraz później przestań robić z siebie głąba.
hehe...dobre,myślałem,że psychologia to wasza mocna strona... Teraz widzę jak bardzo się myliłem... A jak chcesz zobaczyć głąba,zwyczajnie spójrz w lustro.... Hehe...
Dnia 2021-12-04 o godz. 14:43 ~Wysrałem_się napisał(a): > Tygrys, ale nasz specjalista od uśredniania w dół wcale nie udaje,hehe. Czuję, że będziemy mieli z nim kilka tygodni niezłej zabawy :)
Też mam na to nadzieję. Aczkolwiek zbyt wiele to się po nim nie spodziewam - brakuje mu tego błysku z którym np. BaronGPW robił z siebie forumowego półglówka. Niemniej lepszy rydz niż nic - szczególnie, że posucha straszna bo prezes Jacek chyba przeżywa kryzys tfórczy i przestał listy pisać i kopać się audytorem. Nuuuda ...
> Tygrys, ale nasz specjalista od uśredniania w dół wcale nie udaje,hehe. Czuję, że będziemy mieli z nim kilka tygodni niezłej zabawy :)
Też mam na to nadzieję. Aczkolwiek zbyt wiele to się po nim nie spodziewam - brakuje mu tego błysku z którym np. BaronGPW robił z siebie forumowego półglówka. Niemniej lepszy rydz niż nic - szczególnie, że posucha straszna bo prezes Jacek chyba przeżywa kryzys tfórczy i przestał listy pisać i kopać się audytorem. Nuuuda ...
proponuję wam chłopaki,zebranie swoich klocków i wspólne wybudowanie z nich zamku,w którym razem zamiszkacie gdy już otrzymacie wymarzoną premię za ciężką pracę....hehe zapewne pracujecie razem,siedząc blisko siebie,wymyślając kolejne żałosne wątki i podszywając się pod innych uczestników forum... chyba spodobał się wam mój nick,skoro korzystacie z niego...hehe to tylko świadczy o waszej słabości....panowie specjaliści??? pozdrawiam inwestujących w Eko:)
Fakt, BaranGPW miał pasję i upór w traceniu tu pieniędzy i w wypisywaniu bzdur. Kolega stracony na razie tylko powąchał brązowizny, choć na haku już wesoło dynda. Jednak eskporcina nie wybacza nigdy. Parujący nadchodzi....