widac że amatorzy z was i pierwszy raz dostajecie zaliczkę z Asbisa -ta zawsze wpływa dzień+2 a nie odrazu na konto, ale wiedza ci co już tutaj trochę lat spędzili -pozdro młodzieży.
"wiedza ci co już tutaj trochę lat spędzili -pozdro młodzieży."
Wiedzą to wszyscy, a trolle mają z dzień na sianie zamieszania. Powinno to wiedzieć ci, co już trochę lat tu spędzili.
Smieszni jestescie bo zwyczajnie jest to nieprawda. Od 3 lat mam dywidende w Asbis i tak nie bylo nigdy zeby wszystkie biura poza XTB wstrzymaly wyplate.
Na Asbisie już jestem ładnych parę lat i nigdy do tej pory nie zdarzyło mi się abym nie dostała dywidendy w dniu jej wypłaty ( a jestem w mbanku). Mbank przelewał pieniądze w bardzo różnych godzinach, czasem z rana, czasem pod koniec sesji ale zawsze było to w dniu wypłaty dywidendy.
BTW. Każdy troll podłapal hasło braku wypłaty dywidendy i nim sieja zamieszanie. Zadziwiające jest jak oni szybko przyjmują jedną strategię. Takie tam spostrzeżenia.
Dnia 2021-12-03 o godz. 09:01 ~DJN napisał(a): > Na Asbisie już jestem ładnych parę lat i nigdy do tej pory nie zdarzyło mi się abym nie dostała dywidendy w dniu jej wypłaty ( a jestem w mbanku). Mbank przelewał pieniądze w bardzo różnych godzinach, czasem z rana, czasem pod koniec sesji ale zawsze było to w dniu wypłaty dywidendy.
No to w takim razie musiał być ten pierwszy raz. Nie dostałem nic jeszcze więc ktoś obraca moimi pieniędzmi.