Ooho jest i trollek pięknie, zwiastuje to wzrosty.
Misiu te akcje będę pewnie za 2lata dopuszczone jak na all in gdzie spółka działa w branży 2 lata i jeszcze nie są.
Do tego czasu przy dobrym przyjęciu hw2 i odpowiednim marketingu to te akcje bd kosztować za pare mc 4-6zl
Przyjdź wtedy tu i przeproś
Co do spółki all in to Poczytaj raporty ile już zarobili, jest nie dowartościowana + lock up na akcje mają głowni udziałowcy +zerknij co będą robić w przyszłości.
Zobacz historycznie np na redsow i porównaj z tempem rozwoju all in.
Ta spółka za 2, 3 lata będzie brylować w pl gamingu.
Na skutek Połączenia, kapitał zakładowy Emitenta zostanie podwyższony z kwoty 1.271.002,70 zł do kwoty 12.707.802,70 zł, tj. o kwotę 11.436.800,00 zł w drodze emisji 114.368.000 sztuk akcji zwykłych na okaziciela serii I, o wartości nominalnej 0,10 zł każda, o cenie emisyjnej 0,16 zł każda akcja, które zostaną wydane w procesie Połączenia udziałowcom Ice Code Games, na zasadzie art. 494 § 4 k.s.h. oraz w oparciu o szczegółowe postanowienia Planu Połączenia. Akcje serii I zostaną wydane udziałowcom Ice Code Games w następującym stosunku: za jeden udział Ice Code Games o wartości nominalnej 51,00 zł zostanie przyznanych 114.368 akcji serii I Emitenta, w taki sposób, że łącznie na rzecz udziałowców Ice Code Games wydanych zostanie 114.368.000 akcji serii I. Nowo emitowane akcje serii I będą równe w prawach co do dywidendy i głosu. Akcje serii I będą uprawnione do udziału w zysku Emitenta począwszy od zysku ustalonego za rok obrotowy, w którym nastąpi rejestracja Połączenia. Akcje serii I nie wymagają ani objęcia, ani opłacenia.
Nie panikuj zobacz w newconect ile avatrix po połączeniu ma akcji nadal mniej niż 13mln. Sprawdź przy połączeniu one more dodruk 50mln zapis był podobny. 114mln akcji po 0.16 groszy to lekko ponad 18 mln zł. Ulica kupi to w tydzień. Tyle tylko kto z nich wyrzuci akcje Na ulicę :)
Dnia 2021-12-05 o godz. 07:18 ~Hakowy napisał(a): > Uwaga > > Przyszedł jakiś indyvidual i myśli, że świeci. Zapewne wysłannik spoconego by ubrać ulice
Janeek o wielu imionach - zmieniaj sobie IP będziesz nieco bardziej wiarygodny.
A więc Paulinko masz akcje i o to chodzi, szczekanie psów jest zabawne... mam swoją wizję spółki 26 lat zajmuję się IT. John McCarthy i jego wizja AI w grach to pionierska dziedzina nie bez kozery pomysł na grę z AI jest wart 50 milionów. B. Gates też zaczynał w garażu 21.03.1986 roku kurs msft to 0.09$ przy obrocie 59,99M dziś... AI w grach to NEW AGE. To się dzieje, szczekanie psów nic nie zmieni. Trzeba cierpliwości i ciszy. AI da graczowi satysfakcję rozwoju intelektualnego będzie swoistym afrodyzjakiem dzięki któremu, spełni się, będzie chciał więcej... za co grubo zapłaci. To właśnie gaming zyska swoisty poziom uzależnienia dzięki sieciom neuronowym. Ja kupiłem sobie przyszłość... Szczekające Psy zawsze mogą stracić na przeszłości. Free Way
Bardzo często jest tak, że na forum danej spółki odbywa się dyskusja na zasadzie dowartościowywania się towarzystwa wzajemnej adoracji. Podawane konkretne wydarzenia które gdy się ziszczą to spowodują eksplozję kursu, konkretne terminy itd,itp. Żadnych głosów wątpiących, sami entuzjaści i optymiści. Gdy ktoś stojący z boku poda w wątpliwość te plany, zapyta: no jak to, przecież mamy połączenie a na kursie dalej padaka, to jedynym kontrargumentem jest. Masz akcje? To może sprzedaj i ni zwracaj głowy? Łatwo można przewidzieć jaki będzie koniec za jakiś czas.
Nie napisałam, że nie mam. Tylko nie za bardzo rozumiem, czemu tylko fakt ich posiadania upoważnia do brania udziału w dyskusji na temat spółki? Chyba, że powinnam pisać, w stylu :Tto nic iż od dwóch lat nic na spółce się nie dzieje mimo zapowiadań. Jak opublikują grę za rok lub pięć (a przecież to już niedługo) to wówczas Avatrix uszczęśliwi wszystkich posiadaczy. Negatywne scenariusze są tylko wytworem grubasów chcących odebrać akcje po taniości.
Rzuciłam okiem. Spółka Wydaje się dobra fundamentalnie, nie za droga. Ale wykres fatalny. Czy realizować stratę i sprzedać, to nie wiem ale ja kupić w tej chwili bym nie kupiła. Lepiej poczekać na jakiś sygnał. Typowa spółka z dużym akcjonariuszem któremu nie zależy na wycenie. Na myśl przychodzi mi Komputronik.
Widzę, że gustujesz w różnych gniotach z NC. Polecam do obserwacji Apis. Na razie na alertach, ale od dołka na 8 gr przed paroma dniami, przebił wczoraj psychologiczne 10 gr. Nie musi,, ale może być coś na rzeczy.
Ja dokładnie zargumentowałem merytorycznie to na co liczę, opisałem AI artificial intelligence rozwinę skrót, bo nie każdy faktycznie mógł wiedzieć o co chodzi. Więc czemu piszesz "masz akcje" to jedyny argument. Zapoznaj się z tematem użyj wrodzonej inteligencji o której pisze kolega, ponieważ potrafisz trafnie doradzić, więc musisz być inteligentną kobietą. Pieniądze które inwestujesz w giełdę muszą być środkami bez których możesz funkcjonować. Mi nie robi żadnej różnicy czekanie 2 czy 3 lata. Mam cel i czekam na zwrot. Mam tu zamiar 2 razy zarobić przed i po dodruku. Mój optymizm wynika z tego iż ja postrzegam szklankę wody na wpół pełną. Drażni mnie w spółce mała ilość kontaktu z rynkiem. Ale z drugiej strony przez to niecierpliwi oddają a cierpliwi zarabiają. Psychologia tłumu, motywowanie, wzmocnienia pozytywne, jak piszesz nakręcanie to narzędzia jakie daje to forum. Piszemy coś inni czytają i czasem kupują... AI Da nam zarobić. Więc nie denerwuj się Naszym optymizmem. Korzystaj. Pozdrawiam Cię serdecznie.