• No powiem wam Autor: ~Ja [31.0.65.*]
    jestem pod wrażeniem takiego odbicia przy takich obrotach.
    Pełny szacunek dla akcjonariuszy.Macie rozmach.
  • Re: No powiem wam Autor: ~Car [31.0.37.*]
    Co tu taki marazm? Kiedy to ruszy c/z nisko.Chyba szeroki rynek nie daje nadziei narazie..
  • Re: No powiem wam Autor: ~Ja [94.154.25.*]
    c/z będzie nisko jak będzie za 1,5/szt bo do tej ceny dojdzie a 4 to b/d. Na PMPG teraz musi być tendencja spadkowa do okolic 2 z chwilową obsuwą poniżej .Dość długo już kupuje i obserwuje PMPG. obecnie stan 0 szt tylko obserwator.pozdrawiam
  • Re: No powiem wam Autor: ~Ohoh [5.60.216.*]
    Proponuję szybki zjazd do kopalni po urobek.
  • Re: No powiem wam Autor: ~Dedalus [5.173.1.*]
    Dobrze, ze jest coraz więcej gości, którzy maja stan na rachunku 0.
    Moga sobie patrzeć na notowania i czasami może podgrzac się, ze ktoś spuści kurs 80 sztukami. Ale 2zł bylo kiedy prezes akcje skupował. Teraz już tam nie wróci. A wy możecie sobie pisać te smutne posty pozbawione walorów merytorycznych i z błędami gramatycznymi.
    Tak sobie to wmawiaj.
  • Re: No powiem wam Autor: ~InwestorGpw [46.204.49.*]
    A Ty wmawiaj sobie, że obłowisz się po 1 zł, Twoje niedoczekanie.
    Myślę, że już w styczniu będziemy powyżej 5, a Wy bez akcji :-)
    Co to za granie pod prąd. To nie jest żadna perła. Kto blokuje
  • Re: No powiem wam Autor: ~komuch [31.60.106.*]
    Nie czytasz prasy ? Hossa dobiegła końca.
    No właśnie a perła kiedy dołączy do większości
  • Re: No powiem wam Autor: ~Dedalus [86.111.104.*]
    Hossa dobiegła końca i dlatego w USA wracamy do maksimow.

W przyszłym roku wracamy na PMPG do organizacji eventow, których nir bylo 2 lata. Przychody zaczną rosnac. Ale najpierw jeszcze dokończenie rozliczenia tarcz i ładny raport za 2021 rok. W przyszłym trzeba zacząć korzystac z tej gotówki, która jest na rachunkach, Bilans zdrowy, akcje skupione, niewierzacy wysiedli. Czas na nowych.
  • Re: No powiem wam Autor: ~szkapa [5.184.102.*]
    A prezes dalej Janusz .Tego myślenia nikt nie zmieni. Narodowy cebulak . Liczy jaki to sprytny jak wykosił kogos na czysta akcji.Tacy jak oni właśnie są zakałą giełdy.Jest tego tutaj sporo. Cel wspólny i najważniejszy. Wycisnąć leszcza a potem co? Smród się ciągnie a net pamięta orłów . Fundy jakoś nie walą chociaż nie mają co z kasą robić. Daj innym zarobic a zarobisz sam . Praca zespołowa . Kunie z ostatniej hossy cos pozdychały .Nie warto powielać błedów bo zycie długie i jak ruskie gadaja małą chochlą a dalej zalecisz.
  • Re: No powiem wam Autor: ~InwestorGpw [46.204.33.*]
    Szczęśliwego Nowego Roku w zdrowiu oraz dużych zysków w szczególności dla akcjonariuszy PMPG :-)
  • Re: No powiem wam Autor: ~superczesiek [5.173.17.*]
    Hehe... oby, bo niewielu akcjonariuszy juz zostalo.
  • Re: No powiem wam Autor: ~InwestorGpw [46.204.33.*]
    No niewielu, tylko pytanie w czyich rękach są 2 mln, niby z wolnego obrotu?
    Ostatnio w arkuszu ponad 100 tys. stało, z tego ok 30 tys to bardzo drobi inwestorzy, a reszta to straszaki :-)
  • Re: No powiem wam Autor: ~superczesiek [5.173.17.*]
    Nie mam pojecia. Juz wczesniej pisalem ze w 2021 nic sie nie wydarzy. A 2022 bedzie decydujacy. Albo zaskoczy biznesowo model oparty na cyfryzacji, albo bedzie wegetacja. I nikt nie bedzie plakal...
  • Re: No powiem wam Autor: ~Car [31.0.67.*]
    Narazie to baton stoi na 4,5 zl .To ty dedaldus masz juz dość i wystawiłeś część pakietu?
  • Re: No powiem wam Autor: ~InwestorGpw [31.61.176.*]
    Car, taki baton, to może zniknąć w mgnieniu oka - może ktoś z Prezesów będzie chciał uzupełnić portfel
  • Re: No powiem wam Autor: ~Dedalus [172.68.226.*]
    Ja, Car, mam jeszcze trochę cierpliwości. ;) to nie ja wystawiłem to zlecenie.
  • Re: No powiem wam Autor: ~InwestorGpw [46.204.48.*]
    Tak myślałem, że to nie Twoje
  • Re: No powiem wam Autor: ~gala [198.41.242.*]
    Wczoraj coś komentarz nie przeszedł, to spróbuję jeszcze raz.
    Baton? Hehe, to moje! Ja już nie mam cierpliwości i z chęcią się podzielę tym batonem energetycznym z innymi :)
    Także częstujcie się bez krępacji i powodzenia.
  • Re: No powiem wam Autor: ~InwestorGpw [31.61.183.*]
    Bardzo mnie to cieszy, że aż tyle akcji sprzedajesz, niech jeszcze kilku inwestorów wykona taki ruch i będzie super, chociaż nie kojaże żadnej Gali z wcześniejszych wpisów :-)
  • Re: No powiem wam Autor: ~Car [31.0.78.*]
    Czemu cie to cieszy? Dobierasz czy też cieszysz się ze w skupie bada mogli więcej kupować jak obrót się zwiejszy?
  • Re: No powiem wam Autor: ~InwestorGpw [31.61.242.*]
    Czym więcej posiadaczy akcji wykruszy się na tych poziomach, tym łatwiej będzie wznieść się na wyższe poziomy. To, że ktoś wystawił akcje na sprzedaż, nic nie zmienia w ilości skupu, jeszcze musi ktoś to zgarnąć. Dzisiaj niezły obrót mamy, ale niestety mało mamy takich dni, więc i skup nieduży, cieszył bym się jakby mogli skupywać ok 1 tys. akcji dziennie. W arkuszu zleceń mamy po 2 zlecenia na każdym poziomie - magia :), drobnych inwestorów została okruszyna, od początku roku nawet nie miał kto sypać animatorowi, tylko skup robił obrót na spółce, a dzisiejszy zjazd był zrobiony jakby na przymus.
    Zgadza się, co jakiś czas coś skubnę, to są niewielkie ilości, ale zawsze coś i już blisko jestem zakładanego celu
  • Re: No powiem wam Autor: ~InwestorGpw [31.61.242.*]
    Zobaczymy co jutro zagrają, może podwójny dołek się rysuje. Po dzisiejszym spadku, ktoś zakupił 5k, poprzednio było identycznie, widocznie atrakcyjna cena jest poniżej 4
  • Re: No powiem wam Autor: ~superczesiek [46.204.51.*]
    Kierunek 3,5. Wracamy do kanalu.
  • Re: No powiem wam Autor: ~Dedalus [79.208.188.*]
    Tu nie ma żadnej AT. Gala napisał, że chce sprzedać, wystawił pakiet na sprzedaż, ktoś uznał, że wyżej nie pójdzie, to spuścił. A do tego nastrój na rynku nie zmienia się od pół roku, więc mamy to co mamy.
    Za chwilę rok od rozpoczęcia ruchu na północ. A w spółce cisza...
  • Re: No powiem wam Autor: ~Car [31.0.88.*]
    Może to on się spuścił niżej bo uznał ze ma dość czekania i ten boczniak spadkowy go wykańcza..
  • Re: No powiem wam Autor: ~superczesiek [5.173.152.*]
    Jak się będę spuszczał to tylko z wami.... synchonicznie
  • Re: No powiem wam Autor: ~Ja [83.25.209.*]
    Plan cały czas się realizuje,a wy nadal ślepi.
  • Re: No powiem wam Autor: ~Car [31.0.74.*]
    Tzn jaki plan?
    Tak jak w latach poprzednich, kurs musi dojść do 1zł/szt i wyczesania akcjonariuszy a dopiero wtedy może ruszy na północ.
    Na teraz żadnej perspektywy na wzrost kursu.
    To tyle.
    Tez nie ma akcji od kursu 6-4.5 zl i z chęcią bym 1 zl zobaczył ale twoje naganianie chyba zbyt natarczywe jest.No chyba ze jest tak jak pisałem ze lis chce wezwanie zrobić to będzie dążył zeby kurs zbic jak najniżej żeby tam skupić jak najwięcej akcji i co za tym idzie żeby kurs byl jak najniższy właśnie pod to wezwanie..
  • Re: No powiem wam Autor: ~Dedalus [87.150.127.*]
    Ciekawe kto mu na to wezwanie odpowie? Bo na pewno nie forumowicze, którzy nie maja żadnych akcji.
    Dedaldus przerabiałem to już na pgo gdzie domagała wydymal akcjonariusz. Nawet fundusze mu odpowiedziały. Zciagnol spółkę po c/wk 0.7 .c/z chyba 7 była
  • Re: No powiem wam Autor: ~Cinkciaż [5.173.120.*]
    Ta spółka z Austrii przejmie po 50 groszy
  • Re: No powiem wam Autor: ~Dedalus [87.150.124.*]
    Skąd tu się wzięło tylu specjalistów ? Cinkciarz, a kto to taki?

Car, widziałeś tu jakiś fundusz?

Spółka zależna skupowała akcja w okolicach 1-2zl i spółka je odkupila w lutym zeszłego roku.

A jeśli Wam tak śmieszno, ze kurs spada, to na czym ostatnio zarobiliście ? Od października zeszłego roku? Oprócz JSW?
    Czy Wy widziecie, ze swig czy PLWS jest w korekcie?

Mam Action, który jest wart minimum 20zl, kurs od października spada, choć podali super wyniki za każdy ostatni kwartał a wyniki za IVQ tez będą super. Kurs spadł z 17zl na 10zl. Tam tez „lis chce kogoś ograbić z akcji”?
[x]
PMPG 0,56% 1,80 2025-11-07 16:36:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.