Przyznam, że zupełnie nie rozumiem osób piszących na wątkach tej spółki. Najpierw nakręcacie się jakimiś terminami o połączeniu, roztaczacie fantastyczne wizje jak to po tym będzie dobrze, forum aż kipi od spekulacji, a potem, zamiast próbować wyjaśnić gdzie był popełniony błąd w prognozach, czemu nie poszło tak jak miało to wypisujecie jakieś bzdury. Myślałam że przez te dwa lata od czasu gdy na spółce zaczęło się coś dziać, piszący tu ustanowią jakiś minimalny poziom nie uwłaczający inteligencji przeciętnego inwestora. Niestety, zawiodłam się.
Paulinko czytałem wcześniej Twoją historię. Swoje przeżyłaś, oddałaś nie wiem czy kupiłaś później. Jaki jest cel twoich wywodów. Piszesz poziom inteligencja a nawet zawiodłam się. Kupując walor nie możesz zawieść się na inwestorach bo co "że nie kupują... " zawód otrzymujesz od akcjonariatu chociażby z braku komunikacji z rynkiem. My w spółce kupujemy przyszłość. I tu będzie się działo. To jest tak jakbyśmy Amerykę odkrywali a Indianie strzelają strzałami w 4litery. Konkluzja z odkrycia Ameryki coś tam wyszło a pionierzy zarobili krocie . Więc na początku drogi spółki musimy poczekać na jej zysk. Wszelkie spekulacje jak piszesz "błędy w prognozach" nie miały tu miejsca. Połączenie premiera marketing sprzedaż produktu zysk spółki przyniesie Nam zwrot inwestycji z nadwyżką finansową. Oddamy będzie dodruk znów kupimy itd... Droga Paulinko jeśli posiadasz akcje a finanse pozwalają Ci czekać nie irytuj się czekaj. Ale jeśli jesteś bez akcji to poprostu nie zaglądaj tu bo po co się denerwować. Pozdrawiam serdecznie.