że walczę z PAŃSTWEM TOTALITARNYM. I że nie mam żadnych szans... Gdybym Roman Giertych został kiedyś ministrem sprawiedliwości - nie chciałbym, żeby się na nich mścił - niech odpracują w sposób uczciwy swoje winy!
Kobiety wychodzą na ulicę... A ja sobie piszę.... I tu powiem uczciwie - nawet gdybyście mnie MOI UKOCHANI PISOWCY nie okradli w sposób nieuczciwy z tych skromnych 100 tys. zł - i tak bym był przeciw WAM! Wszystko co robicie - jest od początku do końca przeżarte złem....
Zło ma różne oblicza, może objawiać się różnie, np.: 1) Traktowanie migrantów na granicy ( tam są małe dzieci i ludzie potrzebujący pomocy ) - armatki wodne w prawie zimę nie wydają się humanitarnym sposobem 2) Nepotyzm - dwórki Glapy. kariera Obajtka itd. 3) Kłamstwo - sam Pinokio na to zasłuzył! Na nazwę "PINOKIO" 4) I co najważniejsze - oni grają "RYCERZY CHRYSTUSA".. A tak naprawdę są "RYCERZAMI SZATANA". Ja w nich nie wierzę, to nie mój świat. Ich główna myśl przewodnia - NIENAWIŚĆ, SKŁÓCIĆ WSZYSTKICH ZE WSZYSTKIMI!
Zresztą Pinokio pod względem kłamstw przewyższył już chyba samego Szatana... Powoli myślę, że sam Ziobro jest lepszy od niego - on przynajmniej zła nie ukrywa... Pruski z IDea Bank przegrał - bo chciał w sposób uczciwy i zgodnie z prawem ( stąd olbrzymie odpisy w 2018, nie ukrywał nic ) wyprowadzić bank na prostą.. Zamiast pomocy od KNF i BFG dostawał kopniaki - na koniec wbrew prawu przejęli bank. Ale Bóg wie co się dzieje - i w odpowiednim momencie zareaguje.... JA na ludzi już nie liczę.. Ale na Boga - zawsze i wszędzie!!!!!!!!!!!!!!!!