pytanie tylko czy czy prezenty będą wesołe czy smutne dla akcjonariuszy, mnie nie złamali ale trochę szkoda mi tak trzymać bezproduktywnie zamrożone fundusze. No dozbierane troszkę w dołku ale co dalej. będziemy tak pukać 38-32 czy może coś Zarząd by zrobił dla odmiany...
Nie rozumiem w tym wszystkim tylko jednego, po co Wy wogóle z mim wychodzicie w dyskusję? Takich poprostu trzeba tolerować, ale nie dyskuwać. To marnowanie czasu, przecież on ani razu od półtora roku nie napisał nic sensownego. Zresztą w moich oczach czytelnie tego co wypisywał nie wnosi żadnych racji merytorycznych ani żadnych spostrzeżeń. Więc jaki jest cel jego działania ?
Ja tu siedzę ze dwa lata i póki co kokosów nie ma, słabe obroty. Coś do przodu, trochę w plecy.... bezruch.
A co do jego dziwnych wypowiedzi Namyślajacego się, to myślę że jest to spowodowane silnym stresem być może... nieudaną inwestycja w której pokładał nadzieję. A na giełdzie to albo w górę albo w dół, chyba, że KGN to długo w bok :)
Dnia 2021-11-24 o godz. 08:22 ~Edek_z_krainy_kredek napisał(a): > Ja tu siedzę ze dwa lata i póki co kokosów nie ma, słabe obroty. Coś do przodu, trochę w plecy.... bezruch. > > A co do jego dziwnych wypowiedzi Namyślajacego się, to myślę że jest to spowodowane silnym stresem być może... nieudaną inwestycja w której pokładał nadzieję. A na giełdzie to albo w górę albo w dół, chyba, że KGN to długo w bok :)
następnym razem przy 45zł skorzystaj :DDDDD jak tylko Gessner obwieścił hossę w 3 dni później już nie miałem :DDD część nawet po 46zł weszła (dzięki temu co kupił)
może jeszcze ze 2 lata przyjdzie na taką cenę (45zł) poczekać ale to daje rentowność ok . 23% rocznie więc może nie ma szału , ale też nie ma tragedii :DDD >>>>>gorsze ogórki miałem i dłużej (MOJ , Pamapol ,Fasing) i wyszedłem z gruuubym zyskiem
Masz rację kolego co do robienia kółeczek, wszystko tylko zależy jeszcze od tego jakimi kwotami obraczasz. Czasami warto jest robić kółecza a czasem nie, niektórzy się tym bawią a inni z tego żyją. Nie ma co porównywać, każdy swój sposób i plan. Choć wolałbym tak się bawić ale na fali wzrostu : ) zobaczymy jak będzie wyglądał grudzień
Dnia 2021-11-26 o godz. 10:00 ~Myslacy napisał(a): > No i co John Deere jest tanio to trzeba kupowac ale nie widac popytu !!!
a podaż widać? :DDD >>>>> bo nie widzę <<<<< :DDDD
nie przejmuj się Myslący ja ciebie nie zasypię tym co nazbierałem >>>>no nie na takich poziomach , zasypać to może jeden z tych nieudacznych funduszy które tu wlazły a mają średnio stratę 50% :DDDD