• doborowe towarzystwo :DDD Autor: ~JohnDeere [86.63.111.*]
    https://stooq.pl/q/h/?s=kgn
    myślę , że jakieś prezenty nam jeszcze w tym roku zrobią , zarządzający tych funduszy :DDDD
  • Re: doborowe towarzystwo :DDD Autor: ~Edek_z_krainy_kredek [31.61.168.*]
    pytanie tylko czy czy prezenty będą wesołe czy smutne dla akcjonariuszy, mnie nie złamali ale trochę szkoda mi tak trzymać bezproduktywnie zamrożone fundusze. No dozbierane troszkę w dołku ale co dalej. będziemy tak pukać 38-32 czy może coś Zarząd by zrobił dla odmiany...
  • Re: doborowe towarzystwo :DDD Autor: ~pukki [89.73.109.*]
    Najsłabszy sezonowo kwartał za nami, przed nami 2 kluczowe, najlepsze kwartały. Czas na rozbicie 37zł przy następnej zimowej próbie.
  • Re: doborowe towarzystwo :DDD Autor: ~mm [37.47.22.*]
    Aegon sprzedawał akcje stopniowo tylko tyle widać z tych dzisiejszych info. Myślę, że tu będzie bardzo ładnie najdalej w połowie marca.
  • Re: doborowe towarzystwo :DDD Autor: ~Myslacy [5.173.33.*]
    Nie piszcie bzdur bedzie coraz gorzej!!!!
    Dlaczego tak myślisz? Mówisz ogólnie o rynku czy firmie?
  • Re: doborowe towarzystwo :DDD Autor: ~Edek_z_krainy_kredek [31.61.170.*]
    Nie rozumiem w tym wszystkim tylko jednego, po co Wy wogóle z mim wychodzicie w dyskusję? Takich poprostu trzeba tolerować, ale nie dyskuwać. To marnowanie czasu, przecież on ani razu od półtora roku nie napisał nic sensownego. Zresztą w moich oczach czytelnie tego co wypisywał nie wnosi żadnych racji merytorycznych ani żadnych spostrzeżeń. Więc jaki jest cel jego działania ?
    Masz rację bez sensu dyskusja. Moim zdaniem w długim terminie tu będzie bdb. Wystraczy spokojnie czekać i nieoglądać wykresu codziennie.
    Ja tu siedzę ze dwa lata i póki co kokosów nie ma, słabe obroty. Coś do przodu, trochę w plecy.... bezruch.
    A co do jego dziwnych wypowiedzi Namyślajacego się, to myślę że jest to spowodowane silnym stresem być może... nieudaną inwestycja w której pokładał nadzieję. A na giełdzie to albo w górę albo w dół, chyba, że KGN to długo w bok :)
  • Re: doborowe towarzystwo :DDD Autor: ~JohnDeere [86.63.111.*]
    Dnia 2021-11-24 o godz. 08:22 ~Edek_z_krainy_kredek napisał(a):
    > Ja tu siedzę ze dwa lata i póki co kokosów nie ma, słabe obroty. Coś do przodu, trochę w plecy.... bezruch.
    > > A co do jego dziwnych wypowiedzi Namyślajacego się, to myślę że jest to spowodowane silnym stresem być może... nieudaną inwestycja w której pokładał nadzieję. A na giełdzie to albo w górę albo w dół, chyba, że KGN to długo w bok :)

następnym razem przy 45zł skorzystaj :DDDDD jak tylko Gessner obwieścił hossę w 3 dni później już nie miałem :DDD część nawet po 46zł weszła (dzięki temu co kupił)

może jeszcze ze 2 lata przyjdzie na taką cenę (45zł) poczekać ale to daje rentowność ok . 23% rocznie więc może nie ma szału , ale też nie ma tragedii :DDD >>>>>gorsze ogórki miałem i dłużej (MOJ , Pamapol ,Fasing) i wyszedłem z gruuubym zyskiem
    Masz rację kolego co do robienia kółeczek, wszystko tylko zależy jeszcze od tego jakimi kwotami obraczasz. Czasami warto jest robić kółecza a czasem nie, niektórzy się tym bawią a inni z tego żyją. Nie ma co porównywać, każdy swój sposób i plan. Choć wolałbym tak się bawić ale na fali wzrostu : ) zobaczymy jak będzie wyglądał grudzień
  • Re: doborowe towarzystwo :DDD Autor: ~Myslacy [5.173.33.*]
    No i co John Deere jest tanio to trzeba kupowac ale nie widac popytu !!!
  • Re: doborowe towarzystwo :DDD Autor: ~JohnDeere [86.63.111.*]
    Dnia 2021-11-26 o godz. 10:00 ~Myslacy napisał(a):
    > No i co John Deere jest tanio to trzeba kupowac ale nie widac popytu !!!

a podaż widać? :DDD >>>>> bo nie widzę <<<<< :DDDD

nie przejmuj się Myslący ja ciebie nie zasypię tym co nazbierałem >>>>no nie na takich poziomach , zasypać to może jeden z tych nieudacznych funduszy które tu wlazły a mają średnio stratę 50% :DDDD
[x]
KOGENERA -0,52% 57,80 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.