Od nieudanej premiery wyłazicie z szaf i plujecie na tę spółkę zbiorowo. A to że wszyscy mieliście rację żeby nie kupować, a to że Ukasz o dawna się nie nadaje, a to że już od roku pisaliście że Giganci to będzie klapa....
Trzy lata siedzę a tym forum, a przez ostatni rok gadałem wyłącznie z Reznorem i jeszcze dwoma innymi akcjonariuszami. Cisza była, spokój i kultura.
Skoro nie mieliście tych akcji, nie macie i nie planujecie nawet spekalucayjnych zakupów, to po co tu siedzicie?
Co Was w ogóle obchodzi jakiś śmieć i jego premierą? .
100 nowych nicków mnożycie o niczym, jakby miał Wam od tego urosnąć.
Naganialiscie na tego smiecia gdzie sie dalo, rowniez na forach innych spolek. Nalezy sie wam zjazd do groszowek za wszystkich namowionych na tego legendarnego juz smiecia.
Wers, ja Cię czasem nie rozumiem. Po co to robisz? Dla kogo? Jak mnie nie obchodzą wątki to ich nie czytam i proste. Ludzie zawsze lubili wypominać błędy innych i krytykować. Mnie ich zdanie nie obchodzi, nie czytam ich i nie odpisuje. Jak mam coś co chcę wiedzieć to zadam pytanie na di.scordzie. Tutaj wiele słów Łukasza jest przeinaczanych i dorabiane teorie spiskowe. Jak dla mnie to Łukasz jest zbyt ambitny i tyle.
Co do discord nie ma mnie tam. Ukasza słuchałem 3 lata. O 2 za długo.
Czas Świadomy troszeczkę się otrząsnąć i zdać sobie wreszcie sprawę kim jest koleś. I czy to wynika z przerostu ambicji, czy z braku doswiadczenia, czy z kuktatorstwa zwykłego - patrz na efekty. To nie jest Twój kolega, któremu dobrze życzysz bo przecież ma dobre intencje i bardzo chce, tylko to jest manager dzięki któremu powinieneś zarabiać pieniądze (!).. A Ty tracisz.
Po co tego słuchać? Chyba zeby się utwierdzać w przekonaniu że Ukasz nadal się bardzo stara.
Ja nie mam problemu. Po tym co usłyszałem od prezesa do premiery, wydawało mi się, że to będzie naprawdę dobra gra i rzeczywiście jest to bardzo dobry produkt ze świetną sprzedażą.Nie mam żadnych uwag, czekam na trzeci hit ze stajni Varsav Games Studio.
3 lata temu Wers naganiałeś na akcję i twierdziłeś, że będą po 12 zł. Teraz zgłaszasz posty, które ci to wypominają do administratora, żeby usunął. Wstydu człowieku nie masz.
Jednego dnia obrażasz prezesa, drugiego akcjonariuszy. To zwykła hipokryzja.
Miej odwagę wejść na discord skonfrotnować się z prezesem. Inaczej jesteś kolejnym anonimem jak każdy na tym forum.
Od dawna nie odpowiadam na anonimowy hejt i prowokacje. Ale JEDNO zdanie jest prawdą w tej wypowiedzi, więc się nad tobą pochylę.
Wiesz w ogóle co i komu zarzucasz ???.
Bo ja mam wrażenie, że byłeś na tym forum przed premierą Bee, zapakowałeś się ostro, a dziś nastąpiło twoje przebudzenie i uświadomiłeś sobie że akcje są po 1.2. No i ktoś musi być winien twojej głupoty..... Z resztą mam w nosie twoje straty.
Do rzeczy:
1. Wypomniane 12 zł - to fakt. Dokladnie tak pisałem. I to wielokrotnie. Bo wielokrotnie akcjonariusze m.in. 11bit pytali mnie o to, gdzie teraz pójdę i w co zainwestuję. Pierwotny plan na varsav byl taki: wyjść po 2 udanych premierach, po 2 latach, po kursie 12zl. Bee nie okazało się sukcesem a Ukasz nie dowiózł wyniku finansowego. POMYLIŁEM SIĘ. Postanowiłem upłynnić większość akcji, i pisałem o tym wielokrotnie na forum.
Od tamtej pory bardzo sceptycznie wypowiadam się a temat Ukaszka, a w grę Giganci nigdy nie wierzyłem. (zaskoczył mnie jedyne pozytywny trailer). Pisałem o tym na forum i polemizowałem z moimi kolegami, którzy wierzyli w te grę. W między czasie zmienił się też mój stan posiadanych akcji,.( rozegranie 2.4 - 4.2 sprzedaż 80proc pakietu po roku od premiery Bee, po wejściu Januarego.)
2. Nigdy nie zgłaszam postów do moderacji. Siedzę na forum bankiera od 10 lat. Hejt lał się na mnie nieraz wiadrami. Wyzwiska wisiały tygodniami.... - Twoja agresja mnie nie wzrusza.
3. Piszesz: " Miej odwagę wejść na discord skonfrontować się z Prezesem" ...... Dziecko kochane. Byłem jedynym akcjonariuszem na tym forum, który nie lizał Ukasza po przyrodzeniu i pierwszym który powiedział mu co o nim myśli. Wszystko jest w wątku, który Ukasz tutaj dla nas założył (Oficjalna sesja pytań i dopowiedzi z Zarządem VARSAV Game Studios). Pisali wtedy tacy jak ty, że się mszczę i zwracam bez szacunku :).
Tu masz fragment mojej rozmowy z Ukaszem: Re: Oficjalna sesja pytań i dopowiedzi z Zarządem VARSAV Game Studios Autor: ~wers [89.64.86.*] 2020-12-30 20:06
" ...Od ponad pół roku szczuje nas Pan dotacją, wysyła Pan fake'owe komunkaty o zwrocie kosztów gry, przysyła mi Pan koślawy raport - gdzie po stronie przychodów mam wpisany wzrost kursu akcji spółki Ovid.... Rozstaczał już Pan przed nami wizję kilkunastogodzinnych rozgrywek na Bee, czy milionów monet, które miały popłynąć do spółki od Epic.
Faulowych zagrywek z Pana strony jest i było cała masa......"
4. Taki zakochany w Prezesie jesteś bez opamiętania, a nawet Ci się nie chciało przeczytać o jego planach? Ja ci przypomnę: 6 premier tylko w tym roku zapowiedział. Ta rozmowa między nami odbyła się rok temu. Kurs spadł od tamtej pory o 40 procent, a premierą odbyła się JEDNA i była całkowitą klapą.
Chcesz tu siedzieć chłopcze? Siedź. Wierzysz w spółkę?. Wierz. Poddałeś się urokowi Przezesa i jego obietnicom - a kto ci zabroni?
Ja zawsze pisałem co myślę. Zawsze (!). I kiedy się myliłem również. A Wiesz kto się nigdy nie myli? Takie agresywne anonimy jak ty ! Które w życiu jednego merytorycznego wątku nie założyły, których nicki się zmieniają a portfele kurczą. Którzy muszą sobie ulżyć bo nie wytrzymują napięcia giełdowego. Którzy szukają winnych swoich strat....
Ja winnych nie szukam. Sam jestem sobie winny. Każda zarobiona/stracona złotówka ściągnięta z rynku jest moją "winą". Ja nie produkuję tych gier ani ich nie sprzedaję. Jestem zawodowym spekulantem giełdowym i zakadam się z "rynkiem" o rację. I czasem się pomylę.
5. Co do samego Ukasza. Będę się do niego zwracał per Panie Prezesie jak wyprodukuje lub sprzeda z sukcesem jakąś grę i przestanie manipulować akcjonariuszami. Dziś nie ufam kolesiowi kompletnie. I nie zamierzam firmować swoją obecnością tam jego kłamstw.
Także sam rozmawiaj ze swoim Prezesem. Spytaj koniecznie co z pozostałymi 5cioma premierami (?)..... I czekaj na nie z utęsknieniem. Może kiedyś ten śmieć odbije. Powodzenia. I Bez odbioru.
Ps. Do normalnych akcjonariuszy: aktualnie posiadam 50k papiera po kursie ok. 1.5zl. Będę uplynniał w okolicach 2 zł.
W spółkę nie wierzę. Gram wyłączenie spekulacyjnie. wers_.
Zapraszam Wers i Reznor na porządnego DISC..Rda gamingowego i nie tylko.Tam od dawna niewielu wróżyło sukces Var, oczywiscie jak kazda spolka ma swoich fanatykow. https://disc*rd.gg/Q3efU6N5
Bo Bee Simulator to nie był zły projekt. Realna zabawa dla dzieci i mniej udziwniony niż to całe GU. Czekam na powrót na 2.xx i może wyżej. Lepszych czasów i gier życzę, Powinni sprzedać te GU jakiemuś azjatyckiemu wydawcy i pozbyć się problemu,
Za innych się nie wypowiadam, ale mnie interesuje bo takiej klapy w polskim gamingu nie widziałem. Można wchodzić spekulacyjnie na odbicie. Ryzykowne z tym prezesem.
Wiesz ile jest spółek pod jazdę na kursie mimo klap .... ? Pełno! Zobacz Farm i ich WW3 ile osób w to grało w EA? Garstka! A ilu się podniecało że to będzie polskie Call Of Druty czy Counter-Strike. Pamiętacie jazdę na farm z 50 zł na 6 zł.... Potem znowu góra. I co? Takiej wszyscy marzą i kupują przyszłość pod linię wykresu.
W tę grę Varsav nikt nie gra. Po kursie widać, że jedyne o czym marzą akcjonariusze to ucieczka z Varsav. Prezes to jakiś amator. Na forum nikt nie pisze. Szykuje się martwa spółka na groszówkach.
I po to tu jestes. Tez uważam, ze Łukasz się zbłaźnił opowieściami o dopracowanej grze, a grywalnego builda miał kilka dni przed premiera. Ale nie mam potrzeby wykrzyczeć tego całemu światu.