Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,29 zł , zmiana od tamtej pory: -58,91%

Re: (wiadomość usunięta przez moderatora)

Od dawna nie odpowiadam na anonimowy hejt i prowokacje. Ale JEDNO zdanie jest prawdą w tej wypowiedzi, więc się nad tobą pochylę.

Wiesz w ogóle co i komu zarzucasz ???.

Bo ja mam wrażenie, że byłeś na tym forum przed premierą Bee, zapakowałeś się ostro, a dziś nastąpiło twoje przebudzenie i uświadomiłeś sobie że akcje są po 1.2. No i ktoś musi być winien twojej głupoty..... Z resztą mam w nosie twoje straty.

Do rzeczy:

1. Wypomniane 12 zł - to fakt. Dokladnie tak pisałem. I to wielokrotnie. Bo wielokrotnie akcjonariusze m.in. 11bit pytali mnie o to, gdzie teraz pójdę i w co zainwestuję. Pierwotny plan na varsav byl taki: wyjść po 2 udanych premierach, po 2 latach, po kursie 12zl. Bee nie okazało się sukcesem a Ukasz nie dowiózł wyniku finansowego. POMYLIŁEM SIĘ. Postanowiłem upłynnić większość akcji, i pisałem o tym wielokrotnie na forum.

Od tamtej pory bardzo sceptycznie wypowiadam się a temat Ukaszka, a w grę Giganci nigdy nie wierzyłem. (zaskoczył mnie jedyne pozytywny trailer). Pisałem o tym na forum i polemizowałem z moimi kolegami, którzy wierzyli w te grę. W między czasie zmienił się też mój stan posiadanych akcji,.( rozegranie 2.4 - 4.2 sprzedaż 80proc pakietu po roku od premiery Bee, po wejściu Januarego.)

2. Nigdy nie zgłaszam postów do moderacji. Siedzę na forum bankiera od 10 lat. Hejt lał się na mnie nieraz wiadrami. Wyzwiska wisiały tygodniami.... - Twoja agresja mnie nie wzrusza.

3. Piszesz: " Miej odwagę wejść na discord skonfrontować się z Prezesem" ...... Dziecko kochane. Byłem jedynym akcjonariuszem na tym forum, który nie lizał Ukasza po przyrodzeniu i pierwszym który powiedział mu co o nim myśli. Wszystko jest w wątku, który Ukasz tutaj dla nas założył (Oficjalna sesja pytań i dopowiedzi z Zarządem VARSAV Game Studios). Pisali wtedy tacy jak ty, że się mszczę i zwracam bez szacunku :).

Tu masz fragment mojej rozmowy z Ukaszem:
Re: Oficjalna sesja pytań i dopowiedzi z Zarządem VARSAV Game Studios Autor: ~wers [89.64.86.*] 2020-12-30 20:06

" ...Od ponad pół roku szczuje nas Pan dotacją, wysyła Pan fake'owe komunkaty o zwrocie kosztów gry, przysyła mi Pan koślawy raport - gdzie po stronie przychodów mam wpisany wzrost kursu akcji spółki Ovid....
Rozstaczał już Pan przed nami wizję kilkunastogodzinnych rozgrywek na Bee, czy milionów monet, które miały popłynąć do spółki od Epic.

Faulowych zagrywek z Pana strony jest i było cała masa......"

4. Taki zakochany w Prezesie jesteś bez opamiętania, a nawet Ci się nie chciało przeczytać o jego planach? Ja ci przypomnę: 6 premier tylko w tym roku zapowiedział. Ta rozmowa między nami odbyła się rok temu. Kurs spadł od tamtej pory o 40 procent, a premierą odbyła się JEDNA i była całkowitą klapą.

Chcesz tu siedzieć chłopcze? Siedź. Wierzysz w spółkę?. Wierz. Poddałeś się urokowi Przezesa i jego obietnicom - a kto ci zabroni?

Ja zawsze pisałem co myślę. Zawsze (!). I kiedy się myliłem również. A Wiesz kto się nigdy nie myli? Takie agresywne anonimy jak ty ! Które w życiu jednego merytorycznego wątku nie założyły, których nicki się zmieniają a portfele kurczą. Którzy muszą sobie ulżyć bo nie wytrzymują napięcia giełdowego. Którzy szukają winnych swoich strat....

Ja winnych nie szukam. Sam jestem sobie winny. Każda zarobiona/stracona złotówka ściągnięta z rynku jest moją "winą". Ja nie produkuję tych gier ani ich nie sprzedaję. Jestem zawodowym spekulantem giełdowym i zakadam się z "rynkiem" o rację. I czasem się pomylę.

5. Co do samego Ukasza. Będę się do niego zwracał per Panie Prezesie jak wyprodukuje lub sprzeda z sukcesem jakąś grę i przestanie manipulować akcjonariuszami. Dziś nie ufam kolesiowi kompletnie. I nie zamierzam firmować swoją obecnością tam jego kłamstw.

Także sam rozmawiaj ze swoim Prezesem. Spytaj koniecznie co z pozostałymi 5cioma premierami (?)..... I czekaj na nie z utęsknieniem. Może kiedyś ten śmieć odbije. Powodzenia. I Bez odbioru.

Ps. Do normalnych akcjonariuszy: aktualnie posiadam 50k papiera po kursie ok. 1.5zl. Będę uplynniał w okolicach 2 zł.

W spółkę nie wierzę. Gram wyłączenie spekulacyjnie. wers_.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VARSAV 6,64% 0,53 2025-10-24 12:54:59
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.