• Co tu jest GRANE? Autor: ~Kosiarz [31.178.129.*]
    Na poczatku czata bylo mowione, ze potrwa godzine. Trwa juz blisko 2 godziny. Pytanie sie powtarzaja. Cos tu jest przeciagane. Gruby nie moze sie zdecydowac czy jechac na 14 czy spierdzielac przy 11.80. Po co ten teatr? Kto chce wyjsc ze spolki na fali dobrych nastrojow kreaowanych podczas czata?
  • Re: Co tu jest GRANE? Autor: ~leszcz [89.161.106.*]
    za kogo tu robisz za ciecia forum
  • Re: Co tu jest GRANE? Autor: ~Kosiarz [31.178.129.*]
    Gratuluje przenikliwosci. Swietlana przyszlosc przed toba. Daleko zajdziesz. Zazdraszam :-)

Choc z drugiej strony moge podejrzewac, ze jestes zly bo plan rozegrania czata sie nie udal. To ty lub twoi kumple kupowaliscie na otwarciu w srode? Ile chcieliscie zarobic? 25-30% A wyszlo 7% raptem? Sprobujecie rozjechac 11.80 w pt i dociagniecie patalachy do 14 zeby uwolnic drobnych z haka? Czy bedziecie ich gnebic do ostatniej kropli potu? Na 16 nie ma co liczyc z waszej strony bo za ciecy w uszach jestescie i musielibyscie przygotowac niezla legende dla publiki.
  • Re: Co tu jest GRANE? Autor: ~ssss [46.204.80.*]
    Kosiarz, jesteś mierny w pisaniu i każde twoje zdanie potwierdza, że jesteś przeciętnym trollem.
  • Re: Co tu jest GRANE? Autor: ~Pipi [94.254.184.*]
    Kosiarz na p2chill też próbuje robić gow.o burze ale też mu nie wychodzi.
    Dnia 2021-11-11 o godz. 13:55 ~Pipi napisał(a):
    > Kosiarz na p2chill też próbuje robić gow.o burze ale też mu nie wychodzi.

Dzien dobry :-)

Widze, ze gangusy-platfusy sie zlecialy i pilnuja interesu. No dobra.

A na p2c jest mega interesujaco. Wiec pewnie nie raz sie zderzymy ze soba w najblizszych dniach. Spekula zasieki rozstawila tam tylko czy zalepila wszystkie dziury w plocie?

Kolega invest z p2c to wasz ziom czy z innego jest kolka rozancowego?
  • Re: Co tu jest GRANE? Autor: ~VENDETTA [78.9.24.*]
    Jesli chcecie aby bylo 13-14 to wazne aby MMS21 był udany. Pociagnie inne gamingi symultorowe. Super gdyby wyszlo ESPI o NFT, SKINWALLET po takim poszedl 120 %, Shockwork +46 %. Kolejnym triggerem do wzrostow moze być: info o zwrocie kosztow, nowe 2 gry w klimacie PRISON.
    rzecz w tym, ze MMS moze byc udany (swoja droga bardzo dobrze zrobiona gra), ale mozliwe jest ze wyleszcza drobnice na premierze tak, ze zostanie na peronie. Po takim doswiadczeniu (kolejnym) na gamingu drobni beda upodleni. Kto by chcial ponownie ryzykowac zakupy gamingowe przez pewien czas. Poki co uwazam, ze najbardziej bezpieczna opcja jest kupno vivid. Wlasnie zaczyna startowac.
  • Re: Co tu jest GRANE? Autor: ~Hehehe [5.60.97.*]
    Latają po forach i naganiają, że bkd wejdzie w nft. Ładna ściema.
    Dlaczego? jak myslisz? Teraz beda przez kilka sesji meczyc tak, aby dzwignac na 14 przynajmniej zeby ktos mogl wyjsc z papieru, ale jednoczesnie zeby drobni z hakow nie zalali ich swoimi akcjami. No to kombinuja jak moga aby ich przekonac ze warto jednak trzymac papier perly.
    gościu czy ty kontrolujesz w ogóle co piszesz
    najpierw jedziesz z postami spadamy do 8 czy nawet 3,5zeta a jak może ci się udało parę akcyjek chwycić to już sam popuszczasz
    Czytaj ze zrozumieniem co pisze. Zolc zalewa ci mozg i nie ogarniasz kilku zdan.

To przytocze. Jesli spadnie do 3.50 (ewentualnie do 8.50 jak sie nie doczekam) to chetnie kupie. Dlatego obserwuje spolke i widze co tu sie odjaniepawla. Zabawa przednia. Przyznam. Ale szkoda umoczonych drobnych, ktorzy beda mogli zejsc z haka jak spekula podbije cene. Problem w tym, ze ich omotaja wowczas tak, ze nie sprzedaza na czas i zostana na lata. Patowa sytuacja teraz. co?
     Re: Kurła do ilu to spadnie ??? :((( Autor: ~Kosiarz [31.178.129.*] 2021-11-09 14:34
    8.50/3.50

wyjasnijmy ja tego nie pisałem tylko ty - więc co tam znowu wybielasz się
    dla mnie nie ma większego znaczenia co będzie jutro czy po niedzieli bo tu nie jestem z wielkim pakietem
    natomiast widze że ciebie już parzy w łapki
    Dnia 2021-11-11 o godz. 19:11 ~leszcz napisał(a):
    >Re: Kurła do ilu to spadnie ??? :((( Autor: ~Kosiarz [31.178.129.*] 2021-11-09 14:34
    > 8.50/3.50
    >
    > wyjasnijmy ja tego nie pisałem tylko ty - więc co tam znowu wybielasz się
    > dla mnie nie ma większego znaczenia co będzie jutro czy po niedzieli bo tu nie jestem z wielkim pakietem
    > natomiast widze że ciebie już parzy w łapki

moja wypowiedz nie ma terminu zapadalnosci. kurs wciaz spada. poki zyje to obserwuje. co sie nie zgadza? nie moge brac odpowiedzialnosci za twoje oczekiwania, ze na przyklad myslales ze spadnie w tydzien a nie spadlo. Powiedzmy, ze moj horyzont czasowy to 2 lata. Wiec mi sie wszystko zgadza jak narazie :-)

Jesli dla ciebie nie ma znaczenia co bedzie jutro czy po niedzieli to co sie czepiasz? dla mnie ma o tyle, ze nie chcialbym przegapic momentu dobrej ceny i dlatego tu jestem i dziele sie przemysleniami.
[x]
BKDGAMES -1,58% 1,56 2025-10-09 16:40:06
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.