• DO mike75 PILNE Autor: ~zawiedziony [89.229.10.*]
    Mógłbym podać jaki koszt skargi kasacyjnej i z jakiej kancelarii korzystałeś?
  • Re: DO mike75 PILNE Autor: ~mike75 [188.47.42.*]
    Jeśli wystąpiłeś o uzasadnienie to od jego otrzymania ( data odbioru ) masz 30 dni na złożenie skargi ( data stempla pocztowego z dnia wysyłki ).
    Jak masz jeszcze czas dołącz do grupy na FB ( 113 osób jest na grupie ):

Poszkodowani Akcjonariusze IDEABANKu - Pozew Zbiorowy

Tam są kancelarie z których korzystaliśmy ( przynajmniej niektórzy z nas ).

• Re: DO mike75 PILNE Autor: ~rozczarowany [89.229.10.*]
    Dzięki za odpowiedź, jest to grupa zamknięta, więc zanim mnie dodadzą to 2 dni. Jaki koszt szacunkowy? Bo nie wiem czy się w to bawić.
    Myślę, że min z 2500 PLN musisz liczyć i w górę ( zresztą na forum są osoby podpisujące się jako prawnik czy prokurator - te osoby na pewno wiedzą lepiej od takiego mike ! ) - ale to zależy, są pewnie radcy prawni lub adwokaci co przygotują taniej taką skargę - tylko kwestia jakości no i czy skarga zbiorowa itd.
    Na tej grupie FB będzie kontakt do adwokata, który mi skargę przygotował. No i przez urzędników pisowskich niestety ponosimy dodatkowe koszty - ale co zrobić - o sprawiedliwość trzeba walczyć!
  • Re: DO mike75 PILNE Autor: ~Mmarek [83.26.217.*]
    Przepraszam, że się wtrącam ale Mike mówił o 70000 poszkodowanych. Pomnożyć to przez min. 2500 i w górę to daje ze 200 mln. Za te pieniądze moglibyście otworzyć nowy bank . Np. Mikebank , gdzie Mike byłby prezesem . A tak to kancelarie zjedzą kasę i znowu ani banku ani kasy .
    Haha - musiałbym być faktycznie niepoczytalny, żeby w to wchodzić - właściciel prywatnego banku w Polsce obecnie musi się użerać z KNF i BFG, mnóstwo regulacji a ... i łapówki mogą zażądać - i wtedy jest problem co zrobić? Zapłacić czy nie zapłacić?
  • Re: DO mike75 PILNE Autor: ~Cieć [31.0.91.*]
    zapłać łapówkę pielęgniarzowi to da ci przepustkę na dzień z psychiatryka i będziesz mogł załoić
[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.