Widać jak trudno wybć się z tunelu. Nie pomagaja żadne dobre informacje, a spadek był pod informację neutralą. Rynek pod kontrolą podaży. Ktoś opuszcza pokład.
Tym bardziej. 4 tys zatrzymuje wzrost po dobrej informacji. Po prostu nędza. Przyjdzie gorsza i poleci 30%. Tu, po stronie, popytu nie ma poważnego gracza, który byłby w stanie utrzymać rynek. Słabizna i tyle.
Przejście na główny parkiet jest od dawna w toku. Masz rację, e to już zarząd sam wie i w tym kierunku działa. W moim wpisie chodziło mi o tego Krakacza zapewne opłacanego by marudzić niezależnie od sytuacji bo mimo iż kurs stoi to spółka ma się świetnie.
Ja pisze samą prawdę, a tobie kto płaci za te kaczany. Kurs zaciął się poniżej 162 i na razie nic nie może go wybić. Jak był po 180 to pisali, że sprzedaż tuż, tuż. Nawet zaczęli liczyć jaka będzie dywidenda, a tu bęc, przyszła informacja i powrót na 13x. Teraz też może tak być, bo kurs nie reaguje na nowe, dobre informacje, a każdy wzrost powyżej 162 jest gaszony.
Spadło ze 180 bo rynek spanikował bez powodu miesiąc temu. Mamy już 3 listy intencyjne.
Te Twoje 162 pęknie jak zapałka za chwile. Czy ty nie widzisz na jakim etapie jest spółka? Tu zaraz będzie 200 i więcej a nie jakieś 162 z choinki.
Po co się nakręcać? Może jednak będzie jakiś news pośrodku, że jednak luki nie będzie tylko 200 pęknie?
A może nagle wybije news o sprzedaży za taką kwotę, że dywidenda będzie na poziomie 300 zł? Po co się nakręcać i gdybać? Wiemy, że w średnim terminie potencjał na wzrost jest spory, ale o jakie kwoty będzie wzrastać i do jakiego poziomu na końcu nawet tego średniego terminu?
Albo po raz drugi spanikuje i zaliczy 100. Rynek nie chce odbić po kolapsie, z trudem zamyka lukę to nie jest oznaka siły, a słabości. Ocena rynku jest ewidrntnie negatywna.
Pisz o spółce, a nie o mnie. Nie masz argumentów to się do mnie przyklejasz. Co dzisiaj napiszesz? 162 dalej nie do przejścia. Niestety to ja mam rację.
O co Wy się spieracie? Dzisiejszy kurs jest bez znaczenia. Dojdą z kimś do porozumienia, sprzedadzą - kurs wystrzeli o 100% lub wiecej. Ogłoszą fiasko 3 rozmów - kurs spadnie do 100 zl, albo niżej. A teraz? Teraz jest czas oczekiwania na ostateczne rozstrzygnięcia
O nic się nie spieram. Piszę tylko, że papier jest słabiutki i nie może pokonac oporu na 162. To, że mignął przez chwilę powyzej, apotem cofnął się świadczy jeszcze gorzej. Wszyscy wiedzą, że będzie sprzedaż, a mimo to wkładają towar. 162 nie do przejścia.