• Wyjscie gora juz jutro? Autor: ~10pln [37.47.30.*]
    Czy pojutrze?
    Tak mi wynika z kresek
  • Re: Wyjscie gora juz jutro? Autor: ~radzio300 [37.47.192.*]
    Się okaże co to za wyjście będzie ..czas żeby podali jak sprawy z grami które robią , czy są postępy
  • Re: Wyjscie gora juz jutro? Autor: ~zeXon [149.238.52.*]
    mnie też tak wychodzi, od dłuższego czasu widze ze jest podbieranie na popycie, do tej pory był problem z podażą ale teraz wobec dobrych wieści oraz przemielenia tych co chcieli zbyć już mieli okazję, zaczyna być przewaga tych co wiedzą co tu sie świeci i zwyczajnie zwietrzyli okazję więc podgryzają.
    podgryzam i ja, zanim stado się napędzi a mięso zdrożeje ponad 2.xx
  • Re: Wyjscie gora juz jutro? Autor: pas22 [77.253.241.*]
    Dnia 2021-11-04 o godz. 09:21 ~zeXon napisał(a):
    > mnie też tak wychodzi, od dłuższego czasu widze ze jest podbieranie na popycie, do tej pory był problem z podażą ale teraz wobec dobrych wieści oraz przemielenia tych co chcieli zbyć już mieli okazję, zaczyna być przewaga tych co wiedzą co tu sie świeci i zwyczajnie zwietrzyli okazję więc podgryzają.
    > > podgryzam i ja, zanim stado się napędzi a mięso zdrożeje ponad 2.xx

czyżby już zaczyna się jazda pod wyniki?
  • Re: Wyjscie gora juz jutro? Autor: ~nowy [91.207.126.*]
    Cichoooooooooo !!!!!!!!
  • Re: Wyjscie gora juz jutro? Autor: ~invest [83.21.82.*]
    2 zł to w tym miesiacu zobaczymu lekko ale gra idzie na przyszły rok i nawet 3 lub 4 zł moze byc
    2 zł to w tym miesiacu zobaczymu lekko ale gra idzie na przyszły rok i nawet 3 lub 4 zł moze byc
  • Re: Wyjscie gora juz jutro? Autor: ~zeXon [149.238.52.*]
    oczywiście że tak. pozatym, moim zdaniem, wpływy z platform konsoli będą wyższe niż PC, juz wiemy że gaming na konsolach ma się lepiej niż PC. w poprzednim raporcie jeszcze nie było danych z PS, ja osobiście zakładam znaczącą poprawę, która wynika dla mnie z 2 punktow:
    1. konsole są większym rynkiem niż PC a debiut był najpierw PC
    2. gra już soe zwróciła więc zysk na każdej sztuce jest większy
[x]
CIGAMES -0,35% 2,88 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.