Chciałem zrobić trochę suspensu ;) ale tak to właśnie widzę w najbliższych 2-3 miesiącach. Kwestią otwartą pozostaje oczywiście kto będzie kim jeżeli chodzi o film "ASBIS"
Dnia 2021-10-27 o godz. 20:03 przezniczak napisał(a): > Chciałem zrobić trochę suspensu ;) ale tak to właśnie widzę w najbliższych 2-3 miesiącach. Kwestią otwartą pozostaje oczywiście kto będzie kim jeżeli chodzi o film "ASBIS"
za 2/3 miesiące? po Andrzeja będą pewnie koło 5 nad ranem, a masko już został język pozbawiony.... ~Majster[37.248.159.*]2021-10-27 19:58 Profedorze - dobrzecpan zrobił. Popiersmy pana wraz z całą rodziną. Maskopatol ma sprawę karną i cywilne i od razu zmienił język i styl wypowiedzi...
Ulala... jesteśmy już na sprawach karnych? Myślałem, że jeszcze z tym poczekają... choć już słyszałem o rozbijaniu rodzin z powodu straty czy jakoś tak... dzieci płaczą... dramaty w domu...
Mnie KNF nie straszyli. Tylko prokuratorem. Wtedy, kiedy byłem tutaj trochę nadaktywny:)
A dziś jakiś tłumok - wybaczcie, ale ja nie mam do nich nawet minimum szacunku - twierdzi, że to przez sprawy sądowe zmieniłem styl na forum:)
Ostatnio się na Andrzeja uwzięli, bo ten po profesorze jeździ.
Więc sceny, jak z filmików przez Was wstawionych niewykluczone!
3 sesje do wyników, nic dziwnego, że niektórym puszczają nerwy ;) ale że takie coś, od takiego starego wyjadacza zobaczył, tom szczerze zaskoczony: https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=10855099&strona=1 :)
No to w pierwszym moim poście w tym temacie chciałem powieżyć Leonowi nieodpowiednie zadanie. A on przecież najlepszy był w.... I mógłby posprzątać na forum:)
(Nie po swojemu oczywiście - do żadnej przemocy nikogo nie nawiam:))
Już dawno to zauważyłem dwoistość poglądów co niektórych na forum Asbisu i gdzie indziej.
Gdy sam jonizator da ok 20 mln złotych to nic nie znaczy ale gdy inna spółka podpisze umowę na 20 mln zł to skaczą do góry,tylko, że na Asbisie zysk a tam przychód i tam jest powód do wzrostu kilkadziesiąt procent a tu powód do spadku ceny akcji.
Pokazać im zakłanie w postach to straszą więzieniem.
Szkoda, że nie podadzą do sądu tych co wystawili rekomendacje , chociaż po nich można wszystkiego się spodziewać