• I like this calm little moments... Autor: przezniczak [109.173.145.*]
  • Re: I like this calm little moments... Autor: fif_111 [178.43.150.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=dJfDuSMdWr8
  • Re: I like this calm little moments... Autor: maskopatol [46.215.28.*]
    Tylko jeszcze Pan Leon mógłby kurs nam bronić. No, przynajmniej mi:)
  • @fif_111 Autor: przezniczak [109.173.145.*]
    Chciałem zrobić trochę suspensu ;) ale tak to właśnie widzę w najbliższych 2-3 miesiącach. Kwestią otwartą pozostaje oczywiście kto będzie kim jeżeli chodzi o film "ASBIS"
  • Re: @fif_111 Autor: fif_111 [178.43.150.*]
    Dnia 2021-10-27 o godz. 20:03 przezniczak napisał(a):
    > Chciałem zrobić trochę suspensu ;) ale tak to właśnie widzę w najbliższych 2-3 miesiącach. Kwestią otwartą pozostaje oczywiście kto będzie kim jeżeli chodzi o film "ASBIS"

za 2/3 miesiące?
    po Andrzeja będą pewnie koło 5 nad ranem, a masko już został język pozbawiony....
    ~Majster [37.248.159.*] 2021-10-27 19:58
    Profedorze - dobrzecpan zrobił. Popiersmy pana wraz z całą rodziną. Maskopatol ma sprawę karną i cywilne i od razu zmienił język i styl wypowiedzi...
  • Re: @fif_111 Autor: maskopatol [46.215.28.*]
    Hahaha, po mnie na szczęście jak po Jurka Kilera wpadli, a nie jak ci tutaj.
  • Re: @fif_111 Autor: przezniczak [109.173.145.*]
    Ulala... jesteśmy już na sprawach karnych? Myślałem, że jeszcze z tym poczekają... choć już słyszałem o rozbijaniu rodzin z powodu straty czy jakoś tak... dzieci płaczą... dramaty w domu...

KNF już był bo nie pamiętam?
    Mnie KNF nie straszyli. Tylko prokuratorem. Wtedy, kiedy byłem tutaj trochę nadaktywny:)
    A dziś jakiś tłumok - wybaczcie, ale ja nie mam do nich nawet minimum szacunku - twierdzi, że to przez sprawy sądowe zmieniłem styl na forum:)

Ostatnio się na Andrzeja uwzięli, bo ten po profesorze jeździ.

Więc sceny, jak z filmików przez Was wstawionych niewykluczone!
  • Re: @fif_111 Autor: fif_111 [178.43.150.*]
    3 sesje do wyników, nic dziwnego, że niektórym puszczają nerwy ;)
    ale że takie coś, od takiego starego wyjadacza zobaczył, tom szczerze zaskoczony:
    https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=10855099&strona=1
    :)
    Nie chcę mi się nawet komentować ;)
    Krótka forma w postaci filmu odnosiła się wyłącznie do tego jak będzie radził sobie ASBIS w najbliższych miesiącach ;)

Broń Boże nie odnosiła się do dramatów na forum.

Ech... przejrzałem 2-3 fora gdzie się również udzielają... same perełki... Te same osoby tam i tutaj...

Tam dywidenda (3-4%) to złoto i w ogóle jak ogłoszą to akcję 20% w górę muszą pójść... tutaj dywidenda nic nie znaczy bo co to 10%...

Tam zysk r/r większy o 7% to normalnie noszą na rękach i dziękują bogu... tutaj zysk ponad 50% lepszy to dramat...

Tam jak będzie jakiś zakup to rodzi się gigant... tutaj jak temat akwizycji się pojawia to przecież muszą wydać pieniądze na to to pomniejszy zysk..

Takich zestawień mógłbym zrobić kilkanaście ;)

No to w pierwszym moim poście w tym temacie chciałem powieżyć Leonowi nieodpowiednie zadanie. A on przecież najlepszy był w.... I mógłby posprzątać na forum:)
    (Nie po swojemu oczywiście - do żadnej przemocy nikogo nie nawiam:))
  • Re: @fif_111 Autor: ~Andrzej [37.225.20.*]
    Już dawno to zauważyłem dwoistość poglądów co niektórych na forum Asbisu i gdzie indziej.
    Gdy sam jonizator da ok 20 mln złotych to nic nie znaczy ale gdy inna spółka podpisze umowę na 20 mln zł to skaczą do góry,tylko, że na Asbisie zysk a tam przychód i tam jest powód do wzrostu kilkadziesiąt procent a tu powód do spadku ceny akcji.
    Pokazać im zakłanie w postach to straszą więzieniem.
    Szkoda, że nie podadzą do sądu tych co wystawili rekomendacje , chociaż po nich można wszystkiego się spodziewać
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.241.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: I like this calm little moments... Autor: przezniczak [31.60.106.*]
    Keep Calm and Be Patient
  • Re: I like this calm little moments... Autor: fif_111 [165.225.207.*]
    asb połknął tabletkę, i bez wysiłku wywalił kopniakiem 23-peelenowe drzwi, po czym usiadł i pije kawę XXXXXL
  • Re: I like this calm little moments... Autor: maskopatol [46.215.28.*]
    Mógłby mniejszą kawkę wziąć, bo jutrzejszy przystanek powinien być na minimum 24,4.
[x]
ASBIS -2,98% 27,32 2025-11-14 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.