A On pseudo profesorku pisze kiedy chce, najszybciej siedzi na kryptowalutach i piszę w wolnym czasie
Chyba mu wolno robić co chce i kiedy chce ,mamy w końcu wolność i demokrację
Dokładnie Andrzej. Wczoraj profesorem mi wypominał, że zwróciłem uwagę @trzyd w związku z wypowiadaniem się na forum spółki, której akcji nie ma i nie chcę kupić, a dziś narzuca innym ja mają pisać.
Auućć... @przezniczak nic mi do tego, ale chyba coraz więcej osób widzi Twoją "nadaktywność". Pisz ile chcesz, ale w co drugim poście piszesz na jakiego looonga tu jesteś, a z połowa postów na forum jest Twoja... W tym większość z nocy.
oj, coś kolega Przeźniczak solą w oku dla paru osób się stał. Pozdrawiam! ps. i zachęcam do jezcze większej ''nadaktywności''. Ja zawsze z przyjemnością czytam!
No i? Co insynuujesz? Bo nie rozumiem za bardzo... a jak zauważył Andrzej to wieczorami siedzę na krypto i weekendy też także piszę... szczególnie, że ilość bzdur wrzucanych tutaj przez niektórych jest zatrważająco... a uaktywniłem się po zwale bo dochodziło do abstrakcji jeżeli chodzi o manipulowanie - żeby nie powiedzieć o kłamstwa... a to działa na mnie jak płachta na byka.
Z ostatnich 24h mogę Ci rzucić z 10 przykładów bzdur jakie napisał @Prof_Wiatr czy @trzyd... nie wspominając o innych.
I tak... muszę przyznać, że sprawia mi przyjemność punktowanie ich.
Do personalnych wycieczek wobec mojej osoby nie będę się odnosił bo nie ma najmniejszego sensu - to mnie ani ziębi ani parzy ;)
BTW
Moja aktywność jest czasami większa czasami mniejsza - możesz prześledzić forum do marca. Natomiast teraz głównie skupiam się na komentowaniu firmy i jej działalności a nie kursu - nie widzę dużego sensu... choć czasami korci.
Jeżeli dobrze zauważyłem dla posiadaczy akcji oraz longtermów moja obecność jest raczej miła i doceniania. Przekazuje informację na temat firmy i robię zestawienia. Czasami zaszarżuje jak dzisiaj z XTB... ale warto czasami zrobić porównania do innych walorów.
Dziwnym trafem irytuje trolli, ludzi bez akcji i manipulatorów - jeżeli tak to jakoś będę z tym żył ;)
BTW
Chyba, że chcesz mi zarzucić, że informacje, które przekazuj to naganianie, kłamstwa i manipulacja? Wtedy bym poprosił o wskazanie miejsca.
Też tak robię ,nieraz przez nockę lub weekend mam więcej zarobku niż pseudo profesorek przez cały rok na jakieś spółce,tym bardziej,że co nie wejdzie do spółki to zaraz jej cena spada
poza Tobą nie widziałem więcej uwag od sensownie piszących ludzi (nie kółkowiczów zmieniających front w zależności od tego co w portfelu) ... fakt, przezniczak wszedł w hiperaktywność, ale jakoś wczoraj nie zwracałeś uwagi trzydowi... wiesz on tu tak czysto towarzysko a aktywnością przebijał przezniczaka. no ale tak, on klepał Cię po pleckach ;)
Pseudo profesorek widzi tylko aktywność osób, które są pro wzrostowe jak słusznie zauważyłeś
Szkoda,że nie reagował na nadmiar postów Dukesa lub ready czy serio ale ci to jego pochlebcy,więc cieszyło go ich nadaktywnosc
coś tam było https://www.bankier.pl/forum/temat_przezniczak-przestan-naganiac,50512747.html https://www.bankier.pl/forum/temat_przezniczak-i-psie-sabo-nie-idzcie-ta-droga,50514701.html
Nie chcę iść w personalne spory, ale co do @trzyda to wyraża swoją opinię, i jest za to przez Was atakowany. Bez obrazy, ale wygląda jakbyście nie dopuszczali do dyskusji drugiej tj. trochę mniej optymistycznej od Was strony. Ja sam jestem najlepszym przykładem całe lato dostawało mi się bo pisałem że będzie długa albo głęboka korekta, byłem jednym z największym trolli na forum. Rozpisałem się, nie ciągnijmy wątku, więcej parkietu a kniej forum :)
"długa albo głęboka korekta, byłem jednym z największym trolli na"
Czy ja wiem? Dla mnie wtedy każdy był trollem, ale wydawało mi się że sobie to wyjaśniliśmy.
Trzyd wyraża swoją opinię, ale na przykład dziś fif wstawił jak trzyd ładnie manipuluje. I chyba głównie o to chodzi.
"mam Tobie podawać więcej przykładów?"
Mi nie musisz, bo profesorka kłamstewek też kilka tu punktowałem. Jeśli będzie brykał i będzie Ci się chciało to możesz go spacyfikować.
Do tej pory się nie przyznał, że napisał jakoby Asbis już nie był dystrybutorem Apple na Ukrainie. Raz nawet chciał ode mnie link na potwierdzenie, że tak napisał i go słałem:)
Ostatnio też pochwalił się wybitnym kółkiem, ale próbowałeś go uczyć matematyki i nawet Ty poległes:)
Dnia 2021-10-26 o godz. 10:03 ~donb napisał(a): > coś tam było > https://www.bankier.pl/forum/temat_przezniczak-przestan-naganiac,50512747.html > https://www.bankier.pl/forum/temat_przezniczak-i-psie-sabo-nie-idzcie-ta-droga,50514701.html
SERIO, egzekutor??? Dobrze, że nie posiłkujesz się Wiatrem_Z_Profa! No sam widzisz, nie wiele znalazłeś na potwierdzenie tej nagonki.
To waszą dwójkę ludzie na forum postrzegają jako naganiaczy wzrostowych. Faktycznie włożyłem kij w szprychy Waszego biznesu - obrażacie mnie jedynie Wy. Szczególnie fif_111 się już pogubił - raz pisze, ze kupił pakiety po taniości - motywując do zakupu innych - później napisał, że niby je sprzedał - teraz pisze, że kupiłby po 20 bo 21/22 - za drogo. fif_111 - określ się. Jesteś naganiaczem wzrostowym czy spadkowym, a jak kręcisz kółka to wystarczy powiedzieć - to nie wstyd.
Serio... poświęcę te 30 minut dla Ciebie i zrobie zestawienie tego co pisałeś. Jeżeli ktoś komuś wytyka, kłamstwa, manipulacje to nie jest obrażanie to jest punktowanie.
Podałem przykład z wczorajszego wieczoru...odniesiesz się?
Twoim problemem jest fakt, iż przestałeś być merytoryczny. Skupiasz się tylko na obrażaniu innych osób - podobnie jak fif_111 Ja nie twierdzę, że wczoraj mnie nie poniosło, ale ilość hejtu z Waszej strony każdego by złamała ...
"przezniczak, Twoim problemem jest fakt, iż przestałeś być merytoryczny."
I cyk drugie kłamstwo dziś:)
"Skupiasz się tylko na obrażaniu innych osób"
I kolejne:)
Przezniczak nie jest merytoryczny?Każdy widzi, że większość jego postów dotyczy Asbisu. Bardzo często zawierają linki, żeby każdy mógł sobie sprawdzić informację u źródła. Jeśli to nie jest merytoryczne to ja nie wiem co jest. Tak, wiem "kurs spada"....
Przezniczak nie jest merytoryczny?Każdy widzi, że większość jego postów dotyczy Asbisu. Bardzo często zawierają linki, żeby każdy mógł sobie sprawdzić informację u źródła. Jeśli to nie jest merytoryczne to ja nie wiem co jest. Tak, wiem "kurs spada".... ______________________
Maskopatol,
Bycie merytorycznym to dostrzeganie zalet i wad - nie tylko zalet. Jesteś najlepszym przykładem ich działania i ich sztandarową ofiarą. Masz akcje za 23zł - mogłeś już dawno wyjść z zyskiem - a jesteś na stracie bo uwierzyłeś naganiaczom. Co więcej zacząłeś ich bronić. Czy ty pamiętasz jeszcze, że na giełdzie jest się dla zysku?
"Maskopatol,Bycie merytorycznym to dostrzeganie zalet i wad - nie tylko zalet."
Jeżeli ktoś podaje informacje o spółce że sprawdzonych źródeł, podaje nawet te źródła, to dla mnie jest merytoryczny.
Byłem na początku na stracie tutaj, później na plusie, teraz jestem na stracie. Zobaczymy jak będzie za kilka miesięcy.
Pogubiłem się chopie. O ile gdybałes o jakichś wojnach, inflacji i o podobnych zagrożeniach, to można było poczytać, przetrawić.
Ale Ty teraz zarzucasz kłamstwo fif_111 (czytałem tamtego posta - ewidentnie zmanipylowałeś), że jest kółkowiczem. A to Ty ponoć nie jesteś zainteresowany nteresowany spółką i nie masz zamiaru kupić, a produkujesz się od wczoraj jak wściekły. No i zawsze się pojawiasz jak są spadki.
Przeczytaj posty naganiacza fif_111 - w 90% o mnie - nawet założył 2 wątki z moim nickiem w tytule. Wyciągnie taki 2-3 zdania z kontekstu, aby obrazić człowieka. Ja tu dużo piszę - więc nie trudno coś z kilku wątków zmanipulować.
Do Ciebie nic totalnie nie mam. Nie wydajesz się złym człowiekiem - tylko zmanipulowanym ...
Trzyd, wczoraj pisałeś, że nie będziesz się wypowiadał na temat Asbisu, bo nie jesteś zainteresowany. Później mówisz, że jesteś tutaj, ale nie powiesz dlaczego. Następnie to Ty wyrywasz z kontekstu zdania fif_111 i wyzywasz go od kółkowiczów.
Już widzę, że Ci trolle zaczynają wtórować. No i że Przeźniczak nie jest merytoryczny?
Forum widzi i czyta. Dziś celem ataku będzie Przeźniczak, bo podaje mnóstwo faktów(!) na temat spółki. To niestety naganiaczom nie przeszkadza.
Problem teraz masz taki, że prawdopodobnie Przeźniczak poszuka Twoje posty i je wklei lub wstawi linki do nich. Zobaczymy co tam pisałeś:)
Problem teraz masz taki, że prawdopodobnie Przeźniczak poszuka Twoje posty i je wklei lub wstawi linki do nich. Zobaczymy co tam pisałeś:) _______________
Niech wkleja - ostatnio tylko tym się zajmuje - szukaniem haków na innych. Już pisałem ... wczoraj po całodniowym ataku na moją osobę - trochę mi nerwy puściły. Najprościej skupić się na kimś np trzyd i odwrócić uwagę od swoich zagrać. Niech facet wkleja - ostatnio nic innego nie robi - wcześniej przynajmniej zajmował się pracą: naganiał jak trzeba
Około 10.00 odpalam forum, a tam tylko "trzyd" odmieniane na wszystkie sposoby przez naganiaczyprzeźniczaka i fil_111. Oni tu ludzi na hakach od miesięcy wieszają - a chłop ma linki wstawić, co ja pisałem wczoraj. Na 100% to odwróci uwagę od naganiaczy.
Obudź się - czy to ja od miesięcy "sugeruje" ludziom zakup dołującego papieru?
Zorganizujmy się prawnie przeciw naganiaczom, są przecież setki ich wpisów zapewniających o konkretnych poziomach kursu jak 30, 40 i to w określonych terminach. Andrzej to już klasyczny przykład... Zapłacą odszkodowania za straty finansowe swą działalnoscią doradczą bez licencji i komentarza o czysto hipotetycznym harakterze wpisów. Oni wręcz kazali kupować jak Andrzej Dukesowi obrażając... Są odpowiednie kancelarie w Wa-wie i Białymstoku, które biorą kase dopiero po wygranej sprawie!!!!
To co wyprawia przeźniczak, skala jego nad wyraz intensywnej nagonki - zdaje się nie mieśćić już w definicji słowa NAGANIANIE!!! To jest już raczej NAPASTOWANIE!!! Taki rodzaj aktywności budzi zawsze czujność!!! I słusznie!
Jeżeli Twoje kłamstwa wiąże się z konsekwencją, że ktoś Ci je wytknie to proponuje... uwaga... nie kłamać ;) Po pierwsze nie będziesz się czuł, źle kłamiąc... i nie będziesz się czuł gorzej jak Ci ktoś to kłamstwo wytknie - rada jest darmowa ;)
Jeżeli Twoje kłamstwa wiąże się z konsekwencją, że ktoś Ci je wytknie to proponuje... uwaga... nie kłamać ;) Po pierwsze nie będziesz się czuł, źle kłamiąc... i nie będziesz się czuł gorzej jak Ci ktoś to kłamstwo wytknie - rada jest darmowa ;) __________________
Ta sam strategia z Twojej strony ... obrażać, obrażać, obrażać ... Może uda się ludziom zapomnieć, że ich na "hakach" powiesiłeś na 24-27zł. Wstydu nie masz.
Kolego Przeźniczak, sugeruję robić dalej swoją robotę (super, wg mnie), a wpsami ad personam się nie przejmować, tym bardziej, że kolegom zatroskanym o to chodzi ( żeby dyskusja odbywała się na tym poziomie). Jeszcze raz pozdrawiam i dziękuję za posty.
co za kuń :)))) niby nie kopie się z osłem, ale co zrobić, jak ten za tobą lata? człowiek tłumaczy jak człowiekowi, ale to uprzejme słowa to jedynie pożywka dla eteru uwięzionego pod tą kopułą :)
Dnia 2021-10-26 o godz. 11:32 trzyd napisał(a): > Przeczytaj posty naganiacza fif_111 - w 90% o mnie - nawet założył 2 wątki z moim nickiem w tytule. > Wyciągnie taki 2-3 zdania z kontekstu, aby obrazić człowieka. > Ja tu dużo piszę - więc nie trudno coś z kilku wątków zmanipulować.
ja swój kontekst wytłumaczyłem(sorry nie zrozumiałeś. jako jedyny), ty wytłumacz swój, proste.
Przekoloryzowałem wiele spraw. Przyznaje. Poniosło mnie. Słowo przepraszam nic nie kosztuje, a tu się jak najbardziej należy. Cała ta drama to moja wina. Co się stało to już się stało ...
@wiatr_z_gaci_prof, wydawało mi się, że mieliśmy pakt o wzajemnej ignorancji - proszę go nie naruszać! trzyd szuka pan-pal, nadajesz się! róbcie to poza forum. PS bądź przygotowany na to, że trzyd każe ci założyć produkty esotiq.