• Cieszcie Sie dopoki mozecie! Autor: tumbelele [195.117.177.*]
    Radujcie sie tym marnym spadkiem w polowie sesji po dobrym tygodniu a nawet chyba najlepszym jesli chodzi o kilka miesiecy wstecz. Z prawie kazdego wywiadu mozna wyczytac ze raport powinien zaskoczyc inwestorow pozytywnie a ludzie sprzedaja XD

• Re: Cieszcie Sie dopoki mozecie! Autor: ~BenK [31.61.179.*]
    Żegnamy 26 z podziękowniem za realizację.
    Zapraszamy serdecznie do bazy 23,9-24,10 bo po kiego się męczyć pod górę jak można zjechać w dół na luzie.
    Pozdro od peletonu zawodowców.

J. zG.
  • Re: Cieszcie Sie dopoki mozecie! Autor: ~BenK [31.61.178.*]
    Dobre pytanie od robiących obroty na DT do dostarczycieli kapitału przy zagrywce na bandach nawrotu w trendzie horyzontalnym brzmi następująco:
    - ile sesji potrzebuje rynek na zejście do dolnej bandy naszego popytu ustawionej na poziomie 23,80 -24,00?
    Wy dalej wypatrujcie 30 w swoich marzeniach,cóż to piękne jest.
    My wolimy konkret w porfelu.

Nie ma pośpiechu ale piątunio może być dla nas hoiny.
    Dzisiaj o czym pisałem o 14:50 wespół zamkneliśmy ostatnie pozycje.
    Centrala BOŚ.

J.
  • Re: Cieszcie Sie dopoki mozecie! Autor: ~Lekarz [165.225.81.*]
    Chyba centrala Tworki . CO za lamus
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [88.156.138.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Cieszcie Sie dopoki mozecie! Autor: ~FryzjerBOŚ [109.241.54.*]
    DT- trzeba wiedzieć kiedy i gdzie oraz z kim można zarabiać.
    Reszta to szara masa bez minimum wiedzy i tylko pytania dzieciaków czemu nie zarabiamy i kto to sprzedaje.
  • Re: Cieszcie Sie dopoki mozecie! Autor: fif_111 [165.225.207.*]
    Oooo, Jaculo z Grażynką! Tych to naprawdę lubię, mają fantazję!
    Tylko czy coś poszło nie tak J&G? Jakoś płytko ten kurs zjechał...i tak bez koordynacji z Jakubem V. tym razem?
    Przecież lada dzień robi dla wtajemniczonych wyższe poziomy na, no wiecie x.xx, czy nie wpłaciliście klubowego tym razem i nie wiecie?
    Czy to oby na pewno wy J&G? Jakoś wolumen na tym zjeździe niski...
    Pozdro dla waszego FerdziaŁośka.

• Re: Cieszcie Sie dopoki mozecie! Autor: ~Pexi [31.0.120.*]
    No i raczej trudno sie nie zgodzic, że tu szybcie bedzie 23,XX niż 30. Chyba widać jak kurs reaguje. Kółka będą teraz zamykane nie na 27 tylko na 26,XX za miesiąc na 25,XX itd bo raz że chętnych do odbierania akcji od kolarzy nie będzie a dwa, że muszą wywalać zanim inny kolega rozpocznie zrzut. A że kolarzy tu jest mnóstwo - myśle że już ponad 70% starej gwardii (jak np. rysio, andrzej, biznes...) przynajmniej połową swego portfela robi okrążenia - to mają dużą konkurencję do zrzutu papieru. A zrzuty = szybki spadek kursu i tak coraz niższe poziomy tu będą zamiast 30. Te gadanie o 30 to taka dyżurna bajka pod ubieranie naiwnych dla powodzenia kółeczka. Wedlug mnie do grudnia 27 bedzie już takim marzeniem jak teraz 30 i 40.
  • Re: Cieszcie Sie dopoki mozecie! Autor: ~BenK [31.61.180.*]
    Buhahahaa .....a piątunio dopiero jutro a tu już połowa ruchu na 23,80.
    Czekamy spokojnie na swoje a pucybuty dalej nawijkę robią na 30.
    Jak zwykle jesteście do łatwego ogrania.

J.
  • Re: Cieszcie Sie dopoki mozecie! Autor: prof_wiatr [95.49.97.*]
    To fakt.
  • Re: Cieszcie Sie dopoki mozecie! Autor: ~Dukes [31.0.62.*]
    Zgadza się!
  • Re: Cieszcie Sie dopoki mozecie! Autor: ~BenK [31.61.180.*]
    Ładną lukę ucieczki wam zrobiliśmy.
    Kto bardziej rozgarnięty to zauważył od razu ,że na boczniaku wcześniej takiej nie było.
    Jutro dalsze szukanie twardego dna.
    Wystarczyło popatrzeć w kalendarz spiralny i nie trzymać wyleniałego kota w worku za hipotetyczne 30.
    Tam gdzie jest figurant Domino zawsze są spadki.

J.
  • Re: Cieszcie Sie dopoki mozecie! Autor: ~DoBena [81.15.172.*]
    Siema i pozdrowionka od klanu dla Jacka..
    Na kolejnym nawrocie do naszej bazy zakupów znów nam wytykają zarobek ci ,którzy nie umieją podejmowac decyzji o zamknięciu pozycji i realizacji:))))

Jeżeli DT przerasta wasze umiejętności to nie krytykujcie przynajmniej tych co umieją wycisnąć z rynku przyzwoity grosz bo tylko zakłamujecie rzeczywistość obwiniając innych o własne niepowodzenia. Rynek nie odjechał a daje ładny zarobek:)))))

G. zG.
  • Re: Cieszcie Sie dopoki mozecie! Autor: ~FryzjerBOŚ [109.241.54.*]
    Dnia 2021-10-21 o godz. 13:54 ~BenK napisał(a):
    > Buhahahaa .....a piątunio dopiero jutro a tu już połowa ruchu na 23,80.
    > > Czekamy spokojnie na swoje a pucybuty dalej nawijkę robią na 30.
    > > Jak zwykle jesteście do łatwego ogrania.
    > >
    > > J.

Wszystko zgodnie z rozkładem jazdy miałeś rację.Piątunio i pasi.3maj się!
  • Re: Cieszcie Sie dopoki mozecie! Autor: ~DoBena [109.241.54.*]
    Jest jeszcze lepiej niż obliczyliśmy .Piątunio super działa ,dzięki za cynk i czekamy na silne wyprzedanie.
    Poziom do K obniżyliśmy tylko powiedz Ziomalowi by za wcześnie nie szalał .

fryzjer.
  • Re: Cieszcie Sie dopoki mozecie! Autor: ~Ziomal [31.61.184.*]
    Cześć Fryzjer. Widziałeś ofiary jak ściskają nadwątlony kapitalik w przecenionym porfelu.
    Ty normalnie cyrk z kabaretem masochiści lubią tracić bo spadek jest i będzie a oni zadowoleni i super jest.

Okazuje się ,że to my tracimy bo siedzimy na gotówce.
    Powiszą na haku to doopa im zmięknie i jak zawsze oddadzą w panice na dołku.
  • Re: Cieszcie Sie dopoki mozecie! Autor: emptio_spei [178.217.197.*]
    No panowie (celowo z małej litery) ubaw po pachy czytając wasze (jak wyżej) posty. "Spółdzielnia", która się ujawnia na forum Bankiera. Jaja.
  • Re: Cieszcie Sie dopoki mozecie! Autor: nowicjusz66 [95.155.71.*]
    No nie? Hehe i jeszcze ten nick co ma niby coś sugerować.... albo fantazja albo ktoś w na oddziale psychiatrycznym dorwał się do kompa z internetem.....0
  • Re: Cieszcie Sie dopoki mozecie! Autor: ~Kolo [46.204.85.*]
    Ha ha... nowicjusz rozwaliłes system:)))
    A prawda o tych ping pongach jest taka że ich DT to na bułkę z serem nie wystarczy.
    Milionery:))))
  • Re: Cieszcie Sie dopoki mozecie! Autor: fif_111 [178.43.150.*]
    Co by nie mówić, z tego co ja liczę, to już 3 raz się pojawia Jaculo z Grażulą i kurs leci na paszczę.
    Fakt, są śmieszni, ale w krótkim terminie potrafią namieszać.
  • Re: Cieszcie Sie dopoki mozecie! Autor: maskopatol [79.184.238.*]
    "Co by nie mówić, z tego co ja liczę, to już 3 raz się pojawia Jaculo z Grażulą i kurs leci na paszczę.Fakt, są śmieszni, ale w krótkim terminie potrafią namieszać."
    Fif, a Ty sprzedałeś czy nie? Nie było Ciebie cały weekend. Aż w takim szoku jesteś po czwartku i piątku?:) Ja jestem lekko poddenerwowany. Miałem już +22%, a teraz jest minus. A Ty na miękko to bierzesz?
  • Re: Cieszcie Sie dopoki mozecie! Autor: ~fif_111 [37.30.112.*]
    Wcześniej przy 25, sprzedałem to co dodatkowo uzbierałem przy poprzednich niskich poziomach 24/23. Resztę trzymam, a poniżej 20 myśle ze odkupie to co sprzedałem, ale wolałbym nie mieć takiej okazji. Jestem w szoku - 16% w dwie sesje robi wrażenie, ale scenariusz wyrzucenia niewiernych przed świetami jest dla mnie trochę bardziej prawdopodobny niż długotrwała przecena.
  • Re: Cieszcie Sie dopoki mozecie! Autor: ~Janu [31.135.23.*]
    Ja tam nawet nie wiem jaką średnia mam, brałem nawet po 2.2 w zeszłym roku, jestem tu od kilku lat, dywidendy się nabrałem, jednak taka raptowna zmiana portfela na minus w dwie sesje i mną trząchneła. Nie były takich jaj tutaj wcześniej.
  • Re: Cieszcie Sie dopoki mozecie! Autor: maskopatol [79.184.238.*]
    Czyli bierzesz pod uwagę spadek poniżej 20? Ja tam mam nadzieję, że się dosyć szybki odbije. U mnie są emocje. Co prawda miałem już tu taki minus, bo poniżej 21 byliśmy (wtedy dokupiłem dosyć sporo jak na siebie i obniżyłem średnią). Ale teraz po tylu dobrych informacjach się tego nie spodziewałem.
    Dnia 2021-10-24 o godz. 22:16 maskopatol napisał(a):
    > Czyli bierzesz pod uwagę spadek poniżej 20? Ja tam mam nadzieję, że się dosyć szybki odbije. U mnie są emocje. Co prawda miałem już tu taki minus, bo poniżej 21 byliśmy (wtedy dokupiłem dosyć sporo jak na siebie i obniżyłem średnią). Ale teraz po tylu dobrych informacjach się tego nie spodziewałem.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    1.trzeba było słuchać innych.
    2. byłeś mnusie minusie i dokupiłeś po <21 tzn zrobiłeś większy minus.
    Nie martw się, pisz więcej a mniej zaglądaj w notowania, będzie lepiej dla ciebie

• Re: Cieszcie Sie dopoki mozecie! Autor: nowicjusz66 [95.155.71.*]
    Prawda jest taka ze niestety czy było 20 % czy 5% jest zwala. Wartości ostateczne nie maja znaczenia. Chodzi o to ze wykorzystują prawidłowość- chora ale powtarzalna. Jakby tutaj był jakiś większy fund to by nie było tak łatwo... prawda jest tez taka ze jak ktoś się nastawi następnym razem na taka akcje to może się okazać ze tym razem już tak nie będzie i ucieknie. Logiki tu brak ale każdy bezsens ma tez jakiś sens. Stabilne 5% jest lepsze niż skokowe 20 przez rok. Oczywiście dla jednych tak jest a dla innych nie. Oczywiste było to ze ta zwala była dużo, za duzo przesadzona. Komuś mocno na tym zależało. Osiągnął cel i co teraz będzie? Najgorsze jest to ze masa amatorów się podpiela, zasugerowali się malowanymi misiami powołującymi się na pewne spółki które mimo ze są w totalnie innej sytuacji budzą strach i brak zaufania. Pokradli nicki i cały czas nawijają ten sam makaron. Dobrodzieje, wielkoduszni obrońcy oszczędności innych... cóż, kiedy do was wróci... a tym czasem kto chce ten czeka kto nie chce ten wychodzi.
    Dnia 2021-10-19 o godz. 14:16 tumbelele napisał(a):
    > Radujcie sie tym marnym spadkiem w polowie sesji po dobrym tygodniu a nawet chyba najlepszym jesli chodzi o kilka miesiecy wstecz. Z prawie kazdego wywiadu mozna wyczytac ze raport powinien zaskoczyc inwestorow pozytywnie a ludzie sprzedaja XD
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Od tego czasu kurs poszedł o -15%, czy inni też się smucą?
    Bo rozumiem, że tobie już wtedy było smutno?

[x]
ASBIS -2,98% 27,32 2025-11-14 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.