Kolego ja juz to pisalem 2latA temu.. Moj kolega ma kupione 100tys..ja 20tys...senior senator boi sie isc do ciupy za przekrety na blu... Mieszkania.. Samochody itp.. A wie ze moj kolega fajny gosc i sie nie da w... Tylko dla tego bo jego i moj kolega zostal oszukany przez tego goscia... Byl taki senator kogut.. S. P... Tez oszukiwal.. Mial nawet klubl k. Stroze... Fajny gosc bo tam dam kase... A tu piekne mieszkania w Kazimierzu.. Pewno corka to widzi i czyta forum i widzi jak jej tatus oszukal ludzi.. Taka prawda jest.. Jezeli nie to prosze mnie podac do sadu i mojego kolege bo on powiedzial ze tego nie odpusci... Jego partnerka ma biuro r.. I ma zysk 1.5mln.. Rocznie.. A ponoc blu mial cala polske obijac... Znam corke teraz prezes malwine.. Wiem ze dobrze wie co jej ojciec zrobil.. I wiem ze ma ambicjie zeby to zmienic.. Ta cena blu to jest smieszna... Mam dwa sklepy i robia 5.5mln zysku rocznie... Mojemu koledze nie chodzi o kase i mi tez nie.. Tylko o sprawiedliwosc i bedziemy robic wsxystko zeby senator zlo.. Stanislawski siedzial..tak jak inni zlo.. Gpw... Malo ich jest bo maja kase ale tu moze byc inaczej.. Bo z debiutu wziasc 20mln
A teraz 4mln
.to trzeba byc.. No ale mi i mojemu koledze co ma tego papieru, 100tys. I juz zarobil 100procent nie chodzi o to... Papier jest tak zebrany ze sprzedaja miedzy soba zeby zrobic wrazenie...
Zl pMoj kolega ponizej 10"powiedzial ze nie sprzeda.. Ja sprzedam moje, 20tys ale o. Tyle zarobil na colmbusie ze to blu to moze cale... I mial ciasteczka kupione za 20gr.. I sprzedal po 10zl..teraz rovite ma kupione za 20tys do 50gr..zobaczymy
Powiem ci ze fajny gosc i ucziwy co teraz malo.... Udalo mu sie i zarobil fajnie na columbusie.... Przypadek bo mial kupione i wyjechal z zagranice i jak wrocil to mowil ze sie pytal dwa razy maklera ze jest taka cena.. Sprzedal po 68zl..a kupowal po 35gr....i teraz sie bawi.. Bo ma za co hehe... Ale wiem ze aby stanislaawski nie poszedl siedziec to musi isc na 10zl..i to wie jego coreczka.. Pani prezes co raz bawilem przypadkiem w wroclawiu.. Bardzo fajna i ladna kobietka... Moja kolezanka ma biuro rachunkowe lokalne.. 14firm i ma zysk 3mln..pracowic ma 6....to tylko checi.. Tylko tam chodzi o mieszkania w kazimierzu co sa kupuone z blu... I robia cuda zeby nie pokazac zysku... Zobaczymy...
Hehe sprzedawc... Tylki ze nie ma akcji.. Moga wyniesc nawet na 100zl...bo jak w obrocie bedzue lub jest 30tys akcji... Kto madry i cierpliwy zarobi... Ale nie pisze ze bedzie 100zl...ja sprzedaje po 10zl..dawne 10gr..to tak tanio.. Mi wystarczy..
Spekulant.. Moja cena do kupna to 10zl..postaraj sie troche bo smieszne co robisz.. 666...555... Wiem co zrobicie... Ciasteczka... Letus.. Columbus.. Kto wytrzyma to zarobi... Moje 25tys czeka a mojego kolegi 100tys juz jest mniej...