Kolego ja juz to pisalem 2latA temu.. Moj kolega ma kupione 100tys..ja 20tys...senior senator boi sie isc do ciupy za przekrety na blu... Mieszkania.. Samochody itp.. A wie ze moj kolega fajny gosc i sie nie da w... Tylko dla tego bo jego i moj kolega zostal oszukany przez tego goscia... Byl taki senator kogut.. S. P... Tez oszukiwal.. Mial nawet klubl k. Stroze... Fajny gosc bo tam dam kase... A tu piekne mieszkania w Kazimierzu.. Pewno corka to widzi i czyta forum i widzi jak jej tatus oszukal ludzi.. Taka prawda jest.. Jezeli nie to prosze mnie podac do sadu i mojego kolege bo on powiedzial ze tego nie odpusci... Jego partnerka ma biuro r.. I ma zysk 1.5mln.. Rocznie.. A ponoc blu mial cala polske obijac... Znam corke teraz prezes malwine.. Wiem ze dobrze wie co jej ojciec zrobil.. I wiem ze ma ambicjie zeby to zmienic.. Ta cena blu to jest smieszna... Mam dwa sklepy i robia 5.5mln zysku rocznie... Mojemu koledze nie chodzi o kase i mi tez nie.. Tylko o sprawiedliwosc i bedziemy robic wsxystko zeby senator zlo.. Stanislawski siedzial..tak jak inni zlo.. Gpw... Malo ich jest bo maja kase ale tu moze byc inaczej.. Bo z debiutu wziasc 20mln
A teraz 4mln
.to trzeba byc.. No ale mi i mojemu koledze co ma tego papieru, 100tys. I juz zarobil 100procent nie chodzi o to... Papier jest tak zebrany ze sprzedaja miedzy soba zeby zrobic wrazenie...