Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,90 zł , zmiana od tamtej pory: -23,08%

Re: teraz FALA na 12-15zl bo FF bardzo maly-akcje SKUPIONE - filizanka 3

Kolego ja juz to pisalem 2latA temu.. Moj kolega ma kupione 100tys..ja 20tys...senior senator boi sie isc do ciupy za przekrety na blu... Mieszkania.. Samochody itp.. A wie ze moj kolega fajny gosc i sie nie da w... Tylko dla tego bo jego i moj kolega zostal oszukany przez tego goscia... Byl taki senator kogut.. S. P... Tez oszukiwal.. Mial nawet klubl k. Stroze... Fajny gosc bo tam dam kase... A tu piekne mieszkania w Kazimierzu.. Pewno corka to widzi i czyta forum i widzi jak jej tatus oszukal ludzi.. Taka prawda jest.. Jezeli nie to prosze mnie podac do sadu i mojego kolege bo on powiedzial ze tego nie odpusci... Jego partnerka ma biuro r.. I ma zysk 1.5mln.. Rocznie.. A ponoc blu mial cala polske obijac... Znam corke teraz prezes malwine.. Wiem ze dobrze wie co jej ojciec zrobil.. I wiem ze ma ambicjie zeby to zmienic.. Ta cena blu to jest smieszna... Mam dwa sklepy i robia 5.5mln zysku rocznie... Mojemu koledze nie chodzi o kase i mi tez nie.. Tylko o sprawiedliwosc i bedziemy robic wsxystko zeby senator zlo.. Stanislawski siedzial..tak jak inni zlo.. Gpw... Malo ich jest bo maja kase ale tu moze byc inaczej.. Bo z debiutu wziasc 20mln
A teraz 4mln
.to trzeba byc.. No ale mi i mojemu koledze co ma tego papieru, 100tys. I juz zarobil 100procent nie chodzi o to... Papier jest tak zebrany ze sprzedaja miedzy soba zeby zrobic wrazenie...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BELEAF -1,96% 3,00 2025-10-31 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.