• Transakcja zamknięta Autor: ~Charnecky [5.173.254.*]
    Transakcja zakończona: osiągnięto poziom stop: Stop loss na poziomie 4.80. W obecnej sytuacji nie wróży to dobrze, jeśli miałoby dojść do szczytów na 6.50.

Dla bezpieczeństwa - warto wycofać się z akcji.

Więcej analiz, wiadomości i wskaźniki dla POZ
    https://pl.tradingview.com/chart/POZ/F7kPg0BP/
  • Re: Transakcja zamknięta Autor: ~drago [185.125.227.*]
    Na giełdzie nigdy nie wiadomo co się wydarzy ale ....6,50 to na pewno nie będą tutaj szczyty.....:):)Tutaj oczekiwanie jest zupełnie pod inne poziomy....czas pokaże, zachowaj post, wróć do niego za rok i zobaczysz kto miał racje:)ale oczywiście udanych inwestycji życzę:)
  • Re: Transakcja zamknięta Autor: ~Kr [195.210.60.*]
    Dnia 2021-10-04 o godz. 14:04 ~drago napisał(a):
    > Na giełdzie nigdy nie wiadomo co się wydarzy ale ....6,50 to na pewno nie będą tutaj szczyty.....:):)Tutaj oczekiwanie jest zupełnie pod inne poziomy....czas pokaże, zachowaj post, wróć do niego za rok i zobaczysz kto miał racje:)ale oczywiście udanych inwestycji życzę:)

Drago i jak im tu tłumaczyć ze my akcje trzymamy od bardzo dawna a na korektach dokupujemy za wolne środki ....
    Pozbud to nie jest spółka do gry AT to firma do zainwestowania i za rok zobaczymy pierwsze efekty a potem już będzie tylko lepiej :))
  • Re: Transakcja zamknięta Autor: ~brzoza [94.40.99.*]
    Zawsze mnie śmieszą inwestorzy którzy wiedzą ile akcje będą warte za rok, a nie wiedzą ile za tydzień.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.210.60.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Transakcja zamknięta Autor: ~Slawek [5.173.250.*]
    Oczywiście, że nikt nie wie ile będzie za rok. Wszystko to domysły.
    Jak widzę tutejsze kółko różańcowe to mnie też śmieszy, że oni wiedzą, że za rok będzie dużo wyżej?

Może przecież pojawić się jakiś czarny łabądek. Jakąś wojenka, krach na świecie, kłótnia między fojtem a Raubo. Tego nie wiemy.

Mozna co najwyżej szacować.
    Jeśli na zewnątrz będzie w miarę normalnie, jak np. teraz lub lepiej.
    Do tego jeśli segment stolarki rozwinie skrzydła, wpadną kontrakty na remonty wagonów, może nowa inwestycja deweloperska, pierwsze kroki odnośnie oze i baterii np. kupno działki pod to itp.

To wtedy ....... istnieje duże prawdopodobieństwo wzrostu. Pewności nigdy nie ma, ale prawdopodobieństwo bardzo rośnie.

P. S.
    A teraz mamy jedna z wielu korekt, a niektórzy trzęsą portkami.
  • Re: Transakcja zamknięta Autor: ~Ponton [89.72.29.*]
    do ilu ta korekta moze zjechac 4 zł?
  • Re: Transakcja zamknięta Autor: ~Zakar [37.47.73.*]
    Drago moales racje nie wytlumaczysz Ci co kaja akcje wiwdza dlaczego je maja reszta moze sprzedawac bedzie mial kto potem kupowac w gorę...
    Ponton niech zezdza do ilu chce ja jak moge dokupuje a swoich akcji nie sprzedam.
  • Re: Transakcja zamknięta Autor: ~Zakar [37.47.73.*]
    Ci co mają akcje...
  • Re: Transakcja zamknięta Autor: ~drago [185.125.227.*]
    Pisałem że nikt nie wie na pewno jakie będą wyniki, po prostu inwestuje sie w jakimś celu, czasami krótko czasami długoterminowym , ale co najważniejsze w spółki o których staramy sie wiedziec jak najwięcej. Mnie np śmieszy jak ktoś kupuje spółkę z perspektywą powiedzmy rok czasu i ....sprzedaję po dwóch tygodniach bo spadła kilka procent....Oczywiście czasami wchodzą nowe ESPI albo jakieś nawet plotki dotyczące danej spółki itp, nowe informacje trzeba przetworzyć i zastanawić się co dalej....a tutaj kilka sesji- mocny spadek kilkanaście procent bez podkreślam żadnej negatywnej inf z firmy, a nawet rynek nie wysłął jakiegoś sygnału....jaki będzie kurs za tydzien nie mam pojęcia, ale w dłuższej perspektywie można to sobie oszacować bo po to właśnie inwestujemy czesto niemałe pieniądze...z pozdrowieniami dla akcjonariuszy:)
  • Re: Transakcja zamknięta Autor: slawek_wr [45.11.60.*]
    https://naforum.zapodaj.net/e4564c94f0e5.jpg.html

Patrząc na fibo to korekta ostatniej fali była bardzo mocna, dziś przetestowano zniesienie 61.8% na 4,38 zł i kurs wrócił wyżej.

Jeśli jutro utrzyma się na obecnym poziomie to można uznać, że to najniższe poziomy korekty. Potem powinien nastąpić powolny wzrost na poziom ok. 5 zł i przy dobrych newsach z firmy kontynuacja trendu wzrostowego
[x]
COMPREMUM 14,81% 0,93 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.