• gdzie jest bart2020 i pantaran? Autor: ~Lim [89.74.164.*]
    ktoś wie? coś się nie udzielają
  • Re: gdzie jest bart2020 i pantaran? Autor: ~tak [77.111.245.*]
    Tam gdzie reszta akcjonariuszy
    https://www.youtube.com/watch?v=2cIVaWruffc

• Re: gdzie jest bart2020 i pantaran? Autor: ~Radwpo [37.47.91.*]
    Zrobili to samo co na innych spółkach razem ze swoją zgraja trolli wydymali leszczy i piją szampana
  • Re: gdzie jest bart2020 i pantaran? Autor: ~Wojciech1986 [31.0.84.*]
    Czyli będzie legendarna złotóweczka. Elegancko
  • Re: gdzie jest bart2020 i pantaran? Autor: ~Jacobb [46.204.49.*]
    Jak zwykle się zaczyna :)))))))
    Banda płaczków z Wojtkiem na czele robi swoją robotę. Jedni popłaczą na Barta i Pantarana bo kurs spadł o parę groszy , reszta się wystraszy a gruby wypieprzy wasze stoplossy bo to już powoli nadchodzi ten czas :))))))))
    Pozdro dla twardego akcjonariatu!
  • Re: gdzie jest bart2020 i pantaran? Autor: ~Radwpo [178.43.251.*]
    Tak powiedz to tym co zostali nagonieni na inno tam też nadchodzi czas na kolejne dwa kwartały fixingu i wisielców ubranych po 70/80 PLN za papier
  • Re: gdzie jest bart2020 i pantaran? Autor: ~Jacobb [46.204.48.*]
    Z tego co pamiętam tytułowi panowie pisali o Inno na poziomie 10-20zl juuuuuż a można było sprzedać za np.95 zł . Tyle .
    Sam osobiście tak zrobiłem.
    Zachłanność na GPW lubi płatać figle:)
  • Re: gdzie jest bart2020 i pantaran? Autor: ~aaaaaaaaaaa [178.42.20.*]
    Z tego co pamiętam to Bart pisał przy raporcie jesiennym inno w okolicy 80 zł, jak to według niego innogenne sprzedało miliony testów. Coś słabo z pamięcią Jacob. System działa tak, jak się nazbiera to się pisze przy 20 zł, potem podgrzewa atmosferę przy 80 zł, a mówi, że wyszło z pozycji przy 20 zł.
  • Re: gdzie jest bart2020 i pantaran? Autor: ~Owsik [89.64.61.*]
    Rybek czy Ty czasem nie jesteś zakochany w Barcie? Kupiłaś już stanik spodniczke i stringi ? Ale siedzi Ci w głowie.
  • Re: gdzie jest bart2020 i pantaran? Autor: ~aaaaaaaaaaaaaaa [37.47.49.*]
    Trudno się zakochać w kimś, kogo tak łatwo rozszyfrować. In vine veritas, wiec jak ktoś sciemnia na temat Barta, ja prostuje.
  • Re: gdzie jest bart2020 i pantaran? Autor: ~Matador [5.173.3.*]
    Nie prostujesz tylko kłamiesz. Żaden Bart nie jest wyrocznią, ale ty masz ewidentną fiksację na punkcie tego osobnika. Tak się składa że byłem na pokładzie inno wtedy i on pisał tylko i wyłącznie o tym co było podawane w produkowanych taśmowo ESPI, postach na FB itd. A że spółka dość mocno minęła się ostatecznie z prawdą to cała piramida runęła. Tylko tyle trzeba mieć klapki na oczach żeby przez rok prowadzić z tego powodu krucjatę przeciwko jakiemuś tam jednemu osobnikowi. Nudny jesteś i do tego wprowadzasz w błąd. Wiem że diagnozy zdalne są zawodne, ale wygląda to na zaburzenie ze spektrum nerwic. Spokojnie, da się wyleczyć. Powodzenia.
  • Re: gdzie jest bart2020 i pantaran? Autor: ~aaaaaaaaaaa [37.47.34.*]
    To jak się kisić na minusie od pół roku? Pnrzy dwóch złotych Bart namawiał do trzymania akcji, sam wychodził pewnie w tym czasie. Zanim co się tu ruszy, minie kolejne 3 miesiące, jak jebnie na szerokim, to się mądrale będą zabijać na spółce bez płynności.
  • Re: gdzie jest bart2020 i pantaran? Autor: ~Maklerrrr [31.61.179.*]
    Twardy akcjonariat pozostał :)
    Wszystko co dobre przed nami, gry zapowiadają się interesująco.
    Raisemana na 100% zbierze 300k, to ich pierwszy projekt, odpowiednio go przypilnują.
    W dniu dzisiejszym słabe ręce papier oddały, ktoś chciał zrobić szum, i mu się udało.
    Zobaczmy za pare dni kto zbierał, 220k ulica dzisiaj nie łykneła.
    Pozdrawiam.
  • Re: gdzie jest bart2020 i pantaran? Autor: ~Wojciech1986 [31.0.58.*]
    Szczerze podziwiam Panów optymizm :)
  • Re: gdzie jest bart2020 i pantaran? Autor: ~Maklerrrr [31.61.186.*]
    Czy w dniu dzisiejszym wydażyło się coś złego na TRUEGS , że kurs zanurkował?
    Odpowiadam że nie, raisemana wystartowała, w pierwszym dniu zebrali 40k nie jest źle.
    Na steam pojawił się nasz pierwszy produkt, wygląda kozak :)
    Zobaczymy 6 października kto pociąga za sznurki na TGS, ktoś ewidentnie dzisiaj grubo zbierał.
  • Re: gdzie jest bart2020 i pantaran? Autor: leser1 [91.233.250.*]
    Jest różnica w zbieraniu a w sypaniu.
    Tu było sypanie, a że ktoś to kupił.
    Nie nazbierasz jak nie ma co a wczoraj było.
    Dziwi mnie to fest bo to nie jest moment na sprzedaż.
  • Re: gdzie jest bart2020 i pantaran? Autor: ~ppabloo [79.190.172.*]
    Dnia 2021-09-28 o godz. 17:15 ~Lim napisał(a):
    > ktoś wie? coś się nie udzielają

po co o nich pytasz ? kupiłeś bo ci doradzili ? przestań słuchać "bankierowych ekspertów " i zacznij sam myśleć
  • Re: gdzie jest bart2020 i pantaran? Autor: ~Piotr [37.30.52.*]
    Co będą się udzielać ,czy coś się zmieniło w spółce ?wszystko idzie zgodnie z planem ,wczoraj po prostu ktoś wysypał się z akcji ,a dzisiaj będzie płakał przed monitorem jak wszystko wraca na swoje tory..
  • Re: gdzie jest bart2020 i pantaran? Autor: ~Millenial [46.204.88.*]
    Uważam taki post jak ten za co najmniej żałosny i niewarty pisania. Pytasz się o Pana Barta i Pantarana jakoby byli wyroczniami, prorokami hossy czy innymi cudotwórcami. Tak, jakbyś nie miał własnego zdania i podążał za innymi.
    Giełda to nie jest miejsce na naśladowanie, ale na obserwacje. Każdy zakup, sprzedaż i strategia powinny być twoimi decyzjami, a nie cudzymi.
    To, że spółka nagle nie urosła 1000% nie oznacza, że jest spółką złą. Są takie przypadki, ale na ten moment obraz sytuacji nie wskazuje, aby TGS było Mercatorem wśród gamingu.
    Pozostaje Ci jedynie obserwacja. Ale nie produkowanie wypocin pokroju tej wyżej.

Pozdrawiam,
    Millenial
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.30.52.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: gdzie jest bart2020 i pantaran? Autor: ~aaaaaaaaaaa [37.47.44.*]
    Jeśli Pantaran nie jest podrabiany, to na CLE się odezwał.
  • Re: gdzie jest bart2020 i pantaran? Autor: bart2020 [77.255.28.*]
    Podrabiany tam jest. Zalogowany nick nie ma ~ przed nazwa. Na pewno Pantaran nie jest tam zaangażowany.
  • Re: gdzie jest bart2020 i pantaran? Autor: bart2020 [77.255.28.*]
    Cześć, jestem cały czas zaangażowany kapitałowo w spolke. Nic sie nie zmienia poza tym, że zwiększyłem pakiet przy 1,3 zł. Z tego co wiem to Pantaran rowniez jest Akcjoanriuszem. Dla mnie projekt TGS jest bardzo obiecujący. Będę sie starał być aktywniejszy tutaj na bankier.
  • Re: gdzie jest bart2020 i pantaran? Autor: ~profesor [191.96.145.*]
    bart jakieś odniesienie do teliga espi? Omijamy niewygodne tematy?

Jak dla mnie oszustwo tak jak zrobiliście na innogene
  • Re: gdzie jest bart2020 i pantaran? Autor: ~Maklerrrr [37.47.244.*]
    Czy dla ciebie Bart2020 jest wyrocznią?
    Pseudo inwestorze, może byś sam zrobił analizę spółki, a nie żerował na innych.
    Jak ci się TGS "obecnie" nie podoba sprzedaj i po problemie!
    Ach ten Bart kupił akcje za moje pieniądze ...
  • Re: gdzie jest bart2020 i pantaran? Autor: bart2020 [5.173.248.*]
    Rozumiem, że chodzi o ESPI na temat WZA? Ze względu na kworum jedna uchwała nie została przegłosowana. Niektórzy sie z tego ciesza bo oznacza to brak dodruku akcji pod PM. Ja osobiście uważam, że ten program powinien być wdrożony. Może teraz lekko się zmienia jego warunki, aby były bardziej korzystne dla inwestorów?
    Z tego co wiem pan Prezes udzielił wczoraj wyczerpujących odpowiedzi akcjonariuszom. Tutaj jest potrzebny czas i cierpliwość. Porównywanie obecnej sytuacji do zeszłego roku i do spółki IGN jest bez sensu. W zeszłym roku udało nam się w okresie wakacyjnym przewidzieć, że w okresie jesiennym na tapecie będą firmy, które produkują testy na Covid. IGN jako jedyny produkował test LAMP. Wtedy oczywiście nikt na to nie zwracal uwagi a ruch na IGN w sierpniu czy wrześniu 2020 był mniejszy niż na TGS teraz. Teraz nam wszystkim wydaje się to takie logiczne, że warto było inwestować w spółkę robiąca testy przed jesienią 2020. Ale jakoś malo kto inwestował… Potem dużo ludzi kupowało akcje kiedy wycena IGN podchodziła pod 1 mld złotych. Potem IGN nie dowiózł tematów i mamy co mamy. Zły sentyment powoduje, że mało kto chce mieć te akcje. Zdecydowanie cena IGN powinna być wyzsza względem zysków i branży, ale sentyment…

Sytuacja z TGS jest bliźniacza z ta IGN z okresu 2020, ale dynamika zupełnie inna. Mniejsza dynamika to więcej potrzebnego czasu. Mamy nadzieje, ze TGS dowiozą tematy.
  • Re: gdzie jest bart2020 i pantaran? Autor: ~zeglarz [94.254.178.*]
    Witam pana Bart, masz absolutną rację co do INNOGENE, gdzie też skala zbiurokratyzowania na rynku farmaceutycznym jest nieporównywalnie większa niż robienie gierek ... zresztą pan Pantaran zawsze na koniec podkreślał, że nie jest to rekomendacja i żeby każdy sam weryfikował podane fakty ...
    Jakiś czas temu kupiłem trochę akcji TS z założeniem średnioterminowym i wierzę gorąco w powodzenie projektów, ludzie lubią gry o takiej ,,brudnej,, tematyce ...
  • Re: gdzie jest bart2020 i pantaran? Autor: ~Jacob [178.128.48.*]
    I jaka średnia jeśli można wiedzieć ?
  • Re: gdzie jest bart2020 i pantaran? Autor: ~hemoglobina [196.240.54.*]
    Z tego co wiem wiszą na hakach gdzieś w okolicach 2zł, bo uśredniali, więc tam spodziewaj się dużej ilości ukrytych zleceń
  • Re: gdzie jest bart2020 i pantaran? Autor: bart2020 [5.173.248.*]
    Pod 2.0 zł. Miałem 2.1 zł.
  • Re: gdzie jest bart2020 i pantaran? Autor: ~Maklerrrr [37.47.221.*]
    Ludzie ogarnijcie się!
    Czy ważne jest kto ma jaką średnią?
    Dużo osób siedzi na spółce od lutego i czeka na kurs dwucyfrowy.
    Zwrócie uwagę na naszego "brata" Dragoent jedną grą kapitalizację wystrzelili pod 100 mln.
    Dodam przy wydawcy MOVIE GAMES , tu będzie podobnie trzeba jeszcze cierpliwie poczekać:)
  • Re: gdzie jest bart2020 i pantaran? Autor: ~Jacobb [188.146.97.*]
    Jakiś nowy Jacob mnie tu się pojawił ... Nie dobrze :)
    W każdym bądź razie to nie ja :)
  • Re: gdzie jest bart2020 i pantaran? Autor: ~Paweł [91.221.145.*]
    Hehe bartykuł i żeglarze :) komedia - przeciez ta szajka tylko lata po bankierze i nagania na gnioty
[x]
TRUEGS -2,76% 0,32 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.