• zwątpienie - w końcu Autor: ~spokojny [91.102.105.*]
    Miałem dzisiaj chwilę zwątpienia w swoją inwestycję. Zawsze na nią czekam z utęsknieniem. Z doświadczenia wiem, że oznacza to lokalny dołek. A w dołku się kupuje - co też uczyniłem. Bardzo fajne doznanie: kupować, jak traci się wiarę w powodzenie - polecam. Prawie zawsze mi się sprawdza. Jutro, najdalej w poniedziałek powinien być wzrost, ale raczej już jutro. Nie chodzi o jakieś info, powinien być wzrost bez żadnego info. Sam jestem ciekaw, czy się znowu sprawdzi.

Jak kogoś to interesuje, to zgodnie z suchą - rozumową analizą i tak bym nie sprzedawał tylko czekał, ale tu chodzi o coś ulotnego, co przychodzi, albo nie i nie mam na to wpływu. I rzadko mnie oszukuje.
  • Re: zwątpienie - w końcu Autor: ~nowicjusz [62.141.203.*]
    Dzięki ~spokojny za Twój post, miałem dziś podobne momenty, jak i przeszłe doświadczenia. Dobrze sobie to przypomnieć! Tego się trzymamy!
  • Re: zwątpienie - w końcu Autor: ~podrywacz [5.173.23.*]
    Widzę, że sporo dziewczyn jest na forum. Ileż emocji, co?
  • Re: zwątpienie - w końcu Autor: ~Marek [93.105.178.*]
    Dnia 2021-09-23 o godz. 20:14 ~podrywacz napisał(a):
    > Widzę, że sporo dziewczyn jest na forum. Ileż emocji, co?

Z moich obserwacji wynika... że....

Prawdziwy mężczyzna nie wstydzi się wyrazac uczuć i emocji. Zakompleksione osobniki z kolei zgrywają twardzieli

Co do kursu to jak nie spadnie to bedzie rosnąc jutro, ręczę za to. Tak czy owak, badania kału to przyszłość i w to wierzymy

Zdrowy stolec to podstawa
  • Re: zwątpienie - w końcu Autor: ~podrywacz [5.173.23.*]
    Chcesz wyrazac uczucia i emocje na rynku? Powodzenia!
    Z drugiej strony jeden musi stracic aby drugi mogl zarobic, może na poezji się dorobisz?
    Ustawa reprograficzna w sam raz.
  • Re: zwątpienie - w końcu Autor: ~fanfary [37.225.17.*]
    Ta. 15 proc od razu do góry i mamy wyjście górą z kanału. A co tam niech ma wreszcie przynależny mu rozmach!
  • Re: zwątpienie - w końcu Autor: ~Kubek [89.200.6.*]
    Doświadczenie robi swoje..
  • Re: zwątpienie - w końcu Autor: ~AdrianMaliniak [91.236.137.*]
    nic tak nie smakuje jak gra przeciwko sobie :)
  • Re: zwątpienie - w końcu Autor: ~spokojny [91.102.105.*]
    kolega Adrian chyba wie o co mi chodziło.
  • Re: zwątpienie - w końcu Autor: ~Hki [176.221.124.*]
    Chyba o to chodzi na giełdzie. Z rynkiem nie wygrasz nigdy ale zeby odniesc sukces musisz wygrac ze sobą
  • Re: zwątpienie - w końcu Autor: ~domisz [185.93.2.*]
    To już nawet modlitwa nie działa? Teraz sny i bzdurne teorie mają was uratować? Ładny popyt od rana. Daje nadzieję na plus 15 i 34.50. :))))
  • Re: zwątpienie - w końcu Autor: ~ktoś [84.17.55.*]
    Hahaha dzieciaku,to ci się sprawdziło.a tej spolce gratuluje dojrzalego akcjonariatu ale kpina ta spółka ktoś coś wie prezes rada pracownicy hej i dalej w dół
  • Re: zwątpienie - w końcu Autor: ~ojoj [5.184.67.*]
    Dnia 2021-09-24 o godz. 14:42 ~ktoś napisał(a):
    > Hahaha dzieciaku,to ci się sprawdziło.a tej spolce gratuluje dojrzalego akcjonariatu ale kpina ta spółka ktoś coś wie prezes rada pracownicy hej i dalej w dół

Przestań klepać farmazony, tylko zacznij kupować - dużo taniej już nie będzie!
[x]
GENXONE -0,34% 5,90 2026-05-25 12:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.