• A miało być tak pięknie! Autor: ~domisz [212.83.160.*]
    A jest czarna rozpacz. Przecież spadał bo spadał rynek. Rynek rośnie a tu nowe minima. Taka zdrowa tania i perspektywiczna spółka. A popytu jak nie było od miesięcy tak nie ma nadal. A sprzedający jak pisalem jest wdzieczny ze mogl oddac w przedziale 28 - 34 a nie po 27. Ale zawód co? Zero zakupów i gadki prezesa a przecież kasa z dywidendy miała pomóc. A wiecie co będzie? Proponuję przeanalizować notowania SWallet. Tu będzie dokładnie to samo. Tyle ze do paniki jeszcze chwila. Oj oszukaliscie się sami ale giełda ma to do siebie ze nie nagradza przekonań. Fale, nanoprojekty i inne wasze teorie. A jak duży będzie chciał zrobić wał i wycisnąć drobnice to zrobi to bez wahania. To już jest płacz czy jeszcze się połudzicie chwilę?
  • Re: A miało być tak pięknie! Autor: ~kontroler [89.64.86.*]
    Już po lekcjach? A praca domowa zrobiona?
  • Re: A miało być tak pięknie! Autor: ~domisz [62.210.15.*]
    Ty za to misiu odbierasz zapewne teraz lekcję życia. Poniewaz masz duzo czasu i pieniędzy jak juz będzie nawet tobie zle to nie zapomnij ze mozesz poskarżyć się do nadzorcy, bo przecież notowania się nie zgadzają, prawda?
  • Re: A miało być tak pięknie! Autor: ~kontroler [89.64.86.*]
    Masz rację, mam dużo pieniędzy i czasu, dlatego jak patrzę na notowania to nie czuję nic, ale do tego trzeba dojrzeć i pewne rzeczy przeżyć. Dopóki widzę pewne rzeczy w raporcie i dopóki spółka czyni odpowiednie postępy to będę tu nadal i będę dobierał, mogę akumulować ten papier i 2 lata jak będzie potrzeba.

A ty co powiesz ciekawego? Po co tutaj koczujesz? Chciałbyś kupić, ale nie masz za co? No cóż, taki jest świat, są biedni i bogaci, pozostaje ci skomleć. Jak rano patrzysz w lustro to co czujesz? Ja bym nie dał rady, serio. Totalne obrzydzenie.
  • Re: A miało być tak pięknie! Autor: ~Kubek [83.80.227.*]
    Bang!!
  • Re: A miało być tak pięknie! Autor: ~OrędownikZarabiania [37.162.160.*]
    Skoro to taka ciulowata spółka, bez żadnych perspektyw, to na pewno taki znakomity inwestor jak Ty, nie ma jej w portfelu. A zatem po co się się tak pieklisz i tak intensywnie śledzisz jej losy? Przerzuć się tam, gdzie widzisz szansę zarobku. No chyba, że widzisz ją w tym, że ktoś łyknie Twoje żenujące naganianie. xd
  • Re: A miało być tak pięknie! Autor: ~nowicjusz [62.141.203.*]
    Przecież to jasne jak słońce, a domiś Ci nie odpowie, bo nie może, a to pytanie dziesiątki razy było już stawiane :))
  • Re: A miało być tak pięknie! Autor: ~Hahah [46.204.23.*]
    Prawda jest taka że komuś dziś puściły tu zwieracze xD
    Brawo domiś
  • Re: A miało być tak pięknie! Autor: ~Wedkarz [185.41.131.*]
    Ja też dobrałem pakiecik. Dzięki
  • Re: A miało być tak pięknie! Autor: ~Kubek [83.80.227.*]
    Ja też dobieram
[x]
GENXONE 1,03% 5,90 2025-09-19 16:49:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe