Pójdę! Jako akcjonariusz i profesjonalista w tematach finansowych zdam relację jak załatwili akcjonariuszy i obligatariuszy IDEI oraz wierzycieli, w tym obligatariuszy Getback - tylko jak tam się dostać? Ja jeden dzień mogę poświęcić i przyjechać do Warszawy. co mi tam. Sprawie to nie zaszkodzi, myślę, że nawet pomoże.
Idź, idź ! Może podniesiesz poziom tych spotkań, bo obligatariusze są tragiczni ! Mylą wątki i fakty, podają nieprawdziwe dane no i te ich teorie spiskowe... istny KABARET !!!
Nie wierzę w te całe komisje śledcze ( wyjątkowo zgadzam się z taaa ) ale jeśli jest tak możliwość poszedłbym zdać relację i pokazać np. jak w perfidny sposób BFG wprowadził w błąd akcjonariuszy - natomiast wierzę w ostateczną prawdę zarówno na temat afery Getback jak i przejęcia Idei Bank. W odszkodowanie też wierzę ale w Unii musimy pozostać - wyrok sądu arbitrażowego do czasu końca rządów Pisowców zgodnie co z tym co mówił Skiba też nie będzie miał znaczenia, bo Pisowcy i tak go nie uszanują ( oni nie szanują wyroków TSUE i ETCP a co dopiero jakiegoś tam sądu arbitrażowego ). Dla mnie czas nie gra roli - konsekwentnie i trochę wykorzystując sytuację braku praworządności w Polsce oraz niezależnego sądownictwa będę chciał zwycieżyć w ostatecznym boju w TSUE ( możliwe np. zastraszenie sędziów będzie tam dobrym argumentem ). Narazie czekam na uzasadnienie, pewnie gdzieś za pół roku przyjdzie przy tym "speedzie" działania polskiego sądownictwa ( to są komedie swoją drogą, gdyby tak prywatne firmy działały jak polskie sądy nie przetrwałyby jednego miesiąca ). No i trzeba przejść przez NSA gdzie Pisowcy niedługo obsadzą kolejnych swoich sędziów, więc wyrok tam jest raczej z góry przesądzony.