Aktualnie to trudno mówić o działalności z prawdziwego zdarzenia. W Katowicach powierzchnie biurowe pustoszeją, firmy które mogą przechodzą na pracę zdalną (nie wiem jak jest w Warszawie, nie śledzę). Działalność hotelowa ledwo dyszy. Czarno to widzę.
Dnia 2021-09-17 o godz. 13:10 ~11 napisał(a): > Aktualnie to trudno mówić o działalności z prawdziwego zdarzenia. W Katowicach powierzchnie biurowe pustoszeją, firmy które mogą przechodzą na pracę zdalną (nie wiem jak jest w Warszawie, nie śledzę). Działalność hotelowa ledwo dyszy. Czarno to widzę.
Niestety ktoś podziela moje zdanie na temat aktualnej sytuacji spółki. Chazar to ty? Tak się czaisz, czaisz i z zaskoczenia :)
Dnia 2021-09-20 o godz. 09:08 ~11 napisał(a): > Dnia 2021-09-17 o godz. 13:10 ~11 napisał(a): > > Aktualnie to trudno mówić o działalności z prawdziwego zdarzenia. W Katowicach powierzchnie biurowe pustoszeją, firmy które mogą przechodzą na pracę zdalną (nie wiem jak jest w Warszawie, nie śledzę). Działalność hotelowa ledwo dyszy. Czarno to widzę. > > Niestety ktoś podziela moje zdanie na temat aktualnej sytuacji spółki. Chazar to ty? Tak się czaisz, czaisz i z zaskoczenia :)
Nie ja, ja kupowałem, dziwię się, że uczestniczysz w dyskusji z trollem, który ma wiele nicków i nie potrafi czytać sprawozdań, komentując jednocześnie coś co jest znane od kilku dni; jak widać przestraszył nowy narybek i chyba trollowi o to chodziło.