Dokładnie to co poniżej, cytuję: "Wiem. Poprzedniego posta wrzuciłem równo z tobą nie czytając jeszcze twojego. Mam wystawione jedno zlecenie, śmieszne 1000 sztuk to sprzedałem 3 sztuki. Kupowali po jednej sztuce żeby podbić kurs na koniec sesji... Te obroty po kilka tysięcy to chyba ten sam sprzedający i kupujący a obcego zlecenia nie tykają..."
Dnia 2021-09-15 o godz. 13:40 ~11 napisał(a): > Dokładnie to co poniżej, cytuję: > "Wiem. Poprzedniego posta wrzuciłem równo z tobą nie czytając jeszcze twojego. Mam wystawione jedno zlecenie, śmieszne 1000 sztuk to sprzedałem 3 sztuki. Kupowali po jednej sztuce żeby podbić kurs na koniec sesji... Te obroty po kilka tysięcy to chyba ten sam sprzedający i kupujący a obcego zlecenia nie tykają..."
Ostatnie obroty to w większości nie animator, czyli DM Pekao, ale te po 1 szt robi raczej ktoś, kto uważa, że jest bezkarny.
Dnia 2021-09-15 o godz. 13:45 ~Chazar napisał(a): > Dnia 2021-09-15 o godz. 13:40 ~11 napisał(a): > > Dokładnie to co poniżej, cytuję: > > "Wiem. Poprzedniego posta wrzuciłem równo z tobą nie czytając jeszcze twojego. Mam wystawione jedno zlecenie, śmieszne 1000 sztuk to sprzedałem 3 sztuki. Kupowali po jednej sztuce żeby podbić kurs na koniec sesji... Te obroty po kilka tysięcy to chyba ten sam sprzedający i kupujący a obcego zlecenia nie tykają..." > > Ostatnie obroty to w większości nie animator, czyli DM Pekao, ale te po 1 szt robi raczej ktoś, kto uważa, że jest bezkarny.