• OpenFin i jego potencjał Autor: ~Open [37.248.208.*]
    To pikuś przy poniższym.

Tutaj macie pigułkę

https://m.imgur.com/oq7f93h

Mowa o najbardziej niedoszacowanej - wg mnie i wielu innych analityków- spółkę GPW czyli RANK PROGRESS.
    RNK ma C/WK na poziomie 0,2 przy C/Z 1,6.
    Czyli jak to ObserwatoR napisał- kupujemy euro za złotówkę :)
    Spółka działa w obszarze nieruchomości, a jej aktywa są niedowartościowane.
    Spolkę jeszcze nie dotknęła hossa deweloperki i jej potencjał wzrostu to jakieś 500% do wartości godziwej, a 1000% do realnej.
    Ostatnio Plaza miała rajd, a jej wk i c/z są ujemne, więc pomyślcie co tutaj dopiero może się dziać.
    Tyle fundamentów.
    Co do techniki, to od dłuższego czasu trwa akumulacja, na co wskazuje współczynnik a/d. Właśnie mamy wybicie z 3 miesięcznej konsolidacji, górą, na wysokich obrotach, a wiadomo co to oznacza.

Aktualny kurs 2,96zl, WK to 12zl, realna, niezaniżona to 15zl.
    Powyżej 4zl wejdzie w spółkę zapewne wiele funduszy, a przy kwocie 6zl zauważy ją pewnie ulica i wtedy już cena dwucyfrowa to kwestia dni.

Podaje typ ObserwatoRa, bo może nie wszyscy go widzieli, a wiadomo, że lepiej wcześniej otworzyć potencjalną pozycję niż później.

Nie mam w zamiarach rekomendacji kupna czy sprzedaży, ale zerknijcie na spółkę, bo wg mnie mega warto.
  • Re: OpenFin i jego potencjał Autor: ~Spadaj [178.42.180.*]
    Leszczu. Dużo jest spółek lepszych od tej padaki o której bredzisz. Zawisłeś, to cierp.
  • Re: OpenFin i jego potencjał Autor: ~Jaro [195.117.19.*]
    Weź kredyt w openie i dokup tych akcji które tu polecasz a zarobisz.
  • Re: OpenFin i jego potencjał Autor: ~Ken [84.64.192.*]
    Może lepiej GN. GN rośnie to open też rośnie. GN spada topen spada niżej. Co to k wa za spółka jest?
  • Re: OpenFin i jego potencjał Autor: pseudobankier [45.90.3.*]
    Jak Ja uwielbiam tych dobrych ludzi, co podsyłają nam inwestorom w która spółkę wejść, by zarobić pieniążki. Uwielbiam Was i te wasze wpisy, gdzie nie wejdę na forum to rankorogress itp itd. Zastanawiam się tylko, ilu ludzi się na to nabiera ?
  • Re: OpenFin i jego potencjał Autor: ~funkygamer [31.60.144.*]
    Dnia 2021-09-12 o godz. 12:41 ~Open napisał(a):
    > To pikuś przy poniższym.
    > >
    > > Tutaj macie pigułkę
    > >
    > > https://m.imgur.com/oq7f93h
    > >
    > > Mowa o najbardziej niedoszacowanej - wg mnie i wielu innych analityków- spółkę GPW czyli RANK PROGRESS.
    > > RNK ma C/WK na poziomie 0,2 przy C/Z 1,6.
    > > Czyli jak to ObserwatoR napisał- kupujemy euro za złotówkę :)
    > > Spółka działa w obszarze nieruchomości, a jej aktywa są niedowartościowane.
    > > Spolkę jeszcze nie dotknęła hossa deweloperki i jej potencjał wzrostu to jakieś 500% do wartości godziwej, a 1000% do realnej.
    > > Ostatnio Plaza miała rajd, a jej wk i c/z są ujemne, więc pomyślcie co tutaj dopiero może się dziać.
    > > Tyle fundamentów.
    > > Co do techniki, to od dłuższego czasu trwa akumulacja, na co wskazuje współczynnik a/d. Właśnie mamy wybicie z 3 miesięcznej konsolidacji, górą, na wysokich obrotach, a wiadomo co to oznacza.
    > >
    > > Aktualny kurs 2,96zl, WK to 12zl, realna, niezaniżona to 15zl.
    > > Powyżej 4zl wejdzie w spółkę zapewne wiele funduszy, a przy kwocie 6zl zauważy ją pewnie ulica i wtedy już cena dwucyfrowa to kwestia dni.
    > >
    > > Podaje typ ObserwatoRa, bo może nie wszyscy go widzieli, a wiadomo, że lepiej wcześniej otworzyć potencjalną pozycję niż później.
    > >
    > > Nie mam w zamiarach rekomendacji kupna czy sprzedaży, ale zerknijcie na spółkę, bo wg mnie mega warto.

pal gumę już z tym burakiem obserwatorem na początku września pisał uciekać z gnb a wchodzić w mrc i co mrc od tamtej pory 10% w plecy... powinni wam zakazać pisać posty na forum
[x]
OPENFIN 0,00% 0,05 2023-02-02 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.