Sorry, ale błysków poezji i inteligencji tu nie zauważyłem. Była mądra część zarządu PEKAO, która nie zrobiła świnstwa i odeszła.... Temat się jeszcze będzie długo ciągnął ale obecnie nie chciałbym być Prezesem PEKAO ( tak - miał Pan rację - straciliście reputację - jeśli Leszek tego nie udowodni - skromny Mike z forum to zrobi !)
Czasami taki kloszard, alkoholik - jak ja - przyspieszał decyzję Boga. Tym razem nic nie zrobię, hehe - Bóg to zrobi za mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
To zobaczymy... Czas na wszystko nadejdzie - widzę Pisowcy, że jednak przed skromnym Mike macie respekt? I bardzo dobrze, bo znam Naród Polski - ale nigdy nie mam prawa przemawiać w jego imieniu - ale mogę przemawiać jako zwykły Janko Muzykant...
Mike, nienawiść zgubi Ciebie daruj już, szkoda zdrowia i czasu. Szlag trafia gdy widzisz GNB na górce i obroty 20-30 baniek dziennie, każdego by trafiło. GH też maksy i niektórzy piszą, że to początek na GH, będzie 4-5 złociszy. Prezes PEKAO nic do gatki nie miał, kazali to wziął i tyle. A który bank miał przejąć?
Zgadzam się - ale czemu miało to udrzerzyć w akcjonariouszy Idei ? Gdzie tu uczciwość ludzka? Ja im odpuściłem - niech się cieszą z moich 100 tysięcy złotych - ja wiem, że jest to barbarzyństwo ale jestem za słaby, żeby krzyczeć, że kradną.