• MOI UKOCHANI PISOWCY! Autor: ~mike75 [188.47.76.*]
    Ja tam mam w miarę czyste sumienie i te sumienie mnie nie gryzie - a jak z tam z Wami?
    Wolę stracić np. 100 kPLN w czystej walce niż w brudnej walce zarobić kilka milionów - jeśli jeszcze wyprowadzicie Polskę z UE, Naród Wam tego nigdy nie przebaczy! Idea to mały pikuś, tylko kilkadziesiąt tysięcy poszkodowanych ale już 30.12.2020 pokazaliście, że jesteście PONAD PRAWEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: MOI UKOCHANI PISOWCY! Autor: ~mike75 [188.47.76.*]
    W swoim czasie... Wszystko w swoim czasie - narazie najważniejsze, żeby Komisja Europejska poznała prawdę ale dla mniejszościowych - nie poddawajcie, tu będą kiedyś pieniądze!
    Pruski z LC mam nadzieję, że przesłali swoją wersję dokumentacji do Komisji Europejskiej - oni są mądrzejsi niż ja i mam nadzieję, że działają również w naszym imieniu ( tak napisali w spr, fin, Getin Holding ) - jeśli Bóg pozwoli, będą z tego jeszcze dobre pieniądze - choć nie o to mi chodzi...
  • Re: MOI UKOCHANI PISOWCY! Autor: ~noe_pan [94.254.146.*]
    JAKIE TY MASZ CZYSTE SUMIENIE ZŁODZIEJU ?!?!?!??!

ZAINWESTOWAŁEŚ W BANK, KTÓRY OKRADŁ EMERYTÓW WCISKAJĄC IM PODSTĘPNIE OBLIGACJE GATBACKA, A TERAZ MASZ CZELNOŚĆ PISAĆ O "CZYSTYM SUMIENIU" ???????

TRZEBA BYŁO POMYŚLEĆ !!! ZMUSIŁ CIE KTO DO KUPIENIA TYCH AKCJI ????
    ZACHCIAŁO SIĘ BRUDNYCH PIENIĘDZY, CO ...
    Słąbe to - wysil się lepiej!
    PISOWCY - oczekuję od Was bardziej tęgiej głowy niż ten "noe pan"!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: MOI UKOCHANI PISOWCY! Autor: ~89 [89.73.137.*]
    Nudzisz i przysypiasz.
    To już wolę CCCP ( go nawet cenię ) czy taaa ( też Pisowiec - ale ma tzw. kulturę człowieka ) - Pisowcy - kogo Wy przeciw mnie wyslaliście? Jakiegoś prostaka,który obraża imię "NOE"?
  • Re: MOI UKOCHANI PISOWCY! Autor: ~89 [89.73.137.*]
    Bla, bla, bla. Pierdu, pierdu.
[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.