Ja tam mam w miarę czyste sumienie i te sumienie mnie nie gryzie - a jak z tam z Wami? Wolę stracić np. 100 kPLN w czystej walce niż w brudnej walce zarobić kilka milionów - jeśli jeszcze wyprowadzicie Polskę z UE, Naród Wam tego nigdy nie przebaczy! Idea to mały pikuś, tylko kilkadziesiąt tysięcy poszkodowanych ale już 30.12.2020 pokazaliście, że jesteście PONAD PRAWEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W swoim czasie... Wszystko w swoim czasie - narazie najważniejsze, żeby Komisja Europejska poznała prawdę ale dla mniejszościowych - nie poddawajcie, tu będą kiedyś pieniądze! Pruski z LC mam nadzieję, że przesłali swoją wersję dokumentacji do Komisji Europejskiej - oni są mądrzejsi niż ja i mam nadzieję, że działają również w naszym imieniu ( tak napisali w spr, fin, Getin Holding ) - jeśli Bóg pozwoli, będą z tego jeszcze dobre pieniądze - choć nie o to mi chodzi...
To już wolę CCCP ( go nawet cenię ) czy taaa ( też Pisowiec - ale ma tzw. kulturę człowieka ) - Pisowcy - kogo Wy przeciw mnie wyslaliście? Jakiegoś prostaka,który obraża imię "NOE"?