Cokolwiek co może w przyszłości pomóc mi i Markowi55, zapraszam do kontaktu na adres babciaciecierka@gmail.com
Ja trochę mam swoich informacji itd jednak wszystko co pomocne, będę wdzięczna :) uwagi, sugestie, spostrzeżenia, nietypowe sytuacje, powiązania, wszystko.
Pozdrawiam cieplutko wszystkich ;) i z góry dziękuję za pomoc
Zwracam uwagę, prezes sam powiedział że nie do końca dopilnowali umowy sprzedaży 65ml akcji po 0,11g nie zbezpieczajac braku możliwości sprzedaży pocenie dużo niższej jaka była w tym czasie na giełdzie to jest około 0.6ogr a gdzie leży prawda , czy nie dopilnowali czy też nie chcieli dopilnować, tylko szkoda że akcjonariuszy maja za nic ,to też teraz zbierają tego owoce w postaci nie przychylnych kometarzy
Na przykłąd tu film dubjela (pato streamer) gdzie są urywki jak zwiedza fabrykę Excellence: https://youtu.be/GVTEDK0jlo4?si=z7xVNdUvIYuB1ywO&t=279 Lepsze to niż beton w telewizji. firma trafia w ten sposób do nowych odbiorców. kto poniżej 30 roku życia ogląda tv? a tak to przez takich pato streamerów dociera ona do odbiorców