Zobaczcie historyczny wykres , od 2016 . To jakby 5 letnia konsolidacja. Wczorajszy wzrost prawie niewidoczny. 15 zl to miesięczny cel bez infa . Rozwiązanie rezerw będzie w raporcie za 3 lub 4 kw.
Bank notowany byś nawet 125 zł za akcję wiadomo że były emisję po drodze ale to nie zmienia faktu że akcje mogą być po 30-50 zł tym bardziej że razem z pfr będą uczestniczyć w finansowaniu farm na Bałtyku i nie zapominajmy że PKN jest ich akcjonariuszem
Nie twierdze że leszcz taki obrót wygenerował, mógł to zrobić grubas ale Ci też zapewne spekuluja. Jeżeli to spekulacja to jak kurs wystrzelił tak równie nagle spadnie
Wzrosty są ponieważ jakiś duży podmiot wszedł do gry, dowiemy się za jakiś czas kto to ale wtedy cena będzie już powyżej 20 PLN pewnie. Bank od lat ubijał dno a ja nakupiłem tego bardzo dużo, nawet więcej niż bym chciał bo cena atrakcyjna a obroty jak w warzywniaku. Więc jak wczoraj zobaczyłem kurs po sesji to myślałem, że nie ta spółkę kliknąłem. Reasumując nikt nie podbija kursu kilkoma bańkami na niepłynnym papieże żeby się wysypać zaraz bo to się nie uda, tu musi być jakieś info w grze albo to mityczne wezwanie się szykuje.