• @ANDRZEJKU-czekamy Autor: prof_wiatr [95.49.168.*]
    Napisz bo nudno.
    1.ile kupiłeś Kilo Budimexu, bo pisałeś, że min 500szt, coś się zmieniło ?
    2. Jakie paczki Asbisu kupujesz?
    Nadal po 5k ?
    3. O SZAR nie pytam, tam podobno masz wielki zysk, ale ja nie śledzę, a ty o tym piszesz.

Ps. O Ego nie pytam, bo wszyscy widzą !!!

• Re: @ANDRZEJKU-czekamy Autor: ~Nobody [37.47.6.*]
    Profesorze, kompromitujesz się. Zaglądam ostatnio na kurs max raz dziennie, na fora to jak znajdę chwilę na komórce... A tu ta sama rzeźnia. Wpuścić was na ring, to się pozarzynacie. Ludeczkowie mili, wszyscy mamy ten sam cel, wzrost kursu czyli wzrost ilości hajsu na koncie. Nie dajmy się zPiSić do końca. Howgh.
  • Re: @ANDRZEJKU-czekamy Autor: maskopatol [188.146.169.*]
    O ile wszyscy mamy ten sam cel:)
  • Re: @ANDRZEJKU-czekamy Autor: ~Remek [37.248.158.*]
    Dokładnie, cenna uwaga! Czy prof. z wiatrami interesuje wzrost Asbisu?! Wytłumaczę wam: w długim horyzoncie nawet tak ale po drodze chce on naklepać tyle kółek ile wlezie. Oczywiście profesorek ten ścieerwistyczny proceder nazywa day traidingiem. To jak złodzieja nazywać samozwańczym medadzerem cudzych pienìedzy. Tak czy siak ktoś jest wyyyebany z kasy aby on zarobił!
    Bredzisz. Data trading to tak samo legalna forma inwestowania jak każda inna. Zapisz się do PIS-, znajdziesz tam kolegów. Nie pozdrawiam, brzydzi mnie takie szczucie na ludzi.
    Miało być Day trading, słownik "pomógł". Nadal nie pozdrawiam.
  • Re: @ANDRZEJKU-czekamy Autor: maskopatol [188.146.169.*]
    Akurat profesor od wiatrów do DT dodał naganianie, a to już jest niskich lotów.
  • @nobody Autor: fif_111 [178.43.16.*]
    inaczej się rozmawia z Toba, a inaczej z kimś kto pod fazę swego kółka dobiera słowa.
    albo apeluje o merytoryczne rozmowy i zakłada tenże wątek n-ty raz.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.184.240.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: @ANDRZEJKU-czekamy Autor: prof_wiatr [95.49.168.*]
    Drodzy Chłopcy i Dziewczynki, mogę mam akcje, i stale powiększam ich ilość.
    Na tej spółce śa spółdzielnie, kółka wzajemnej adoracji, naganiacze różnej maści, ludzie przegrani, ludzie w wybujałym Ego itd.
    Dyskusje są coraz bardziej od czapy.
    Mnie to zaczyna bawić.

Ps. Mogę założyć się , że mam więcej akcji niż wielu z Was.
    Ale to nieistotne.
    Popatrzcie co piszecie, czy to ma jakiekolwiek znaczenie?
    Dzisiaj pora na Andzrejka, wczoraj był Rysio, itd......

Przyjmuje zakłady w niedzielę po 20 jaki wrócę do domu z łódki.

• Re: @ANDRZEJKU-czekamy Autor: ~Gargamel [37.47.19.*]
    Tu zapowiada się decydujące rozdanie czyli można rzec - ani kroku w tył.
    Technicznie kurs wisi dosłownie na podparciu trendu wzrostowego .
    Było długo w bok może nawet zbyt długo bo sądząc po emocjach które wielu ujawniło w swoich wypocinach mają już poniekąd dość zabawy w kotka i myszkę jaką od kilkunastu tygodni serwuje prowadzący ku uciesze weteranów bojów w giełdowym młynie.
    Do końca chce utrzymać niepewność i zwątpienie tylko po to aby jak największą liczbę nieświadomych wysadzić z pociągu.
    Na W1 jest formacja trzech czarnych kruków lub żołnierzy po której powinno być odreagowanie w górę tym bardziej ,że straszyli a jednak wsparcie się obroniło.
    Lekko w górę bez euforii o wielkich poziomach docelowych i chyba na mniejszym wolumenie,bo to co złowili na wytrząchaniu szybko nie trafi do giełdowego obiegu.
    Znów przydługo ale spokojnie przynajmniej zapodałem.
  • Re: @ANDRZEJKU-czekamy Autor: ~Kataryniarz [81.15.172.*]
    Gościu tutaj szkoda pisać bo nałykali się towaru jak szaleju same moczymordy i patałachy .
    Nawet jak się będziesz bardzo uczciwie starał to i tak twoje dobre chęci obrócą się w goo..no bo spaczonej psychiki tych elementów nie jesteś w stanie poprawić.
  • Re: @ANDRZEJKU-czekamy Autor: ~Rysiek [87.206.225.*]
    Na dziennym jak i na tygodniowym wyprzedany
  • Re: @ANDRZEJKU-czekamy Autor: ~Andrzej [37.225.10.*]
    Coś pseudoprofesorek zaczął bredzić wczoraj
    Jaki Szary? Nawet do tej pory nie wiedziałem,że taka spółeczka istnieje i umarłbym w nieświadomości gdyby nie post tego zapowiadacza cen na rożnych spółkach.
    Profesorku Budimex i zakupy na nim były wiele miesięcy temu.
    Chciałem kupić od Ciebie 500 sztuk akcji na umowę notarialną ale po mojej propozycji zamilkłes na kilka tygodni i tak zakończyła się Twoja buńczuczność.
    Jeśli chodzi o Ego to nie widzę nikogo kto by używał tytułu naukowego na forum GPW a jeśli go masz w co wątpię to nie sądzisz , że jesteś jedynym z takim tytułem w Polsce na bankierze.
  • Re: @ANDRZEJKU Autor: prof_wiatr [95.49.168.*]
    Tak jak już pisałem proponuje ci prosta sprawę.
    Piszesz o Asbisie i Budimexie, jaki jesteś gość.
    OK.
    Wiec ja tak od 8: 40 do 8: 50 wystawie swoje akcje, na Budujecie i Aspisie.
    Cene za jaka wystawie podam 0 8:35 bo nie wuem jaka bedzie kolejka.
    Ty zrób podobnie.
    OK?
    Bo tak mi się wydaję, że Ty cały czas trochę szpanujesz o tych tysiącach akcji.
    A ja dodatkowo po stronie kupna też wystawie takie samo zlecenie jak ty po stronie sprzedaży.
    Tylko nie pisz, że będziesz u dentysty jak poprzednio.
  • Re: @ANDRZEJKU Autor: ~Andrzej [37.225.0.*]
    Szpanujesz pseudoprofesorku a nie wiesz nawet czy masz Asbis czy Apis.Juz raz Cię poprawiałem w maju ,e ta spółka to Asbis ale wtedy dopiero ja kupowałeś więc mogłeś nie wiedzieć jak się nazywa
    Pokaż mi lepiej gdzie pisałem , że mam spółkę Szar kłamczuszku i że na niej zarabiam.
    Spółka Budimex to mnie prehistoryczne zdarzenie , sprzedałem je jak zaczęła spadać poniżej 300 zł wbrew Twoim zapowiedziom ceny powyżej 320 zł a zaliczyła 270 zł lub jeszcze niżej ale już tego nie obserwowałem z powodu braku zainteresowania spółką,której nie mam akcji
    Mogę wystawić tylko akcję Asbisu rano z ceną 66,66 zł po stronie S ale tylko z jednego Domu Maklerskiego będzie to ok 39 k akcji resztę ok 6 k akcji mam w drugim DM a tam za dużo papraniny z cofaniem akcji
    Mogę wystawić tylko akcję Asbisu rano z ceną 66,66 zł po stronie S ale tylko z jednego Domu Maklerskiego będzie to ok 39 k akcji resztę ok 6 k akcji mam w drugim DM a tam za dużo papraniny z cofaniem akcji
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. znowu uciekasz, a kto będzie widział akcje po 66,66zł?, wystaw na kilkanaście minut w cenie widocznej dla wszystkich.
    2. Ja wystawie w najniższej cenie sprzedaży (pomijając PKC) bo tam jak zwykle zbierze się grono badające rynek, a po 8:55 wycofam zlecenie WIDOCZNE.
    3. Jak widać o Budimexie nie masz wielkiego pojęcia, bo w ty m roku da zarobić tylko z samej dywidendy( 16,70+14,90= 31,60zł brutto). A ty jak zwykle szpanujesz kółeczkami. I tu spokojnie będzie do końca roku 360zł. ZOBACZYSZ.!!!
    Ja na Budimexie ma ok 3k i jestem zadowolony, bo z samej dywidendy w tym roku będę maił ponad 90k , a przy kursie 308 mam 8% zysku.
    Ps. o 8:40 napisze po ile wcisnę się w oferty sprzedaży.
    swoją drogą , ja nie potrafię wystawić zlecenia sprzedaży po 66,66zł, a w tym zakresie można zrobić zlecenie np po 66,60, WIĘC ZNOWU BAJKA !!!!

• Re: @ANDRZEJKU Autor: ~Andrzej [37.225.51.*]
    Da zarobić?31 zł brutto przy cenie jak piszesz ponad 320 zł to zaledwie 10 procent Sprawdź ile inne spółki dały dywidendy jest mnóstwo które dały powyżej 10 procent.
    Zobacz OPTeam i ile dał mi zarobić na 3 k akcji czyli zaangażowaniu ok 100 k zł.
    Piszesz że Budimex dał zarobić 16 zł w pierwszym półroczu 2021 szkoda ,że nie dopisaleś,że w tym czasie akcje spadły o 50 złotych.
    Napisz kiedy będzie te 360 zł bardziej konkretne
    Moje akcje po 66,6 będzie mógł każdy zobaczyć na grze giełdowej od ok 8 30 do 8 ,59 lub dłużej.
    Trochę infantylny jesteś,zachowujesz się jak dziecko w przedszkolu,które żeby się dowartościować pokazuje sobie coś co ma...w spodenkach,ale jak sprawi Ci to radość możesz pokazać, widać lubisz być ekshibicjonixxxxx
  • Re: @ANDRZEJKU Autor: ~Głossumienia [81.15.172.*]
    ..o a to ciekawe inwestor z pseudo tytułem naukowym pakuje swój > potężny
  • Re: @ANDRZEJKU Autor: ~Andrzej [37.225.46.*]
    Pseudo profesorku
    Nie interesuje mnie jaką ilość akcji masz której spółki ale jak podwyzszysz tym swoje Ego to możesz wkleić ale nie obiecuję, że zobaczę
    Dla mnie bardziej wartościowym akcjonariuszem będzie ten co będzie miał nawet kilkaset sztuk akcji ale nie będzie pisał bzdur wyssanych z palca odnośnie ceny i zysków Asbisu ,co niestety Ty często robisz.
    Twoje prognozy cenowe tutaj i na Budimexie mają zerową sprawdzalność.
    Wystawię swoją ilość akcji Asbisu z jednego DM żebyś nie myślał, że nie jestem słowny,a Ty zrobisz co będziesz chciał
    No to czekam !!!
  • Re: @ANDRZEJKU Autor: ~Andrzej [37.225.30.*]
    Masz wstawiłem 38 125 akcji po 66,6 zł
    Trochę sobie zostawiłem żeby w razie czego zamienić na kryptowalute
    Od połowy czerwca wolę bawić się kursem ETH tam można dziennie zarobić te 10 procent na które na Budimexie musisz czekać cały bo rok.
    Ma razie bawię się 10-20 procentami mojego kapitału a to co zarobię tam inwestuję w nowe akcje Asbisu.Dlatego nie mogę napisać jakie ilości akcji Asbisu kupuję, wszystko zależy od zysku na kryptowalutach,raz jest to 100 raz.moze być tysięc.
  • Re: @ANDRZEJK- Autor: prof_wiatr [95.49.168.*]
    Profesorze bajeru !!!
    Ciekawe jak system przyjął ci zlecenie sprzedaży po 66,66zł , ha ha ha
    Ja czegoś takiego NIE WIDZĘ !!!
    Może ktoś widzi ???/

Ok ja wystawiam 20 111 po 24,50 i ja to widzę., jak ktoś mnie zasłoni to zejde niżej, ale wielkości nie zmienie.
    Ps. znowu nawijasz makaron na uszy !!!!
  • Re: @ANDRZEJK- Autor: ~Andrzej [37.225.62.*]
    Czytasz że zrozumieniem pisałem 66,6 zl
    Widzę po 60,00 zł 700szt
    po 70,00 zł 2000szt.
    Mistrzu !!!
    42 000,00
    1
    0,32 %
    79,00
    2 000

A teraz zmiennie na 20,55 20111szt
    no pojawiła się ale po 66,60 to po co pitalisz i wprowadzasz ludzi w błąd ?
    Ok, koniec zabawy, pora brać się do pracy.
    Zdejmuje zlecenie sprzedaży.

I PAMIETAJ NIE PISZ, JUŻ , ŻĘ NIE MAM AKCJI !!!
    Dla mnie.mozesz mieć milion akcji
    Ani mnie to grzeje ani chłodzi
    To raczej Ty pisałeś że nie mam akcji o jakich pisałem
    To nie moja wina że.pojawilo się po pół godzinie od zlecenia
    Nie wiem czemu sam ich nie widzę bo mam zablokowane w Dm
    Zmienię na 36,6
    Może wtedy wskoczą
  • Re: @ANDRZEJK- Autor: ~Fghh [89.66.149.*]
    To kto ma wiekszego?
    NIE CHODZI KTO CO MA , ALE NIE LUBIE TWIERDZENIE, ŻE KROS NIE MA.
    TROCHE ZAUFANIA!!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [80.255.13.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    To teraz czekam na przeprosiny,że nie mam akcje o czym pisałeś pół godziny temu...
    Czekam żebyś to odszczekal
  • Re: @ANDRZEJK- Autor: ~poćciwizna [80.255.13.*]
    Patrzcie na wykres rozchylonych pośladów i wyciągajcie wnioski
    Moje akcje widziałeś, i pewnie inni też?
    Za co mam cię przepraszać?
    Kończę, bo muszę brać się do roboty.
    Dzisiaj, PZU, PEKAO, BUDIMEX, a przede wszystkim DATAWALK.
  • Re: @ANDRZEJK- Autor: ~Rudy [81.15.172.*]
    Jak samopoczucie posiadaczy przed wybiciem .
    Będzie obsuw pod własnym ciężarem bo tu pycha dominuje a ta kroczy zawsze przed wtopą.
[x]
ASBIS -1,51% 68,70 2026-05-15 16:15:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.