Mogę wystawić tylko akcję Asbisu rano z ceną 66,66 zł po stronie S ale tylko z jednego Domu Maklerskiego będzie to ok 39 k akcji resztę ok 6 k akcji mam w drugim DM a tam za dużo papraniny z cofaniem akcji
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. znowu uciekasz, a kto będzie widział akcje po 66,66zł?, wystaw na kilkanaście minut w cenie widocznej dla wszystkich.
2. Ja wystawie w najniższej cenie sprzedaży (pomijając PKC) bo tam jak zwykle zbierze się grono badające rynek, a po 8:55 wycofam zlecenie WIDOCZNE.
3. Jak widać o Budimexie nie masz wielkiego pojęcia, bo w ty m roku da zarobić tylko z samej dywidendy( 16,70+14,90= 31,60zł brutto). A ty jak zwykle szpanujesz kółeczkami. I tu spokojnie będzie do końca roku 360zł. ZOBACZYSZ.!!!
Ja na Budimexie ma ok 3k i jestem zadowolony, bo z samej dywidendy w tym roku będę maił ponad 90k , a przy kursie 308 mam 8% zysku.
Ps. o 8:40 napisze po ile wcisnę się w oferty sprzedaży.
swoją drogą , ja nie potrafię wystawić zlecenia sprzedaży po 66,66zł, a w tym zakresie można zrobić zlecenie np po 66,60, WIĘC ZNOWU BAJKA !!!!