od ponad roku nie bawię się już w giełdę bo to walka z wiatrakami, uda się raz, drugi albo i nie, ale docelowo i tak kończysz z niczym. Z "szulernią" w białych kołnierzykach nie da się wygrać.
ps. o dziwo od tego czasu mam kupę kasy i nie narzekam he he :)
widzisz synu... aby zarabiac trzeba nabrac doświadczenia.. ja gram od początku giełdy.... tez traciłem.... ale to były jakieś tysiace... teraz od 1,5 roku gram osrzej 120 000 w giełde włozyłem... Nie zapeszam ale teraz mam 233 000 zł.. Oczywiście gram ostrożnie...
Dnia 2021-09-04 o godz. 18:19 ~jurul napisał(a): > widzisz synu... aby zarabiac trzeba nabrac doświadczenia.. ja gram od początku giełdy.... tez traciłem.... ale to były jakieś tysiace... teraz od 1,5 roku gram osrzej 120 000 w giełde włozyłem... Nie zapeszam ale teraz mam 233 000 zł.. Oczywiście gram ostrożnie...
zabawne :)))))) ze z taka kasa pojawiles sie na forum bankier pl ci games he he ... bujaj dalej w oblokach .... gielda to maszynka do okradania drobnych inwestorow ku przyzwoleniu politykow ... sprobuj cos zmienic w sejmie w sprawie przepisow jakie obowiazuja na GPW buchchaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... a nie prierd.....