• Powtarzają scenariusz Autor: ~edgar [188.147.100.*]
    ...wczorajszego wyleszczania na GNB po 9 rano. Odbiorą wam to co jest do odebrania przy dolnych widłach i później kurs wróci do ostatniej normy.
  • Re: Powtarzają scenariusz Autor: ~Ali [89.65.217.*]
    Ewidentnie powoli zbierają od ludzi ze słabymi nerwami. Na poziomie dopiero 2zł zacznie się jakiś tu ruch bo kupcy powoli odbierają na niskich pułapach. Sam dokupilem teraz za 15,15 bo wiem że sie znajdą tacy co sprzedadzą.
  • Re: Powtarzają scenariusz Autor: ~edgar [188.147.100.*]
    Też dzisiaj dobrałem, bo jak widzę panikę, to kupuję. Wczoraj dobierałem Noble w panicznej wyprzedaży. dzisiaj też tam obstawiłem trochę po 0,384, ale tam paniki dzisiaj nie było. Poczekamy - zobaczymy co z OPF i to pewnie już jutro.
  • Re: Powtarzają scenariusz Autor: ~Max [85.221.128.*]
    dzis pojechali po bandzie i ładnie zebrali od panikarzy :-)
  • Re: Powtarzają scenariusz Autor: ~greg2 [37.77.159.*]
    No panowie obyście mili rację a nie wyszli na troli naganiaczy...
  • Re: Powtarzają scenariusz Autor: ~edgar [188.147.100.*]
    Trolle przede wszystkim w czasie sesji piszą o wodospadach, albo o złotym Graalu, w zależności od oczekiwanego kierunku kursu.
    Większość drobnicy na to się nabiera, Są też podręcznikowi inwestorzy, którzy są bardzo łatwym łupem. Jak chronią swój portfel przed stratami, to najczęściej w takich momentach straty ponoszą, zwykle mniejsze, ale są wykorzystywani do potwierdzenia obrotami obranego kierunku.

• Re: Powtarzają scenariusz Autor: ~Paweł [188.146.161.*]
    Dziś zasiali strach, jak spółka leciała na dół ponad 10% na minusie. Zebrali i jutro znów ładne w górę... Spółka tania jak barsz i lekka jak piórko :)
[x]
OPENFIN 0,00% 0,05 2023-02-02 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.