Zbija kurs i ustawia się na kolejne kółko grupa która hamowała i zbierała przy ok 20,50-23 zł. Myślałem że tu cashuje się konkretny kapitał, a to tylko spółdzielnia inwalidów giełdowych, która od tygodni nie potrafi zebrać akcji na PKP Cargo, ale tam jest zupełnie inny, twardy akcjonariat. Brali wszystko do 23 zł, więc są prawie w punkcie wejścia, teraz jadą już tylko na strachu. Już się nie kryją tylko piszą jawnie na forum, straszą że to dopiero początek a cel 18 zł itp. Kończy się amunicja, więc trzeba wejść słabym na psychikę. Dzisiaj pięknie zdołowali na fixingu, jutro z rana leszcze będą sypać na wyścigi. I o to tu chodzi, zjedzie do tylu, na ile pozwolą słabe rączki. A niestety, rączki są tutaj wyjątkowo słabe, mnóstwo popłu**yn po MRC itp. CZYTAJCIE FORUM, kto co pisze, już nawet twardziele jak Rysiek zaczynają wątpić i być może są bez akcji, i to im chodzi. Dopóki leszcze będą sprzedawać zamiast kupować, dotąd będzie zjazd.
Maskopatol nie wierz donbiemu, ja jestem z tych co ich nic nie rusza. A donbi zmienia narrację co chwila. Wczoraj naganial na spadki i straszył Jacula grochowina, dzisiaj musiał kupić po 24,6 i teraz jest już niepewny czy nie zjedzie dalej to nagania na stop zjazdu. Ale trzeba przyznać że też umiejętnie to robi i elokwentnie hehehe
Dnia 2021-08-31 o godz. 19:52 ~Rysiek napisał(a): > Maskopatol nie wierz donbiemu, ja jestem z tych co ich nic nie rusza. A donbi zmienia narrację co chwila. Wczoraj naganial na spadki i straszył Jacula grochowina, dzisiaj musiał kupić po 24,6 i teraz jest już niepewny czy nie zjedzie dalej to nagania na stop zjazdu. Ale trzeba przyznać że też umiejętnie to robi i elokwentnie hehehe
to po co te wrzuty o 7 spadkowych sesjach i bankrucie? tam już ironii nie było, hmmm no nie wiem Rysiek w co Ty grasz
Fifi słuchaj, nie wyczules ironi w pytaniu czy to bankrut znając prognozę na 74 mln$ zysku netto? No to słabo... 7 sesji spadkowych to fakt, a pytanie czy bankrut jest jak najbardziej na miejscu po takim rajdzie w dół
"ja to wiem, Ty to wiesz, ale inni mogą nie zajarzyć, bo nie było żadnych wyjaśnień" A tu się zgadzam Rysiek. To tak jak Ty mnie poprosiłeś, żebym plotki o dystrybucji Apple nie powtarzał, która była wytykaniem kłamstwa czeladnikowi. Ktoś bez wiedzy nie ma prawa rozumieć ironi.
Wiesz jak jest. Ja się drugi raz nabrać nie dałem, ale za pierwszym razem już tak - nie znamy się, więc w sumie miałem prawo. A co mówić o jakichś nowszych użytkownikach? Ja po tym Twoim dzisiejszym wpisie dwa razy IP sprawdziłem:)
7 sesji czerwonych z rzędu... To chyba bankrut? Autor: ~Rysiek [87.206.225.*] 2021-08-31 15:40 Czytam wyniki i prognozy niestety chyba jakiegoś pecha mam, bo gdzie nie pójdę to dzieją się kuriozalne i niestworzone rzeczy z kursem. Widzisz alior? Ostro pod wyniki, które były takie sobie, realizacja 1 dzień i dalej jazda w górę. Tutaj to jest szulernia z merca i xtb jednakże
Fifi ale się uśmiałem hahah, a to żeś wyciągnął zbyt daleko idące wnioski z mojego posta... Następnym razem zastanowię się 2 razy zanim coś napisze, bo tu widzę dużo biegłych w piśmie hahah
Liczyłem na większy odzew a propos tego co napisałem, szkoda... Kilka osób ma podobne przemyślenia bo pisało dzisiaj o tym samym, ale na razie nie w tym wątku. Nie wiem Rysiek czy wyszedłeś czy nie bo się nie przyznasz, ale jest oczywiste że się trzęsiesz, i dokładnie o to im chodzi. Ja obstawiam że tak, na 100%. To co pisałeś to nie był żart ani ironia, pisałeś że jak przełamie 24,80 zł to sprzedajesz, bo przełamie linię trendu. Teraz mamy 24 zł. Dzisiaj pisałeś że może być nawet 18 zł, po co miałbyś do tylu czekać skoro kupowałeś po kilkanaście, czyli straciłbyś cały zysk. Wiesz mi maskopatol że nie ironizował, ani wczoraj ani dzisiaj... Ale to nieważne, nie chodzi oczywiście o pakiecik Ryśka, ale o wszystkie słabe ręce, których tutaj jest mnóstwo. A patrząc na topniejące zyski i zarobieni mogą je realizować. I O TO WŁAŚNIE IDZIE GRA. Od kilku dni działa tutaj farma trolli którzy mają zasiać zwątpienie u leszczy i zmusić ich do oddania akcji. Jak pisałem, akumulacja była w przedziale 21-23 zł, powoli powinny im się kończyć akcje, ale ile jeszcze mają oczywiście nie wiem. Więc wsiadają słabym na psychę, ja na razie koncertowo, a po dzisiejszym zamknięciu z rana kolejni będą sypać. Do momentu aż słabi będą sprzedawać zamiast kupować, dotąd będzie spadać.
ale czy im się kończą akcje??? czy to nie polega na przerzucaniu między sobą? Póki nie dojdą do poziomu gdzie więcej im ktoś przechwytuje, niż nowych ludzi się łamie, to nie spasują.
Uważasz, że oni wysypują teraz, a potem będą zbierać od niższych poziomów? z takim tonym i domino trąbiącym o dystrybucji
"Jak pisałem, akumulacja była w przedziale 21-23 zł, powoli powinny im się kończyć akcje". Czyli poniżej 23 nie powinno zejść, bo to praktycznie bez zysku?
Dnia 2021-08-31 o godz. 21:59 maskopatol napisał(a): > "Jak pisałem, akumulacja była w przedziale 21-23 zł, powoli powinny im się kończyć akcje". Czyli poniżej 23 nie powinno zejść, bo to praktycznie bez zysku? _______________________________________________________________________________________________________ O super!!!!
A słyszałeś coś o krótkiej sprzedaży?..........Bo mnie coś się obiło o uszy. No, ale jak poniżej nie spadnie, to super. Zanotuje w kajeciku.