Liczyłem na większy odzew a propos tego co napisałem, szkoda... Kilka osób ma podobne przemyślenia bo pisało dzisiaj o tym samym, ale na razie nie w tym wątku. Nie wiem Rysiek czy wyszedłeś czy nie bo się nie przyznasz, ale jest oczywiste że się trzęsiesz, i dokładnie o to im chodzi. Ja obstawiam że tak, na 100%. To co pisałeś to nie był żart ani ironia, pisałeś że jak przełamie 24,80 zł to sprzedajesz, bo przełamie linię trendu. Teraz mamy 24 zł. Dzisiaj pisałeś że może być nawet 18 zł, po co miałbyś do tylu czekać skoro kupowałeś po kilkanaście, czyli straciłbyś cały zysk. Wiesz mi maskopatol że nie ironizował, ani wczoraj ani dzisiaj... Ale to nieważne, nie chodzi oczywiście o pakiecik Ryśka, ale o wszystkie słabe ręce, których tutaj jest mnóstwo. A patrząc na topniejące zyski i zarobieni mogą je realizować. I O TO WŁAŚNIE IDZIE GRA. Od kilku dni działa tutaj farma trolli którzy mają zasiać zwątpienie u leszczy i zmusić ich do oddania akcji. Jak pisałem, akumulacja była w przedziale 21-23 zł, powoli powinny im się kończyć akcje, ale ile jeszcze mają oczywiście nie wiem. Więc wsiadają słabym na psychę, ja na razie koncertowo, a po dzisiejszym zamknięciu z rana kolejni będą sypać. Do momentu aż słabi będą sprzedawać zamiast kupować, dotąd będzie spadać.