Coraz słabszy szrot w zarządzie. To prawda. Tylko obiecanki bez żadnych realnych wyników. Jeśli mamy czekać tylko na wzrost stóp NBP to małe pocieszenie.
Jak w Chinach, to apogeum na bankach wspomagających wysokie technologie OZE a w Polsce BOŚ dumnie nazywany Bankiem Ochrony Środowiska daje pupy za każdym razem i wycena jest 8 zeta a nie 80 zeta to na co liczysz? To Pisowskie rządzi w BOŚ to na co liczysz? Bo jak ukradnie i schowa ładnie temu to jak z nieba spadnie? Ale nie tobie.
Ja mówiłam by zamknąć Mazura, i znowu ostra jazda bez trzymanki, i znowu Mazur w kulisach gry, innej spółki nie chycił się tylko BOŚ, a tyle jest spółek na GPW. Co wie Mazur czego ja Gienia ze Szkoły Rodzenia nie wiem? Co tu na GPW ten Mazur odstawia, piszą że 30 lat na giełdach, ale ja w to nie wierzę, ma informacje i cały ten stary wywiad co robił dla amerykanów, dziwnie trafnie wszystko wie? A ja tyle razy pisałam by go przesłuchać, i te amerykany nie pozwolą. Pamiętam jak Mazur trzymał KGHM na 140 zł tym systemem MATRIX US w 2014, i pisał już wtedy by KGHM weszło w OZE, to Prezydent USA usłyszał 'Wolnoć Tomku w swoim domku"? I KGHM rypnął jak wodospad do 90 zł. GS jest okrutny, ale informacje ma i Mazur ma, i wtedy Prezesy straciły 20 miliardów na KGHM.