• wypłata Autor: ~tojk [89.64.82.*]
    czy w końcu my pośrednicy wymniemy się razem i założymy wspólny plan odzyskania pieniędzy czy będziemy trwonić czas na feicbuki
  • Re: wypłata Autor: ~Tadeusz [31.182.205.*]
    Open dziś podpisał kredyt w GNB na 15mln. Z tego maja uregulować wsyztskie zaległości. Także na dniach dostaniemy swoje pieniądze. W to wierze :)
  • Re: wypłata Autor: ~ciekawy [89.64.45.*]
    Skąd masz informacje, że za te pieniądze mają uregulować zaległości? Dopóki nie zobaczę mojej kasy na koncie za wszystkie wystawione faktury to w nic im nie uwierzę.

• Re: wypłata Autor: ~Tadeusz [89.64.54.*]
    Sam czekam na 3 faktury, a za 2 dni na czwartą… Jak dzwoniłem na infolinie odnośnie wsparcia powiedzieli, ze finalizują finansowanie, z którego opłaca nasze FV. A przecież nagrywane sa te rozmowy i by nie kłamali.
  • Re: wypłata Autor: ~płatność [5.173.250.*]
    ja i tak przekazałam do windykacji/kancelarii prawnej do ściągnięcia. Nie wierzę w ani jedno słowo, póki nie będzie pieniędzy.
    Jak potrzebujecie polecenia w kwestii odzyskania pieniędzy to możecie tutaj dzwonić: 536 396 221
  • Re: wypłata Autor: ~Tadeusz [94.254.152.*]
    Myśle ze Pan troluje i naciąga na skorzystanie z odpłatnych usług swoich lub znajomego . Ale to tylko moje niczym niepoparte zdanie.
  • Re: wypłata Autor: ~tojk [89.77.61.*]
    to co robimy ? według mnie powinno się zebrać kilka osób i wynająć prawnika, zabezpieczyć na Noble Funds TFI S.A tak jak to robi getin , na kilku to mniejsze koszty , zgłosił bym również do BIG i KRD oraz do KNF ciekawe co oni na to. Tadeusz to rzeczywiście chyba trol poprzednio jako jedyny dostał przelew
  • Re: wypłata Autor: ~Tadeusz [5.173.33.*]
    Dostalem. Przelew w połowie czerwca za sprzedaż kwietniowa. Tak jak mówię, ja czekam do piątku jak nie to tez będę szukał rozwiązania.
[x]
OPENFIN 0,00% 0,05 2023-02-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.