• Bos biała marubozu Autor: ~Gbaka [31.0.76.*]
    Formacja kontynuacji trudu wzrostowego
  • Re: Bos biała marubozu Autor: ~jajco5 [31.42.14.*]
    Gbaka wychodzisz na laika
  • Re: Bos biała marubozu Autor: ~jajco5 [31.42.14.*]
    Onuco dzisiaj odbije od dna bo ja kupuję
  • Re: Bos biała marubozu Autor: ~Gbaka [31.0.78.*]
    Gumowcu sam piszesz do siebie
  • Re: Bos biała marubozu Autor: ~Observer [83.23.251.*]
    nie "trundu", ale trędu. Nie dziękować.
  • Re: Bos biała marubozu Autor: ~Rafał [37.47.120.*]
    Problemem jest mała płynność nie trzepialbym sie Gąbki ale widać że narazie siły nie ma na pokonanie 9 zł dopiero to nastąpi pod koniec roku po prawdziwej korekcie w stanach która myślę nastąpi wkoncu na jesieni
  • Re: Bos biała marubozu Autor: ~Gbaka [31.0.78.*]
    Mała płynność może być zaletą a problem w tym że są marne wyniki ale giełda przewiduje co będzie za 1 lub 2 lata
  • Re: Bos biała marubozu Autor: ~jajco5 [5.184.234.*]
    Rafał zgoda co do dużej korekty . Giełda amerykańska ponad 100 % od dna kowidowego. Nieruchomości szaleją. Inflacja to kolejne podwyżki stóp, resztę znamy . Swoją drogą to cowidowe giełdy dały duży zarobek. Ja redukuje pozycje od jakiegoś czasu. Gbaka ? On ma idealistyczne-infantylne spojrzenie na grę giełdową. Jak wszyscy chcą to tak nie będzie. Wracając do forum , to nie grajcie pod wpisy jego uczestników.
  • Re: Bos biała marubozu Autor: ~Gbaka [37.248.222.*]
    Na giełdzie to my i tak mamy mało do powiedzenia pozostaje nam się tylko przyłączyć do większych
  • Re: Bos biała marubozu Autor: ~Rafal [37.47.119.*]
    Niestety tak jest . Co do Bosia to ciekawe jak wykorzysta to okienko wzrostowe na rynku
    Pojęcie większych jest względne. Do wejścia w spółkę grubiej i wyjścia z niej potrzebna jest płynność. Nie sztuka kupić za milony aby to potem sprzedawać miesiącami. Taki właśnie jest Boś. Mój portfel jest 6- cyfrowej wartości i często powodowałem zmianę losu spółki. W tym samym czasie zakupiłem Boś i Alior . Ten drugi daje 1/3 wiekszy zysk i jest nawet płynny. A może będą w jednej rodzinie. Radzę obserwować Rafako
  • Re: Bos biała marubozu Autor: ~Adam [192.162.61.*]
    Jak nie wzrosło teraz nawet do linii wsparcia to już nie wzrośnie. Trzeba czekać kolejne lata aby wyjść ponad 10 zł. A gdzie dalej ? Siedzą na tym papierze grube ryby z kwotami po 20 w górę i dlaczego im nie zależy na zwrocie chociaż utopionego kapitału ?
    Pytam bo sam siedzę na tym papierze z utopiną kasą i mnie szak trafia, bo na inych papierach coś się dzieje a tu nic. Dobrze, że mam zdywersyfikowany portfel bo tutaj można usnąc i się tylko denerwować...!
    Sądzisz , że rację.
    Sądzisz, że masz rację?, tak chciałem odpowiedzieć. Spłacają NBP , ale jak uwolnią rezerwy .....
  • Re: Bos biała marubozu Autor: ~Adam [46.134.12.*]
    Ale jak to długo może trwać 2-4 6 lat ?
  • Re: Bos biała marubozu Autor: ~MAZUR [79.185.75.*]
    MNIE SZKODA BOŚ, BO MA BM, I MOŻNA BY DOBRZE ZAROBIĆ. TAKIE BANKI JAK BOŚ W CHINACH SĄ NA SZCZYTACH OD CENY Z PRZED KILKU LAT, O JAKIEŚ +700% POSZŁY. TO ZASTANAWIA MNIE CO TAK BOŚ KIEPSKO STOI? TERAZ NAJWIĘKSZE INTERESY SĄ NA OZE I ENERGETYCE, A TU JAK BY TANDETA JAKAŚ? NIJAKOŚĆ I BRAK TEMATÓW Z PERSPEKTYWAMI? NO TO DAWNIEJ BYLI W BANKACH ZMIENIALI TACY JAK JA, Z WYSOKICH TECHNOLOGII ENERGETYCZNYCH, A DZIŚ? TU WSZYSTKO GRA JAK W BANKU BOŚ, WSZYSTKO OPRÓCZ KASY.
  • Re: Bos biała marubozu Autor: ~Rafał [83.28.236.*]
    Z mojego doświadczenia na giełdzie to najlepsza strategia jest kupno w odpowiednim momencie i nie śledzenie kursu na bieżąco Kup i zapomnij na kilka lat
    Do Mazura. OZE itd , a może na EKO ma zarobić nie Boś , a nowy tatuś i mamusia.
    Pamiętać, że do końca roku są dostępne podatkowe plusy programu restrukturyzacji
  • Re: Bos biała marubozu Autor: ~MAZUR [79.185.75.*]
    NIC NIE DZIEJE SIĘ BEZ PRZYCZYNY, A PRZYCZYNĄ JEST SPÓŁKA BEZ WŁASNOŚCI, SPÓŁKA SKARBU PAŃSTWA. A SKARBU PAŃSTWA TO SPOŁECZEŃSTWA? A SPOŁECZEŃSTWO MOŻNA WYDOIĆ Z KASY? I NIC SIĘ NIE DZIEJE TYLKO DIENGI ZMIENIAJĄ WŁAŚCICIELA, A SPÓŁKA TRWA JAK BEZPAŃSKI PIES W CIASNEJ ULICY. SAMI WYBRALIŚCIE TAKI ZARZĄD I PREZESÓW, DEMOKRACJĘ MAMY. I WYDMUSZKA ZA WYDMUSZKĄ.
    Niereformowalny jesteś
  • Re: Bos biała marubozu Autor: ~mako [89.64.127.*]
    Jeśli patrzeć na CV ludzi zarządzających to nic im nie można zarzucić a wręcz przeciwnie jest ok. Tylko wlaśnie dlaczego jest tak słabo, a może jeszcze nie czas na fajerwerki??? Tutaj trochę na potwierdzenie https://stooq.pl/n/?f=1440008
  • Re: Bos biała marubozu Autor: lukaszslask [188.147.32.*]
    Wy caly czas OZE,Eko itp,a gdzie Boś ma Siedziby?Centrum Katowic,Warszawy,Wroclawia,a w mnijeszych miejscowosciach?
    Kto montuje fotowoltaike?mieszkancy blokow czy domow??wiec do ktorego BAnku Klient pojdzie po drodze najpierw?tam tez dostanie kredyt mimo,ze Bank nie jest niby Eko.....
    Dla mnie Boś mialbyc w malych miejscowowsciach,bo oprocz DM,co On ma do zaoferowania miastowym?
[x]
BOS -0,89% 11,18 2025-09-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.